Салати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем misss, 17 Січень 2011.

1. gladiolys

gladiolys Member

Відповідь: Салати

Мені також засмакував такий сир,тому постаралась відтворити дома.Порізала на квадратики фету.Далі підсмажила трохи грецькі горішки і подрібнила.Часник пропустити через прес.Спеції:італійські трави,солодка паприка,трошки перцю.Все скласти в баночку і додати оливкової олії.Дати трошки настоятись.

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

справді класний!!! потребує мінімум часу-мінімум продуктів! дякую за рецепт.

3. Galicija

Galicija Well-Known Member

Прийшли сьогодні з малою з прогулянки додому в обід, дивлюся зварені макарони, а до салату в холодильнику практично ніяких продуктів!!! (куховарить в нас лише свекруха, яка якраз була в супермаркеті на закупах). Знайшла листки салати та кріп. Зробила звичайний дрессінг - олія+оцет+цукор+сіль+перець, змастила ним 2 вище названі компоненти і...... Не уявляєте, яка вийшла смакота!!!:girl_tender: Звичайно, ще б хоча один помідорчик... Але я так посмакувала!!!... Може, кому стане в пригоді такий рецепт, назвала б його "На біду" :girl_wink:

Макарони та салат звичайно для мене тільки! Для донечки в нас окреме меню :girl_yes2: (Щоб не виникло непорозумінь..)

4. Нюта

Нюта Well-Known Member

І ще додайте туди кураги.

5. Snowy

Snowy Well-Known Member

Салатики:
    "Оселедець під шубою"(а в народі просто шуба) замість морковки натерати варене яєчко тобто по шарах виходить:
    1.оселедець,
    2.оцет,
    3.цибулька,
    4.яйце,
    5.майонез,
    6.картопля,
    7.майонез,
    8. бурячок,
    9.майонез.
    Смачного!

"ПРАГА"
    Відварити морковку,
    порізати варену ковбаску(просту без нічого) соломкою,
    нарізати соломкою болгарський перчик(бажано жовтий для більш райдужності кольорів салату),
    порізати крабові палочки теж соломкою,
    зварену і почищену морковку теж нарізати соломкою.
    Заправити все майонезом і перчиком.

"Улюблений"
    Проварити грудку курочки з лавровим листям і духм'яним перцем, дади охолонути.
    Натерти морковку (на широку терточку), протушити в олії.
    Мариновані шампіньйончики нарізати скибочками.
    Проварену грудку нарізати кусочками(такими самими по розмірах як грибочки).
    Змішати у салатниці грудку, шампіньйони і морковку(максимально вижати олію), та майонез. Приємного смаку!

6. Solomi

Solomi New Member

Простий і смачний Вітамінний салатик, знайшла десь в неті, називався “Здоров’я”, на смак суперовий

отже:
    свіжа капуста,
    терта морква,
    тертий сирий буряк ( теж думала буде несмачно, але дуже помилялась)
    майонез з часником,
    сухарики

7. Solomi

Solomi New Member

а хтось має рецепт салатику з каперсами?

8. Amira

Amira New Member

Болгарський перець, помідори, сир мацарела, базилік ( свіжий), оливкова олія, лимоний сік, сіль , червона кримська цибуля.

9. natorella

natorella Well-Known Member

каперси ж фактично як приправа
    нє?

10. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Знайшла на якомусь сайті такий салат - хочу спробувати зробити на Новий Рік:

Останнє редагування: 25 Грудень 2011
  11. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Відварену курячу грудку порізати кубиками
    кукурудза
    перець болгарський кубиками
    можна яйце, але даю не завжди
    перемішати з майонезом,після того додати пекінську капусту ,яку порвати руками,і ще раз легенько вимішати. В сезон додаю ще свіжий огірок.

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Якщо чесно я не уявляю як будуть разом картопля, твердий сир, яйця, мариновані шампіньони і свіжі огірки - якась мішанина виходить. А, і ще ж брокколі, шлункові не позаздриш...

13. Seppy

Seppy Active Member

Ці компоненти важко уявити в одному салаті, виходить важкий гарнір...

Останнє редагування: 30 Грудень 2011
  14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

ну вже занадто важкий:sad:((

15. Lira

Lira Member

а я робитиму на новий рік свій улюблений:
    ананаси консервовані, зелені оливки (чимгостріші), твердий сир, болгарський перець (червоний) і багато кропу. Все кубиками і трошки майонезу, бажано домашнього.
    Звучить дивно як поєднання- але така нямка!!!!

16. Smorodynka

Smorodynka Member

Дуже простий і надзвичайно смачний салат. Спочатку поставилася до нього досить скептично, а коли скуштувала виявилося досить смачно.Отже, куряче філе відварити у підсоленій воді і цибулею і морквою, потім порізати його кубиками- це 1 шар, консервовані ананаси, порізані кубиками - 2 шар, зерна гранату - 3 шар. Шар між куркою і ананасами перемазувати майонезом не потрібно, лише ананаси змастити майонезом. Зерна гранату повинні щільно покрити ананаси

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Хочу зробити салат, основними ігрідієнтами якого будуть печериці (відварені або мариновані) і куряче філе. Що порадите додати, хочеться чогось оригінального ? :girl_in_dreams:

18. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

я до цього ще додаю помідорчики і натертий пармезан,зелень,заправляю вершковим соусом.

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я ще додаю сир голандський (великими кубиками) і кусочки ананасу -смакота!!!!!!!

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я і ще болгарський перець, дуже смачно