Відповідь: Салати Мені також засмакував такий сир,тому постаралась відтворити дома.Порізала на квадратики фету.Далі підсмажила трохи грецькі горішки і подрібнила.Часник пропустити через прес.Спеції:італійські трави,солодка паприка,трошки перцю.Все скласти в баночку і додати оливкової олії.Дати трошки настоятись.
Відповідь: Салати Прийшли сьогодні з малою з прогулянки додому в обід, дивлюся зварені макарони, а до салату в холодильнику практично ніяких продуктів!!! (куховарить в нас лише свекруха, яка якраз була в супермаркеті на закупах). Знайшла листки салати та кріп. Зробила звичайний дрессінг - олія+оцет+цукор+сіль+перець, змастила ним 2 вище названі компоненти і...... Не уявляєте, яка вийшла смакота!!! Звичайно, ще б хоча один помідорчик... Але я так посмакувала!!!... Може, кому стане в пригоді такий рецепт, назвала б його "На біду" Макарони та салат звичайно для мене тільки! Для донечки в нас окреме меню (Щоб не виникло непорозумінь..)
Відповідь: Салати Салатики: "Оселедець під шубою"(а в народі просто шуба) замість морковки натерати варене яєчко тобто по шарах виходить: 1.оселедець, 2.оцет, 3.цибулька, 4.яйце, 5.майонез, 6.картопля, 7.майонез, 8. бурячок, 9.майонез. Смачного! "ПРАГА" Відварити морковку, порізати варену ковбаску(просту без нічого) соломкою, нарізати соломкою болгарський перчик(бажано жовтий для більш райдужності кольорів салату), порізати крабові палочки теж соломкою, зварену і почищену морковку теж нарізати соломкою. Заправити все майонезом і перчиком. "Улюблений" Проварити грудку курочки з лавровим листям і духм'яним перцем, дади охолонути. Натерти морковку (на широку терточку), протушити в олії. Мариновані шампіньйончики нарізати скибочками. Проварену грудку нарізати кусочками(такими самими по розмірах як грибочки). Змішати у салатниці грудку, шампіньйони і морковку(максимально вижати олію), та майонез. Приємного смаку!
Відповідь: Салати Простий і смачний Вітамінний салатик, знайшла десь в неті, називався “Здоров’я”, на смак суперовий отже: свіжа капуста, терта морква, тертий сирий буряк ( теж думала буде несмачно, але дуже помилялась) майонез з часником, сухарики
Відповідь: Салати Болгарський перець, помідори, сир мацарела, базилік ( свіжий), оливкова олія, лимоний сік, сіль , червона кримська цибуля.
Відповідь: Салати Відварену курячу грудку порізати кубиками кукурудза перець болгарський кубиками можна яйце, але даю не завжди перемішати з майонезом,після того додати пекінську капусту ,яку порвати руками,і ще раз легенько вимішати. В сезон додаю ще свіжий огірок.
Відповідь: Салати Якщо чесно я не уявляю як будуть разом картопля, твердий сир, яйця, мариновані шампіньони і свіжі огірки - якась мішанина виходить. А, і ще ж брокколі, шлункові не позаздриш...
Відповідь: Салати а я робитиму на новий рік свій улюблений: ананаси консервовані, зелені оливки (чимгостріші), твердий сир, болгарський перець (червоний) і багато кропу. Все кубиками і трошки майонезу, бажано домашнього. Звучить дивно як поєднання- але така нямка!!!!
Відповідь: Салати Дуже простий і надзвичайно смачний салат. Спочатку поставилася до нього досить скептично, а коли скуштувала виявилося досить смачно.Отже, куряче філе відварити у підсоленій воді і цибулею і морквою, потім порізати його кубиками- це 1 шар, консервовані ананаси, порізані кубиками - 2 шар, зерна гранату - 3 шар. Шар між куркою і ананасами перемазувати майонезом не потрібно, лише ананаси змастити майонезом. Зерна гранату повинні щільно покрити ананаси
Відповідь: Салати Хочу зробити салат, основними ігрідієнтами якого будуть печериці (відварені або мариновані) і куряче філе. Що порадите додати, хочеться чогось оригінального ?
Відповідь: Салати я до цього ще додаю помідорчики і натертий пармезан,зелень,заправляю вершковим соусом.