Відповідь: Салати Можливо вже хтось писав, не побачила. Десь колись на якомусь весіллі (будучи гостею) спробувала такий салат, простенький, але мені страшенно смачний. Дешевий ще. Варені морква і яйця на терку (грубу), доправити майонезом і в ідеалі він має містити часник. Маю печію від нього тож обходжусь просто перцем і сіллю до смаку. Клас ! Кількість часнику тут можна собі (як і будь-де) до смаку додавати. Щодо пропорцій моркви і яєць, то так десь на кілограм моркви додаю 5-6 яєць (див. чи малі-великі).
Відповідь: Салати На НР відкрила для себе новий салатик - варений бурячок натерти (1шт.), додати апельсинку шматочками (половинка) та кубики фети - так мені засмакував, що більше ніхто навіть спробувати не встиг Заправляла майонезом. Але думаю цікавіше було б зробити заправку на основі апельсинового соку...
Відповідь: Салати я окремо роблю заправку: оливкова олія, часник, додаю гвоздики, духмяного перцю (які перед поливкою забираю), базиліку, трішечки червоного сухого або півсухого вина
Відповідь: Салати я дуже люблю овочевий салат з відварених овочів: броколі, цвітна капуста, стручкова зелена фасоля, морква, горошок, заправляю оливковою олією + лимонний сік колись тут форумлянка писала такий справді цікавий салат все кубиками: копчена курка, мариновані гриби, помідор, омлет з великою кількістю зелені заправлене не великою кількістю майонезу я маю бажання його видозмінити маю курку копчену, шинку, помідори чері думаю додати омлет або просто варені яйця що б ви додали? як там буде пасувати червоний перець?
Відповідь: Салати Буде в мене піцца-паті для друзів. Піццу купляю. А до неї хочу якийсь салат зробити. Треба якийсь весняний і легкий, щоб полегшити піццу. Але який? (Господиня з мене ніяка). Підкажіть щось...
Відповідь: Салати останнім часом роблю собі такий салат: листки салату тунець консервований помідорки черрі трошки цибульки ( обливала гарячою водою, щоб забрати гіркоту) скропити лимонним соком, трошки оливкової олії, і деколи могла присипати тертим пармезаном. має гарний естетичний вигляд і мені дуже смакує
Відповідь: Салати Капрезе, Цезар, Грецький. Або любий де за основу береться багато різного сорту салатного листя+ перець солодкий/огірок/авокадо/помідорки чері/гриби.... + сир(брі/ голубий/ фета/ бринза)+ заправка на ваш смак сама проста олія, лимонний сік/оцет винний. Вибираєте овочеву і сирну складову на свій смак. Сюди добре пасують горішки також любі які вам до вподоби Можна замість сиру дати філе куряче(порізати на шматочки, замаринувати, обкачати в сезамі і обжарити на сковороді) можна замінити копченою або слабосоленою рибою.
Відповідь: Салати а ми любимо і часто роблю такий: пекінська капуста огірок свіжий кукурудза заправка олія оливкова+оцет винний
Відповідь: Салати Недавно робила такий салатик до картопельки: варений бурячок - тертий на грубо, і часничку до смаку і заправити майонезом.
Відповідь: Салати Ох, можна фантазувати з простими салатиками. А в кінцевому результаті може получитися і шедевррр. Згадала що додають і горішки, а ще додають і чорнослив, але я не пробувала та кажуть смакота.
Відповідь: Салати а ще родзинки, курагу, чорнослив і різні види горіхів. думаю і вялена вишня та клюква теж буде добре
Відповідь: Салати Я останнім часом запала на польські міксовані зелені салати з пакетів (особливо пре, що не треба їх мити). Даю майже завжди стандартно: мікс салатів (рукола маст бі!), консервований тунець, помідорки чері, дрібно тертий пармезан і заправляю лимонним соком, бальзамічним оцтом і оливковою олією - моя стандартна вечеря. Але мучить питання: чи ті салати - то теж все хімозне?
Смачні салати дівчата давайте ділитися рецептами смачніх салатів ---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ---------- Салат «Боярський» інгредієнти: 250 гр буженини нарізати кубиками 1 банка горошку 3 яйця варені, нарізати кубиками 2 помідори нарізати кубиками, поперчити і посолити 2-3 зубчики часнику дрібно нарізати 150 гр сиру натерти на тертці сіль перець чорний майонез Приготування: 1.Виложіть шарами. 2.После кожного шару тонко змастити майонезом. 3.Украсіть зеленню.
Відповідь: Смачні салати захотілось мені салату на основі макаронок-бантиків, не знаю як вони італійською називаються. Сьогодні експерементувала і приготувала такий салат: макарони-бантики песто з черемші чорні помідори чорнослив варені яйця вийшло смачно і ситно і цікавить мене - які інгредієнти найкраще пасують до салатів з макаронами? бо маю мульку - якщо в салаті є яйця або макарони - то заправкою не може бути олія, хіба в суміші, як песто, наприклад. Чи я не права? поділіться варіантами заправок до макаронних салатиків
Відповідь: Смачні салати Можна додати: тунець+помiдор+сир/моццарелла або додати шинку або сосиски замiсть тунця. Або сосиски/шинка+кукуруза+помiдор Inviato dal mio GT-S6102 con Tapatalk 2
Відповідь: Салати Робила з черемшою салат, легкий в приготуванні. Черемша дрібненько нарізана, домашній сир та грецькі горішки. Сіль і перець до смаку. Заправка йогуртова.