Відповідь: Салати Салат придумала сама з того, що було в холодильнику: -відварене куряче філе- розділити по волокнах -підтушена цибулька-півкільцями -консервований горошок -відварені яйця - на грубій терці -сіль, перець -майонез Смачного!!!
Відповідь: Салати Зробила салат з того що було дома: -Болгарський перець червоний і жовтий, порізала на тоненьку соломку -Консервовані печериці, розрізала тільки на половинку -Цибулю порізала тоненькою соломкою -Порізала петрушку Заправила оливковою олією, оцтом і додала трохи солі.
Відповідь: Салати Я минулого тижня була в тата на ДН і моя мама там такий салатик класний презентувала: 1 кочан листя салату (руками порвати на дрібніші шматки) 1 авокадо (порізати кубиками - я люблю щоб крупними, але то вже хто як любить) 1 банка тунця 1 варене яйце (кубиками) 1 ст.л. ол. олії Легенько усе перемішуємо і їмо - НЯМ-НЯМ! збираюся на днях його зробити. Думаю куряче яйце замінити на 2-3 перепелині (я їх дузе люблю
Відповідь: Салати Сподобався салат: Салат „Наречена” : Два зварених яйця натерти на великих отворах терки, зверху так же ж натерти почищені від шкірки яблука (два середніх або одне велике). Зверху на яблука натерти шар твердого сиру (30-40 грам), теж на великих отворах. Залити зверху негострим майонезом і посипати дрібно посіченими горіхами. Салат не перемішувати. (Яблука взяти кислуваті).
Відповідь: Салати консервовані персики половинками на них викласти салат: квадратиками відварена курка твердий сир зелена цибуля майонез ми ще додали кріп дуже класне поєднання, підійде до святкового столу от мені б ще один новий класний салатик до святкового столу ммм....
Відповідь: Салати Недавно робила салатик-експромт: мікс-салат "морський коктейль" обсмажений сухарики домашнього приготування зелена цибулька кріп лимонний сік соєвий соус
Відповідь: Салати А ось і мій улюблений святковий салатик всі інгредієнти викладати шарами у глибоку тарілку в такій послідовності: 1-й шар - відварене і порізане кубиками куряче філе, посолити; 2-й шар - порізана кубиками цибуля, попередньо підсолена, замаринована у вині; майонез 3-й шар - відварена картопля, потерта на дрібній терці, сіль, перець до смаку; майонез 4-й шар - відварена морква, потерта на дрібній терці, посолити; 5-й шар - відварений дрібно порізаний чорнослив; майонез 6-й шар -відварене яйце потерти на дрібній терці, посолити; 7-й шар - плавлений потертий підкопчений сир; майонез зверху салат можна притрусити дрібно посіченими грецькими горіхами. Смачного!
Відповідь: Салати роблю часто бо дуууже люблю пекінська капуста помідори-чері сир фета (або якийсь такого типу) зелена цибулька олія на ваш смак
Відповідь: Салати куряче філе і твердий сир порізати кубиками ,додати консервовані ананаси кубиками і то всьо заправити майонезом! ---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ---------- і ше один :пекінська капуста порізати ,маринована кукурудза,червоний і жовтий болгарські перці,заправити майонезом.зверху прикрасити маслинами(чорними)
Відповідь: Салати салат для тих хто не любить майонез. грушка кубиками ,пліснявий сир(рокфор, блакитний,кому який більше подобається) теж кубиками, розпарена курага порізана дрібними шматочками, грецькі горішки, італійські приправки або трави і оливкова олія. ---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- о, ще полюбляю такий іноді зробити: червона квасоля варена, цибулька дрібно-дрібно порізана, тунець(або сардини, якщо нема), оливкова олія, бальзамічний оцет.
Відповідь: Салати пекінська капуста, морква (потерти на корейській терці), буряк (сирий, терти, як і моркву),куряче філе (можна шинку або ковбасу) - соломкою. викладати на великий таріль купками всі компоненти, зверху полити майонезом і посипати смаженою картоплею (брала "Файна бульба" - типу чипсів). ще можна додати зеленої цибульки
Відповідь: Салати Вчора відкрила для себе салат, в якому я можу (і навіть із задоволенням) їсти таку ненависну мною селеру: Селера, пекінська капуста, цибулька ріпчаста, варене яйце, зелена цибулька, домашній майонез.
Відповідь: Салати лежить запакований " морський коктейль"- який салат з нього можна зробити? але бажано, перевірений рецепт, бо в неті їх купа, але чи вони добрі....
Відповідь: Салати Чи морожений кинути на пательню і прогріти, чи концервований класно смакує з черрі помідорками (розрізати навпіл), міксом салатів, вареними перепелиними чи звичайними яйцями (розрізати навпіл) і оливковою чи мікс олією. Я інколи додаю трішки соєвого чи лимонного соку. Сіль-перець по смаку... Помідори можна взяти звичайні салатні..Тоді нарізка як на грецький..
Відповідь: Салати Дуже швидкий, простий, економний і ситний салат: Беремо картоплю, чистимо, ріжемо соломкою і обсмажуємо на олії малими порціями, даємо стекти олії.Відварюємо куряче філе, ріжемо, додаємо порізаний соломкою мариновани огірок.Заправляємо майонезом, солемо, перчемо до смаку. Смачного!!!
Відповідь: Салати Рыбный салат с крекерами Ингредиенты: • 2 пачки несладких круглых крекеров • 1 баночка любых рыбных консервов (горбуша, тунец, сайра в масле, можно крабовые палочки) • 4-5 яиц • майонез • 1-2 зубчика чеснока • зеленый лук • твердый сыр Приготовление: Выложить на тарелку слой крекеров, сверху натертые на терке и смешанные с майонезом яичные белки (желтки оставить для украшения), опять слой крекеров (чтобы между ними было как можно меньше просветов), сверху слегка смазать майонезом, сверху положить слой размятых вилкой и смешанных с майонезом консервов (жидкость слить), посыпать зеленым луком. Снова слой крекеров, затем смешанный с чесноком и майонезом тертый сыр. Далее слой крекеров, сверху все смазать майонезом и посыпать тертыми желтками. Оставить при комнатной температуре на 2 часа, потом еще на час в холодильнике (или оставить в холодильнике под пленкой до следующего дня). Следите за количеством майонеза, чтобы не получилось суховато или слишком жидко.
Відповідь: Салати Японський теплий салат 500гр нежирної свинини, 400гр спаржевої фасольки, 3 середніх морквинки, 3 ст.л. кунжуту, середня цибулина, 0,5 ч.л. тертого імбирю, сіль,цукор, перець, оцет. Свининку ріжемо соломкою, обжарюємо до повної готовності в олії-маслі, трішечки солимо і перчимо в процесі приготування. Витягуємо з пательні, збризгуємо оцтом (я брала бальзамічний) і олією (соняшниково-оливковий мікс). Накриваємо харчовою плівкою. Цибульку нарізаємо півкільцями і маринуємо (вода, оцет, сіль, цукор). В олії обсмажуємо спершу хв. 10 моркву, нарізану соломкою, до неї додаємо спаржеву фасольку. Обжарюємо-тушимо до готовності. НЕ солимо взагалі. Додаємо до свинини, перемішуємо, додаєм цибульку, посипаємо кунжутом і імбирем. Все гарненько перемішуємо і трішки досолюємо-доперчуємо по смаку. Сіль і перець не повинні перебивати смак овочів. Салатик простий в приготуванні, порція велика - на 5-6 осіб, незвичний, але усім дуже сподобався. Смачного!
Відповідь: Салати Останнім часом "збилась" з майонезів і інших шкідливих, тяжких для шлунка і фігури продуктів, а без салатів не обходиться жодна забава. Одже поділюся рецептом найвдалішого( був найбільш корисним, смачним та естетичним і гості сприйняли на ура). салат робила кожному на тарілочці, щоб ефектніше виглядало отже: салат латук порвала на великі шматки, те ж саме зробила з руколою(але можна і без неї хто не любить). додала порізаний на великі шматки огірок, помідори черрі пополам, болгарський перчик соломкою, і фіолетову цибулька кільцями. далі додала варені, пополам розрізані перепелині яйця і натертий на терку для корейської моркви твердий сир(дуже класно виглядає в салаті),за бажанням можна додати якісь дрібнорізані горішки чи мигдальні пластівці(я додавала насіння кунжуту),поперчила, полила оливковою олією і вже кожен за смаком добавляв бальзамічний оцет. Поділіться ще хтось рецептами святкових, але корисних салатів
Відповідь: Салати Гори Гімалаї Варений бурячок потерти на грубому терку Варену моркву теж на грубому Сиру капусту посікти і посолити Смажена картопля фрі Все разом перемішати, додати спеції, заправити майонезом. Смачного.