Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я сама щаслива людина на світі. Марійка - Orman і Ліля, і здається ще Оксана Велана долучилась, спрезентували мені ось таку "торбинку". Я як розпаковувала пачку, то аж розплакалась, і зараз сидю, друкую і плачу. Так мене розчулили тим подарунком. Словами не передати.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки вітаю з гарним подарунком!!! дівчата молодці, вміють потішити рукодільницю))))
Відповідь: Рукодільні вихвалялки З дописів в карму бачу, що не лише мені так подобається лаванда.... Проста квітка, але тим самим дуже гарна і ніжна.... мене особливо вражають і заворожують фото цілого поля з лавандою.... ммммм... яка ж то краса....!!! До своєї лаванди маю трохи зауважень )))) треба було дрібніші квіточки робити, щоб ціла китичка тендітніше виглядала, і стебельця трошки довші хочеться.... як були розкладені по гілочках, то мені все подобалось, а як склала в букетик, бачу недоліки... Що скажите? Дівчатонька, всіх зі святом!!! Сонячного настрою вам!!!
Відповідь: Рукодільні вихвалялки І я знову сюди. Папір купила в "Аграфці", клей в "Акценті", а все решта СП п.с. Хомочка і Velana, щераз дяк
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Ну і я похвалюсь сьогоднішніми закупами. Я правда не дуже певна для чого мені та шматинка з феєчками, але купила. Ще купила млюсінький набір для вишивання, мо якраз попробую свої сили. Ножі вже випробувала. Хочу ще. Шкода, що вони не мали тих, що я хотіла. Прийшлось взяти ці. Але вони також файні. Почну з цих.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Дивіться з чим я до вас хвалитися: Тепер моя мрія здійснилася, можна мріяти про інший дірокол
Відповідь: Рукодільні вихвалялки І я не можу поділитись вихвалянкою я переможець конкурсу IADR (Міжнародний регістр арт ляльок) "Мистецтво від душі" ледь вижила доки дочекалась результату
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Я знову тут і знову з Лавандою , тобто з удосконаленою версією А це в порівнянні з попередньою брошкою. На мою думку таки варто було зробити ще одну )))). Обіцяю більше лавандою не надоїдати ))))
Відповідь: Рукодільні вихвалялки мені здається, що одна з більш гострішими квіточками, а друга з більш заокругленішими (якшо то так як на фото) і як на мене то та, що з більш круглішим цвітом правильніша, тобто так виглядає геть як справжня лаванда -дуже гарно!
Відповідь: Рукодільні вихвалялки В мене теж вихвалялочка - старший синулю подарував мені на 8 березня ножиці-цапельки. Це була моя мрія!! Ура!!!
Відповідь: Рукодільні вихвалялки я тут хвалюсь, здається, вперше. КУпила собі ось такий набір для вишивання, це буде моя перша серйозна вишивка (в школі квітка з трьох кольорів не зараховується) але от як приступити??? схема така заморочена
Відповідь: Рукодільні вихвалялки І я похвалюсь, ось який презент мала від подружки на 8 березня А то я вчора ходила на чай до Адріаночки, і маю ось такі чудові поадруночки Я така рада, як слонь! Як для щастя мало треба
Відповідь: Рукодільні вихвалялки У всіх такі гарні, дівочі вихвалялки )))), щось таке ажурненьке, рожовеньке, фантастичне.... А я хволюся тим, що купила собі вібро- шліф машинку, а ще мені багато, багато вони прийшло ))). Фото робити не буду бо вигляд не такий файнезний, як всі ваші прибамбаси )))).
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я відкрила сезон по оформленню вишитих картин. Сьогодні чоловік здав в багетку метрику і іконку. Я не могла з ним їхати, тому знайшла в неті і роздрукувала шо і як має бути оформлено. Результатом похвалюсь на вихідних
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Маю тепер ось такі два набори паперу: тільки якісь вони такі бліденькі
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Сьогодні прийшло моє замовлення з інтернет-магазину, буду щось мудрувать.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Прийшла і моя черга чимось похвалитися Я стала щасливою власницею таких наборів паперу Подобаються такі кольори, вони такі ніжні
Відповідь: Рукодільні вихвалялки І знову я тут. Сьогодні забрала нашу посилку з СП. Відібрала свою дрібноту А це гудзички зблизька купувала їх до паперу з цієї ж серії