Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

ще собі прикупила об"ємний скотч, і основи на АТС, і стрічки

2. Holly

Holly Moderator

дивіться яку красу маю, Хомочко дякуюююююю

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я маю завдяки Олі папір з дівчачими малюночками:girl_tender:

4. vasno

vasno New Member

ААААААААААА я маю супер пупер мега вихвалялку,ото послала чоловіка за колорбоксами на Гавришкевича і що я маю
    ну і ще

Останнє редагування модератором: 21 Лютий 2012
  5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Досі не можу прийти до тями - завдяки коханому мужу маю здійснену піврічну мрійку, точніше цілий стосик мрійок:radist::radist::radist:

Фен для гарячого тиснення, штемпельна подушечка та пудра, а під шумок:girl_crazy: ще й кракелюр та глоссі:khomyak:

п.с. ще би вмілі руки продавали, а то аж страшно приступати:girl_crazy:

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в мене трошки вихвалялок).
    Занесла в багетку свій букет в високій вазі:girl_tender:.
    Закупилась до нового процесу
    Ну і обрала взір для своєї другої вишиванки за яку візьмусь ще не скоро:girl_haha:, але тим не менш вже точно знаю якою вона повинна бути.

7. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

нарешті і я собі дещо прикупила. Забігла в Рукодільну крамничку, а там Окса як знущається, навезла стільки різного добра:girl_claping:, що мені аж слюньки потекли, все хотіла:girl_crazy: з незапланованого поки що зупинилася на коробочці для бісеру (це звичайно крім запланованої іменної іконки і бісеру до неї:girl_in_dreams:), там кожна ячейка окремо відкривається, тай завдяки кольорам кришечок весняним, аж настрій піднявся:girl_dance:
    вже і бісер розсипала по ячейках, а вот коли за то братися буду аж сама планую і думаю:girl_in_dreams: а ще придивилася там за рушничками на Великдень з нанесеним малюнком:girl_blush2: і вже собі хотюююююююю

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Давно ходжу навколо ось такого орґанайзера. Тепер він мій.
    Тепер тільки поскладати всі дрібнички по коробочках. :girl_claping:

9. Naturals

Naturals Well-Known Member

І я прийшла хвалитися, який мені коханий чоловік зробив подарунок на 8 березня. Він вже давно бачив, що я за цим заглядаю і вот тихенько від мене замовив.
    [​IMG] [​IMG]
    Тепер я маю встановлювача люверсів(моя давня мрія):dance:, і ще багато всяких дрібничок.

10. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

і мені зробили подарунок: Два набори класнючого паперу, на який вже давно "облизувалась":girl_dance:-вміють мужчини здивувати, як хочуть [​IMG]

11. Vika

Vika Well-Known Member

прийшло моє замовлення з "зроби сама". маю такі 2 набори паперу:
    такі наклейки, гудзики, штампи. правда не знаю що з тими наклейками робити.:girl_blush2:
    і такий папір 30/30. дуже мені сподобався. брала з знижкою 50%. вийшов по 2-3 грн. він двохсторонній і дуже класний. жалію що раніше не брала.
    і от такі шнурочки знайшла в нас в магазині тканин. вони такі довгі і всього по 2 грн.

12. terezka

terezka котяка-вишивака

нарешті похвалюсь своїми надбаннями в Аграфці
    а ще висічки і набір заготовок під листівки

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я знову до вас із вихвалялками. :blush:
    Ось такі штампики до мене приїхали. Дякую, Хомочко, за допомогу із замовленням!! :girl_in_love:
    Традиційно хвалюся новими наборами паперу. :girl_blush2: До Канади Давкрафт не шлють, але завдяки дорогій кумасі :girl_in_love: я тепер його таки маю.
    А ще завдяки кумасі маю ось такі штучки для атс-ок. Як то файно, що можна замовити на її адресу й вона, добра душа, пересилає то до Канади. :girl_curtsey:
    Трохи ближче новий гарнюній штампик (ґумовий), розприскувач і розтушовувач до Гольцових фломастерів.
    Ну, і завдяки Велані, Хомочці та кумасі маю ось такі гарнюні квіточки різні...
    і набір штампів! дякую дуже!! :girl_in_love:

14. ntv

ntv Well-Known Member

Не можу втриматись, щоб не поділиться своєю радістю. Вчора прислали мені з славного міста Чернігова диск, а на ньому неймовірна кількість сканів книжок про вишивку та вишиванки, з схемами ,з описом, можна було б кудись залить цю інформацію, але вона займає 2 Г, пробували на ех не вийшло.

15. terezka

terezka котяка-вишивака

а я знову сюди із вихвалялками,
    так що чорнилка файного тепер у мене манюня колекція (я її теж ще не показувала)

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

мої омріяні набори паперу)))
    А ще замовила нарешті собі мереживо від Марти Стюарт, тому надіюсь до кінця тижня буду мати!

17. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Побувала вчора на майтер класі по декупажу:girl_claping:, результат тут.

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ось він - мій приз...ааа, як я сі тішуся. дуже гарні дизайни і брадси))

19. Alexx

Alexx New Member

дуже хочу похвалитись ))))) нарешті почала втілювати в життя брошечку "Лаванда" так довго виношувала ідею..... і все якось часу не хватало сісти за неї... а сьогодні все поробила і взялась. Ще до кінця не доробила, але мені вже так подобається :connie_pull-pigtail що хочеться з кимось поділитись бо аж розперає :connie_pull-pigtail фото кину вже готової ;).

20. Holly

Holly Moderator

папір і стрічки купила щойно, все решта замовила скорше.