Відповідь: Рукодільні вихвалялки щоб не писати усім в ПП,шнур купляла 3.50 за 5 метрів,зніжинки 8.50 за 5 штук,біля лялькового театру,доречі шнура там багато різних кольорів але при мені одна дівчина купила десь з 10 штук то я з переляку подумала .що мені тоже дуже треба
Відповідь: Рукодільні вихвалялки І я себе потішила. Наступний процес і заготовка для нього-чоловікова сорочка Папір для відкритки, наліпки і фетр(давно хотіла спробувати з ним попрацювати) А ще завершила два процеси, один з яких навіть офомила.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Реалізувала останній ваучер. І моє замовлення з "Рукодільної крамнички".
Відповідь: Рукодільні вихвалялки З моїх останніх походів в Аґрафку маю ось такі надбання Особливе щастя - ціла торебка ґудзичків (300 штук):khomyak:
Відповідь: Рукодільні вихвалялки а я вчора потішила свого хом"ячка голками до швейної машинки і додатковими шпульками
Відповідь: Рукодільні вихвалялки вчора вклала 2 роботи на оформлення в пакет, сьогодні пакет поклала в авто, ще трохи і похвалюсь оформленими( тому хто вгадає, що планую оформити з мене кава
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А мені прийшли мої штампи, які я давно-давно замовила. Вже думала, що загубилися. Чекайте тепер нових листівок!!
Відповідь: Рукодільні вихвалялки а я сьогодні аж 3 вже віддала на оформлення! такою щасливою повернулась з багетки - задоволена процесом і кінцевим вибором оформлення вікторину влаштовувати не буду - роботи і так ніхто не розгадає і ще, і ще - я вчора ввечері нарешті знову вишивааааааала! то усьо завдяки Кіточці - вона на мене "надихала" в пп та по теліхвону
Відповідь: Рукодільні вихвалялки і в мене вихвалялка давно вже хотіла спробувати зваляти собі якісь прикраси, але ніяк не вдавалось купити вовни, а сьогодні зовсім випадково знайшла біля роботи магазинчик з цим чудом. Купила на початок 4 кольори, ще раз передивилась різні майстер класи і зараз почну творити
Відповідь: Рукодільні вихвалялки я, хоч і з ледве чутним хрипом доходяги-невстигая-через-роботу-світа-білого-що-не-бачить, але повихваляюся: (може, чудом часу більше з"явиться) я таки втягнулася у вишивання гобелену. якби випадково біля магазину з нитками не проїжджала, то би не було ще цієї роботи. а так - не могла відірватися. вишивається дійсно дуже-дуже швидко. тільки ниток йде дуже-дуже багато )) дві третини вже вишито. фото не маю як показати, тому повірте на слово. виходить гарненько-прегарненько.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки сьогодні витягнула пакет з авто і піііішки пішла до багетки. тішусь, що нарешті здала оформляти. уря-уря
Відповідь: Рукодільні вихвалялки І я потрошки-потрошки приєднуюсь до вашого гурту рукодільниць - роблю декілька рукодільних подарунків своїми руками (і навіть вишиваю), але показати до Миколая ще не можу. А ось моя перша вихвалялка - зробила собі і дуже собою задоволена
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Я собі замовила заготовку вишиваної сорочки і вона вже в мене: детальніше: буду вишивати..............
Відповідь: Рукодільні вихвалялки І ще похвалюся таким набірчиком: правда без тканини, але це не біда - до магазину недалеко.От тільки: КОЛИ то все вишивати?
Відповідь: Рукодільні вихвалялки а я нині сама зарамила свою вишивку це взагалі друга робота, яка була зарамлена (першу рамила в епіцентрі). так що є шанс, що вишиті роботи потихеньку теж будуть у багетах-паспарту
Відповідь: Рукодільні вихвалялки сьогоднішні покупки сорочкове полотно на чоловічу вишиванку, фетр і мій перший набір ДІМу(сподіваюсь не останній) сиджу і сама собі заздрю:xaxa::xaxa::xaxa: