Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я сьогодні ВИШИВААААЛА, 1,5 місяці голку в руки не могла взяти, а сьогодні мала таке натхнення до вишивання, розпакувала свій дімовський набір і зробила пару хрестиків, тепер головне щоб муза не втекла.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А в мене супер (для мене) вихвалялка. Я вже маю розкроєну сорочечку для доні і вже почала вишивати рукавчик. І так маю багато для неї натхнення!!!!Так і хочеться закинути все і лише вишивати-вишивати-вишивати... як у пісні: мені сорочку мама вишивала, неначе долю хрестиком вела.... До речі, я її весь наспівую, поки вишиваю
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я на вихідних закінчила вишивати два таємні процеси. Ще маю пару таких же хвостиків
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Урааааа! Я завершила колібріка Попрала, сохне, мене тішить. Чому так радію? Тому що це єдина вишита робота за останніх 5 місяців Неймовірно горжуся собою!
Відповідь: Рукодільні вихвалялки І я нарешті закінчила свою "Леді з віялом", в суботу піду оформляти.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я вчера як їхала додому вступила в магазину, аби купити собі крафт папів. Купила один листочок, і мені фатило. Зате знайшла квітки цікаві, купила ще стрічку голубеньку в гарошек, і набір штампиків з чорнилом різдвяних. Були на знижку - два чірнилка, два тюбика блискоток і 16 міні штампиків за 6 дулярів. Якраз я файно вклалась.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я сьогодні зранку вишивала в машині Скажу вам, весело вишивати коли їдеш по бруківці
Відповідь: Рукодільні вихвалялки На мене напала манія на Крестоманії (пробачте за якість фото(() Такий файненький фетр і золотистий Крейнік А ще заготовки для листівочок та цвяшки - готуюсь до листівкоманії
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Маю таку файну вихвалялку: мені одна родичка передала купку дуже гарних швейних ниточок різнокольорових, і так багато! я так сиджу і чахну над тим добром, вже руки сверблять випробувати на чомусь
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Знайомтесь, моя красунька Brother RS 260 Подарунок чоловіка до 5 річниці шлюбу
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А в мене період сенрдечок. Потішила себе новим папером Ну і готуюсь до нового процесу
Відповідь: Рукодільні вихвалялки вишила вчора вже більшу частину грошового дерева! виходить гарне, але набагаато менше, ніж я думала... і як там доляри присобачити?...
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я партизан. Нікому ніц не покажу. Нікому, нікому, все мені лиш одному!
Відповідь: Рукодільні вихвалялки а Я НІ !!!! Завдяки Марусіному подарунку ( який я передавала ) для Оксанки Ф, в якому були нитки для вязання, згадала ще з шкільних років, що я ще й вязати можу І звязала собі шарфік Ще мені Оксанка показала як гачкувати, но шо то ... нє то ... тєжко
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Хочу дуже-дуже сильно похвалитись! Я навчилась вишивати і творити красу в техніці ізонитка! Буквально 30 хвилин зайняв такий милий процесик! А все завдяки Вам форумчанки . Ось за цією картинкою