Рукодільні вихвалялки

Discussion in 'Теревені' started by Liliyah Romanova, May 26, 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

Не вмію я без вихвалялок, мабуть. :xaxa:

2. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

і у мене вихвалялка. Вчора мала супер приємну зустріч з Еспозкою, Оксою та Холлі.
    Але набалакались.....
    і про рукоділля і і не тільки... в деякий моммент мені здавалось, що Холлі було не цікаво. Я коли прийшла додому, була така натхненна, що вирішила закінчити вже другий чехол для мобільного (перший я умудрилась в перший ще день посіяти, навіть не встигла сфотати, з другим теж не складається, бо ниток не вистачає, але то так зорі мабуть складаються, що має початись ще третій)
    І ще я отримала від Еспози подарунок на ДН. Щиро дякую, не сподівалась
    Люблю вас:girl_blum:

3. Holly

Holly Moderator

дуже навіть цікаво:girl_yes2: Просто Оленка не давала посидіти

4. Анута

Анута Well-Known Member

я сьогодні вишивала!!!! прям не віриться

Павлусь у садочку, Тарасик спить, чоловік відключив світло (щось там майстрував) (комп, інет, радіоняня, вода, праска і т.п. все відсутнє) і мені не залишалось нічого іншого як сісти недалечко від дитини тихенько вишивати )) ну хіба що спати разом з Тарасиком, але я відмовилась від тієї розкоші на користь вишивання.
    Не надто багато наколупала, але важливий сам факт ))

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А я сьогодні забрала в Богданки свої штампики. Тепер маю іменний штамп :girl_dance: Дуже дякую Ануточці за замовлення! І Богданці за передачу :)

7. левиця

левиця Well-Known Member

А я в п"ятницю дістала свій приз з конкурсу. :girl_yes2:Мені його привезла Ума. Цілий вечір розглядала, перекладала у свою коробку тих 20 мотків ниток. І все ж думала, куди то я маю їх реалізувати...
    Дуже дякую Умці!!!
    П.С. Я тут читала, що Ума змінила зачіску і вона їй страшенно личить! Так це справді так!!! Вона така світла та сонячна. Дуже гарно виглядає. Так тримати!!!:kiss::smile:

8. Bride

Bride Well-Known Member

Я сьогодні поповнила свої запаси тканинок:girl_flag_of_truce: Маю вже порядну стопочку:girl_blum:

А такі сережки в мене вийшли завдяки майстер-класу однієї прекрасної майстрині:girl_tender:

9. левиця

левиця Well-Known Member

А ось такі подаруночки (вишиті звичайно) дістала моя сім"я протягом літа. Але це ще не все...

10. natscorp

natscorp Well-Known Member

До мене ВИШИВАЛЬНА МУЗА вернулась - урррра !!!:girl_tender::girl_tender::girl_tender:

11. Liliyah Romanova

Нарешті маю міні-снапики (6"х6", 15смХ15см) для малих процесів. :girl_dance:
    Ну, і трохи квіточок...

А ще я навчила свою гостю вишивати. :girl_cool:

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я вчора Вишиваааала:girl_curtsey: Багааато:girl_curtsey: (фото ма, бо то подарунок:girl_smile:)

13. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

А я сьогодні довольна, полазила зі своєю малечою і своєю коліжанкою по рукодільним магазинам, накупляла різних дрібничок, типу голок, мононитки чорного кольору і ще купу всього дрібного, а головне знайшла журнал (а точніше 2 бо перша частина в одному, а друга - в другому:girl_crazy:) з вишивкою яку давно хочу вишити ("Таємна вечеря") правда то буде великий довгобуд і тільки під хороший настрій, але тішусь з того, що схему вже маю таку як шукала:girl_tender:

14. vasno

vasno New Member

Парочка новеньких папірчиків[​IMG]

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

а я почала вишивати конкурсну роботу (і це за кілька днів до закінчення відпустки). зате схема дуже імпонує. і для мене це справді вихвалялка.

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

Дівчата, а ЩО я маю!!! Я тепер щаслива власниця ось такої цяцьки!

І то ніц, що я не знаю з якої сторони до неї підійти, ніц що я бачила як швейна машинка працює хіба здалека (як мама шила), то все нічого в поірвнянні з тим, ЩО я маю :) Тепер буду вчитись!

17. Liliyah Romanova

А в мене мегавихвалялка! Принаймні для мене... :girl_angel:
    Маю аж 33 фломастери від COPIC. :girl_dance: І наступного тижня йду знову на урок скрапбукінґу та малювання. :girl_curtsey:

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

19. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

не знаю, хто навчить, але ЖДИ мене в гості :xaxa:

20. Holly

Holly Moderator

і мене. От тепер точно прийду, а то все щось не виходило