Відповідь: Рукодільні вихвалялки нарешті маю час написати і у мене вихвалялка. Вчора мала супер приємну зустріч з Еспозкою, Оксою та Холлі. Але набалакались..... і про рукоділля і і не тільки... в деякий моммент мені здавалось, що Холлі було не цікаво. Я коли прийшла додому, була така натхненна, що вирішила закінчити вже другий чехол для мобільного (перший я умудрилась в перший ще день посіяти, навіть не встигла сфотати, з другим теж не складається, бо ниток не вистачає, але то так зорі мабуть складаються, що має початись ще третій) І ще я отримала від Еспози подарунок на ДН. Щиро дякую, не сподівалась Люблю вас
Відповідь: Рукодільні вихвалялки я сьогодні вишивала!!!! прям не віриться Павлусь у садочку, Тарасик спить, чоловік відключив світло (щось там майстрував) (комп, інет, радіоняня, вода, праска і т.п. все відсутнє) і мені не залишалось нічого іншого як сісти недалечко від дитини тихенько вишивати )) ну хіба що спати разом з Тарасиком, але я відмовилась від тієї розкоші на користь вишивання. Не надто багато наколупала, але важливий сам факт ))
Відповідь: Рукодільні вихвалялки ой, як класно шкода, що мені ніхто не відключив світла, може б теж вишивала, а так тиняюсь безпризорно в мережі. гуляння з дитиною мене страшенно виснажило, руки-ноги непідйомні. ой, я щось не глянула, що то вихвалялки
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я сьогодні забрала в Богданки свої штампики. Тепер маю іменний штамп Дуже дякую Ануточці за замовлення! І Богданці за передачу
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я в п"ятницю дістала свій приз з конкурсу. Мені його привезла Ума. Цілий вечір розглядала, перекладала у свою коробку тих 20 мотків ниток. І все ж думала, куди то я маю їх реалізувати... Дуже дякую Умці!!! П.С. Я тут читала, що Ума змінила зачіску і вона їй страшенно личить! Так це справді так!!! Вона така світла та сонячна. Дуже гарно виглядає. Так тримати!!!:smile:
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Я сьогодні поповнила свої запаси тканинок Маю вже порядну стопочку Найбільше пишаюся ось цими красунями І такою рослинністю з гусочками А такі сережки в мене вийшли завдяки майстер-класу однієї прекрасної майстрині
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А ось такі подаруночки (вишиті звичайно) дістала моя сім"я протягом літа. Але це ще не все...
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Нарешті маю міні-снапики (6"х6", 15смХ15см) для малих процесів. Ну, і трохи квіточок... А ще я навчила свою гостю вишивати.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Соромно навіть таким вихвалятись вишивальниці, АЛЕ все ж хвалюсь Я вчора Вишиваааала Багааато (фото ма, бо то подарунок)
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я сьогодні довольна, полазила зі своєю малечою і своєю коліжанкою по рукодільним магазинам, накупляла різних дрібничок, типу голок, мононитки чорного кольору і ще купу всього дрібного, а головне знайшла журнал (а точніше 2 бо перша частина в одному, а друга - в другому) з вишивкою яку давно хочу вишити ("Таємна вечеря") правда то буде великий довгобуд і тільки під хороший настрій, але тішусь з того, що схему вже маю таку як шукала
Відповідь: Рукодільні вихвалялки а я почала вишивати конкурсну роботу (і це за кілька днів до закінчення відпустки). зате схема дуже імпонує. і для мене це справді вихвалялка. випробовую нову для себе методику - відшивати тільки листами, а не кольорами. але все одно скачу на сусідні клітинки.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Дівчата, а ЩО я маю!!! Я тепер щаслива власниця ось такої цяцьки! І то ніц, що я не знаю з якої сторони до неї підійти, ніц що я бачила як швейна машинка працює хіба здалека (як мама шила), то все нічого в поірвнянні з тим, ЩО я маю Тепер буду вчитись! хто навчить?
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А в мене мегавихвалялка! Принаймні для мене... Маю аж 33 фломастери від COPIC. І наступного тижня йду знову на урок скрапбукінґу та малювання. Тепер на цілий вересень роблю собі піст на покупки. Сподіваюся, вдасться.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки можу здати в оренду на навчання (як викладача звісно жжжЖ) свого мужа) візьму недорого)))))))))))) наприклад двома еклерами з цукерні)))))))