Рукодільні вихвалялки

Discussion in 'Теревені' started by Liliyah Romanova, May 26, 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

Ура! До мене нині моя омріяна красуня приїхала!!! :radist: :girl_dance: :girl_dance: :girl_dance:

Ось вона та файлики до неї. Ті-і-і-ішуся!! Певно, не буду спати, піду випробовувати.

А ще приїхав до мене мій приз Холмсівський! То такий клас! А який великий!! Дякую, Фіяно! Приз суперовий!
    :girl_tender::kiss:

Ще мені тут одна знайома дала папір, який у неї лежить без ужитку. Ну, і на фото ще є штампики, якими вже хвалилася. Ще одна папочка для машини, що не влізла на попередню знимку. І штампики-дівчаточка. Дякую дорогим вернісажницям Мар'ясі та Одувашці за допомогу із замовленням, а Фіяні - за доставку! :kiss::kiss::kiss:

Маю останніми днями незмінно препаршивий настрій, то ж муж знайшов спосіб мене потішити. :girl_wink::girl_tender:

І ще ось такі файні штампики по доляру прихопила разом із папером на листівки-піджаки. Вже нині й застосувала деякі з них. Нарешті маю такий штамп із "thank you", як хотіла (попередні віддала назад). :girl_curtsey:

Last edited: Jul 19, 2011
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Добре що муж пішов спати, то не побачить. Вибачайте, що знимки темні. Фоткала малом не під подушкою.

Вчорашні мої надбання:

і сьогоднішні

3. Liliyah Romanova

А я знову нечемна. :girl_crazy:
    Ходила нині по папір і ще дрібничок нахапала попри нього.

Так мені ці декоративні цвяшки подобаються. Вже в голові ідеї шукаю.

І ще маю одну вихвалялку. Без візуалізації.
    Мій ажурний метелик виявився бракованим і не робив метеликів як слід. За порадою та допомогою Марусі я написала до виробника листа, де описала, що з моїм діроколом не так. Була дуже розстроєна тим, що так довго його чекала, а коли отримала, не могла користуватися, що аж творча криза почалася. А нині я отримала від них відповідь, що їм дуже прикро, що мала такі неприємності, що їм дуже залежить на добрій опінії про їхню продукцію й вони мені висилають новий. Така рада, що мало по хаті від радості не скакала. :radist: :radist: :radist:

Last edited: Jul 21, 2011
  4. Kasia

Kasia Well-Known Member

5. Liliyah Romanova

6. vasno

vasno New Member

різні дрібниці[​IMG]

7. Liliyah Romanova

Я собі нарешті купила порядий різак. Попередні два мені не підійшли. Тепер думаю, куди би їх прилаштувати, бо місце тільки займають.
    А то файнючий папір і мої перші професійні маркери. :girl_tender:

8. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Виявляється я незабула за піврічну перерву як тримати голку в руках і вишивати. Я сьогодні вишивала:girl_claping:, і поставила собі на меті якнайскорше закінчити розпочаті процеси, і братися до нових!:connie_pull-pigtail

9. Holly

Holly Moderator

Я нарешті знайшла схему весільної метрики, яка мені сподобалась. Так хочеться вишити до 5 річниці. Але, певно, не встигну. Хіба знову відкласти всі поточні процеси

10. Insolence

Insolence Living The Dream

а я.. а я .. :girl_spruce_up: забрала у galysik снапи, затянула на них френч лавандер =) і вже наштопала 3 нижні бочки. поперло на вишивання після 3х років перерви :girl_curtsey:

11. Florena

Florena Member

Вчора здала одну зі своїх вишивок на оформлення, прикупила собі трошки ниточок, набір ДМС шпульок, дві схемки для весільних рушничків, та новенькі голочки. Якось розважила себе цією покупкою та відволікла на деякий час від негативних думок.

12. Liliyah Romanova

Мої останні вихвалялки:

13. tsarivna

tsarivna New Member

І я хвалитись (вперше:girl_blush2:)
    Нарешті знайшла метрику, яка мені дуууууууууууже сподобалась (до цього стільки всього назбирала, і ніби подобаються, а все не те)

14. Русява

Русява Member

Побачила сьогодні і не втрималася - купила! ;-)

15. Ariel

Ariel Well-Known Member

Довгоочікувані наборчики

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

Маю вихвалялку не конче рукодільну, проте має безпосередній стосунок до рукоділля. Нарешті муж купив нові акумулятори до фотоапарата і тепер мені не треба заряджати фотоапарат, аби зробити одне одне фото і він знову розрядився. УРА!

17. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Міні-вихвалялочка:повернулось страшенне бажання вишивати!!!!!:girl_claping: Тому і прокинулась сьогодні о 8,30, щоб повишивати.:girl_yes2: Зараз допиваю каву і всьо - беру снапи в руки:dance2::i-m_so_happy:

18. Holly

Holly Moderator

:crazy::crazy::crazy: я маю "розкроєну" сорочку. Зараз то тільки 4 прямокутника і відзначено, де має бути узор. Але тішусь страшенно

19. tsarivna

tsarivna New Member

А я вже маю тканинку і схемку для вишитої сорочечки-платтячка для хрещення своєї лялі.:girl_curtsey: Наступного тижня віддам дівчатам, щоб покроїли, підберу нитки і помаленько візьмусь за вишивання.:girl_tender:

20. tsarivna

tsarivna New Member

І ще, і ще: зараз іду на експрес майстер-клас по декупажу:yahoo: Може щось гарне створю, то ввечері обов"язково похвалюсь результатом