Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

А я нині щаслива, як слонь... ні як ДВА слоні!

Я почєму така зла була, бо мені місів бракувало, а тепер вони у мене вже є. Замовила собі з Англії міся.

Туди входить. Місьо-папір

Місьо-наліпки

Місьо-tags (ви то здається вирубки називаєте)

і лілійкового кольору стрічка, бо то до міся комплект.

2. Nemi

Nemi Well-Known Member

купила сьогодні собі ниточки для нового процесу - їх мені запакували у чудові коробочки, з якими тепер ходитиму поповнювати запаси))) льон ще з минулого тижня лежить, чекає, поки мої руці до нього доберуться xD а булавки мені сестричка купила, чим мене дуже-дуже потішила, бо я вже кілька тижнів на них задивлялася - не могла вирішити, наскільки вони мені потрібні)))

3. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А я тепер маю снапи, завдяки Каті-Одувашці. І в мене відкрилося друге дихання для вишивання, на снапах так круто вишивати :girl_tender: І тепер в мене також будуть рівненькі хрестики...

4. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я нарешті отримала своє замовлення :girl_yes2:

це журналінг, нитки і буси
    а ці ну дуже красиві малюночки вже пішли в рух :girl_bye:
    а тут папір - пів години видивлялася його - так сподобався...тішуся, одне слово :girl_tender:
    буду творити...)))))

5. vasno

vasno New Member

нові квіточки[​IMG]

6. Ariel

Ariel Well-Known Member

Зробила я замовлення.Снапів не заказала(попросту зажала грошей).Зато буду мати 2 чудові наборчики.З одним навіть у спільних процесах засвічусь:connie_pull-pigtail

7. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Я сьогодні побувала в казковому місці, справжньому раї для рукодільниці... Так нічого й не купила - пішла додому "перетравлювати" побачене :)

І це ще дааалеко не все! Ще є тканини для вишивання, товари для скрапу, бісер, мереживо, заготовки під декупаж, купа різних класних дрібничок...

Останнє редагування модератором: 3 Липень 2011
  8. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

У мене мега супер-пупер вихвалялка!!!!!!!!!!!!! Нарешті я закінчила свій довго-довго-довгобуд!!!!!:radist::radist::radist::dance::dance2::dance2: Хто пам*ятає -це був хлопчик з кошиком і качатами. Зараз біжу додому терміново прати,щоб закинути в завершені вишиті роботи!!!! Аж не віриться,що нарешті це вже закінчено!!!!!! Юху-ууууу!!!!

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а я сьогодні собі купила основу для мила і олію ши...буду робити мило:girl_tender:

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Чекаю на ось таке замовлення. :girl_tender::girl_yes:
    [​IMG][​IMG]

11. Liliyah Romanova

Виявила вчора, що не маю штампа з написом 'thank you', тому терміново поїхали вчора до магазину. Ну, а де ж би я могла лише один штамп купити? :xaxa:
    А ще раніше прикупила трохи паперу.

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я закінчила манюнічкій процесик:girl_dance:,який мабуть ще взимку почала ггг. реально треба було годинку часу і я нарешті сіла і доробила.во:) муж сказав щоб завтра таке його другу зробила:)

13. ntv

ntv Well-Known Member

14. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а я зробила милко!!! така рада!!

а ще купила багато-багато перлинок і полімерну глину..буду творити...:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

Останнє редагування модератором: 7 Липень 2011
  15. Velana

Velana Member

маю вихвалялку :dance2: :dance2: :dance2:
    приїхав мій приз від ЗС, тішуся :dance2: :dance2: :dance2:
    воно все таке файне і звірята такі милі :girl_in_love:

16. Naturals

Naturals Well-Known Member

А я вчора вибралась в "Арт Крамничку". Прикупила собі трошки паперу для листівок, і різних прикрас для них, наліпок і саме головне купила собі свій перший штамп "З днем народження":girl_dance: і вже його навіть випробувала, хотіла ще якісь але вибору було 0. До речі продавці казали, що сьогодні в них має бути завіз і велике поповнення асортименту, шкода, що сьогодні не зможу вибратись туди:girl_cray:
    фото з інтернету, бо свій вчора на радостях вже випробувала і не було як сфотографувати

17. Liliyah Romanova

Я нині дорвалася!!!!!! :radist: :girl_phone1: :girl_curtsey: :girl_flag_of_truce:
    Штампики й амулетики:
    Від оцих я просто млію! :girl_tender:
    Ґудзички:
    Якась така цікава тканинка, яка не знаю, як називається, і мережка:
    Тканинка 7-ми кольорів:
    І ось такі різні мережки (я на розпродаж натрапила):
    Вже хочеться спробувати щось із ними зробити! Лиш би ще часу трошки. :girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

18. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Купила в Яремче майже 6 метрів старовиного домотканого полотна (конопляного:girl_yes2:). Купляла в тої самої пані, що і Фіана сорочки (мабуть), були у неї і старовині сорочки. Від однієї я була в дикому захопленні. Навіть помацати її руками і зблизька роздивитись на ті шви, які я до того бачила лиш на малюнку, то вже щастя для мене. дуже мила жіночка і так гарно з нею погомоніли.
    Так мені подобається то полотно, що я аж не можу. Тепер я в пошуках відповідної схеми.
    Ще прийшов мені лист з Німеччини, хто б то міг бути, не здогадуєтесь?

19. Liliyah Romanova

Я тут ще раз впишуся. :blush:

Це моя вихвалялка ще доконкурсна.
    Нарешті маю килимок!!! :radist: :girl_dance: Ну, і впізнаєте тут кексики з конкурсної. А ще є два діроколи: 3Д метелик і кутовий. Кутики на конкурсній саме цим новим обрізала. Там і папір на конкурсну на знимці, але оскільки паперу різного багато, то не все видно. Ну, і решта куплена за компанію. :girl_crazy:

Останні дні й ночі складні, бо в малого прорізалися два верхні зуби. То настільки забембана, що ніц не роблю, але зате муж для розради повезе до рукодільного магазину час від часу. Ще й потрапила на дуже класні знижки. У нас тут дні "все по долару" оголосили, то можна собі трохи потішитися дрібничками... :girl_yes2:
    Із дірокола буду пробувати квіточки робити. Ще є якась така штука з пудрою, яка ще не знаю, для чого служить, але довідаюся. Ножиці хвилькою дрібною. Правда, тих, що шукаю, так і не було.

Ще пара наборів штампів, півперлинки й паперові ярлички чи щось таке.
    Ще купила півкіля різноманітних ґудзиків (за 1.50 то майже як задурно) і додаткову коробку для зберігання речей, але вони на фото не потрапили. Просто забула про них. Голова не варить...

А це моя найбільша радість!!! :girl_tender::girl_tender::girl_tender: Прийшло нарешті моє замовлене майже 2 місяці тому (спасибі пошті за страйк:girl_devil:) чудо-диво. Це таке знаряддя, що проколює дірочки (я писала в темі про матеріяли про нього) і до нього додаткові 3 насадки. :girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

Ну, а зберігати буду це чудо-диво в такій ось коробочці, яку я через затурканість зазнимкувала догори ногами. :girl_flag_of_truce: У кадр ще попали вощені шнури, чорнилка та пінковий килимок (це я так переклала foam mat).

Нині довідалася, що через непередбачувані обставини моя машина, додатки до неї та штампи з кульками й горнятками, приїдуть до мене не так скоро, як мали. :girl_phone1: Так що то були закупи для розради, можна сказати. Тепер буде перерва трохи... :girl_wink:

Останнє редагування: 12 Липень 2011
  20. vasno

vasno New Member

Понабирала собі нині усякого паперу класного . доречі зі знижкою 10% на весь

Ось ще трохи

Останнє редагування модератором: 12 Липень 2011