Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Моя скрооооомненька вихвалялочка:girl_blush2:.
    Купила собі нині п'яльця. Думаю, треба буде спробувати. Так хочеться рівненьких хрестиків:girl_in_love:. Правда то вже на наступні процеси, бо з своєю сорочкою зшитою вже не вийде. І ниточки купила. [​IMG]

3. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Я сьогодні відвела душу:

4. Insolence

була нині в Арткрамнички, мда, хто не розбалуваний 123стічь і Сімоною, то у того очі розбігаються, скупили би все ..але я скромна прикупила тіко паперу )) всякого по 1.. і моя наразі одна Марта Стюарт, інша ще в дорозі[​IMG] троха відтисків придбала, дюже хочу тю машинку, але 1000 грн ((.[​IMG] ну і всякі різні висічки, квіточки, штампики засунула під спойлер ((
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    під висічки, до речі, файно пасують пластикові коробочки з візиток

5. Barbie

Barbie Well-Known Member

А я сьогодні купила все,що мені треба для теддіка:girl_in_love:
    Тепер треба тільки навчитись правильно графити тканину)

6. Insolence

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

УРРРРРРРРРРРРРААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!! Сьогодні забрала свої набори від ДІМ!!!!СУПЕР!:radist::radist::radist::radist: Такі класні! А яка тканинка, просто суперська:girl_in_love: В одному наборі нитки точно анкорівські, бо маю шось зо 5-6 відтінків таких, то точно вистарчить. А якраз в тому наборі мальована тканина і мальовані хрестики (тканина така мякенька, така класна:girl_in_love:). А ще один то теж дууууже класна канва, такого ніжно салатового кольору. І ще дві менші - теж супер.
    Коротше, пообіцяла собі дошити серветку:d64:, а тоді приступати за набори, бо руки вже так і сверблять:girl_crazy:
    Фото ввечері, бо фотік розрядився:girl_mad:

П.с. До речі ниточки файно посортовані, бо я вже переживала, як то я буду розбирати тоті славнозвісні "хвости":)

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дуже хочеться похвалитися!! :girl_curtsey::girl_dance::girl_blush2:

Тепер мій рукодільний куток виглядає так. :girl_cool:

Я тут уже котрий день свічуся від радості. :girl_dance: А вчора Роман, як усе скручував, то тільки й зиркав на мене й усміхався, що я така, як дитина, якій нову забавку купили - не можу натішитися. :girl_blush2: Учора ж і поскладала все. Пішла спати в 4-ій ранку, але навіть не відчуваю, що недоспала. :girl_crazy:

Кольори не пасують до себе трохи, але подумаєш... Зате скільки місця!!
    Отака от половина подарунку від Романових батьків.

9. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

А я буду хвалитися не покупками, а їх відсутністю :) Я собі постановила нічого не купувати і не починати нового, поки не закінчу вишивку і не втілю решту задуманого. І тримаюся, ось уже місяць, певно. В магазин тканин ходжу тільки подивитися. А там чотири велиииких ящики із залишками за півціни, уявіть :) Чудеса самодисципліни.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я вчора також таку купила, але не хотіла мені дати гарної знижки, і скинула тільки 20% а я хотіла 40%:girl_cray:
    А ще купила декілька коробочок для солодкого (бо я планую замість якихось подарунків з Першого Причастя давати людям доробочки з солодким додому, і зверху прикріплю мою саморобну листівку.) і стемпик, що каже - зроблено на кухні в Марусі. :girl_blush2:
    Ось такі коробочки. Планую заповнити пляцками

і такі стемпи

11. Kofein

Kofein New Member

Купила перший дирокол-квіточку, фігурні ножиці і в подарунок від сестри отримала такий набір блискіток, їх там 1400!!!!! Ото вже всюди буду ліпити:girl_dance:

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

13. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

А я не заплановано побувала в магазині на Пекарський, поїхали зі знайомими в "Старгород", ну як я могла втриматись, вони пішли місце займати, а я в магазин, коли вони спитали, що там, ну я просто не могла пояснити, як пояснити нетямущому, що таке скрапбукінг :girl_impossible:. Прибігла в магазин, згадала,що маю зовсім трошки грошей, а картки вони не приймають. То купила трошки паперу, шкатулку щоб задекупажити, пару сарветок. Коли побачила діроколи, і зрозуміла, що не вистачить грошей готова була плакати. І працюють вони до 8, що я не встигла би до них. І уявіть моє хом"яче щастя, коли ми вертались в 9.10, а вони були відкриті :girl_dance:, так що тепер я маю файний дірокол ще й подарований чоловіком (але він ще про це не знає :girl_in_love:)

Останнє редагування: 19 Травень 2011
  14. Insolence

ну і щоб не тільки оффтопу, забрала сьогодні подаруночок до дня народження, то нічо що воно було давно =))
    чорнилко і папір, то чорнилко та-а-а-а-аке велике, я у нас таких не бачила, і не думала шо давкрафт теж такі гігантські подушки має. папір під рептилію, і білий з ружочками, сестрі на весільні запрошення
    під катом папір ближче

15. Holly

Holly Moderator

А я нарешті занесла на оформлення свою тітоньку з конем. В понеділок буду хвалитись

16. mamulja

mamulja Member

Не знаю чи в цю темку ,але хочу похвалитись саморобною листівочкою яку я отримала від синочка

17. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А я йду забирати до кравчині сорочку, ух, надіюсь, що гарно пошила. Похвалюсь вам ввечері))))

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я сьогодні чисто випадково зайшла в "Центр паперу" і чисто випадково зробила маленькі закупи:girl_in_love:

19. Holly

Holly Moderator

Я щаслива власниця ось такої дошки, для різання паперу/листівок. Вона двостороння, на одній стороні розмітка в сантиметрах, на іншій - в дюймах.
    розмір 43х35 см

20. Ума

Ума Super Moderator

а я приїхала :) і знову на вернісажі... правда, до вишивання геть не тягне... чекаю на конкурс. мо натхнення піймаю :girl_in_dreams: