Відповідь: Рукодільні вихвалялки :rofl: Тепер матиму перерву аж до Дня матері. До речі, дивна річ. Відколи в мене вишивальна криза, у моєму рукодільному магазині суттєво зменшили вишивальне відділення. Сподіваюся, то не через мене, але збіг забавний, бо я туди вже понад 3 місяці не ходила.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я нарешті маю бюст для коралів . Дякую Тані mamatu за доставку додому!
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Я завершила вишивати сорочку Нарешті на Великодні свята зможу одягнути вишиванку, ще й власноручно вишиту .
Відповідь: Рукодільні вихвалялки а мені нарешті вислали посилку з "Крестоманії"... так тішуся , але більше ніц там замовляти не буду
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я ВИГРАЛА скакала по хаті мов навіжена ля-ля-ля Ось тут А ще вітаю Богданку, яка теж зі мною виграла (певно з моєї легкої руки ) Ще хтось з дівчат купував там по моєму скеруванню? Хтось з наших ще виграв? Куплю собі ще один дірокол, ля-ля-ля
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АНУТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО я так скакала по хаті тільки шо, аж Софію розбудила)) КЛАС! писи - і я дирикол куплю ше єдин)) Анутко, а можна я тобі гроші в вівторок переведу?
Відповідь: Рукодільні вихвалялки УРА!!! я нарешті "дорвалася" до вишивання так скучила!! тиждень перед святами провели з малечею у селі, потім Пасха...... нарешті сьогодні зробила невеличкі закупи і почала вишивати метрику з Теддіком звіт покажу завтра, бо лише к-ка хрестиків є
Відповідь: Рукодільні вихвалялки от нарешті і я тут. Ці два набори опинилися в мене дякуючи Ануті, яка робила замовлення з 123 stitch теж піддалася моді на орхідеї і це нарешті прийшла моя посилочка з Крестоманії, набір для малювання, маркер для тканини і знову набори вишивальні ох, і коли то все вишити
Відповідь: Рукодільні вихвалялки У мене є двосторонні голочки :dance2: Ліля, дякую :radist: Умо, дякую за кур"єрські послуги. Соромно мені, що прпустила раніше те, що Ума мені писала , що голочки у Львові, а перепитувати за них було якось ніяково Тому передача відбулася тепер Зараз скореньки пришию тканину на станок і вишивати, вишивати, вишивати ... Довга нічка буде
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Оформила сьогодні нарешті свої сонечка в торбинку. Цілий день сиділа з тим шиттям, найважче було гарно пришити підкладку, трохи скривила з одним швом (але то майже не видно), але - пошила! Горджуся собою неймовірно. *фото завтра*
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я повихваляюся тим, чого ше не маю, але воно вже до мене їде То все на мою майбутню нову кухню...
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Ходила нині за білою рівноміркою, але її не було. Думаєте я нічого не купила??? То якось лікується??? Не знаю для чого, але ну дуже треба І приїхала моя коробка-органайзер
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А сьогодні купила собі кошечки для рукоділля!) Тішусь як мале дитя.Тепер усе буде гарно поскладено в гарненьких кошечках Правда красиві?
Відповідь: Рукодільні вихвалялки шось мене давненько в цій темі не було маю тепер в своїх рукодільних запасах ось такий дирокол, сьогодні випробувала вже
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Я сьогодні почала новий процес,трошки вишию і покажу І ще замовила з інтернет-магазину бісерну ікону Казанської Богородиці,так давно її шукала обіцяли,що цього тижня буде!УРАААААА!
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Але краса!! Я маю такий взір, але купила дешевий китайський, а він затугий. Не користуюся. І в мене!! А ти чого свій не покажеш? Цікаво ж! Випадково заїхали в один магазин (як називав покійний уже отець) "що з поїзда впало", а там були таки діроколи, на які вже давно облизуюся!!! 3 штуки коштували як один у рукодільному магазині. Один мінус - вибору не було, як такого, але як було не купити? То ж мрія, а не ціна. Правда, важкенькі вони й місткі, але то мацьопенька така проблемка, порівняно з величезним щастям і задоволенням! Ось такі: коло овал Є ще один, але той не покажу, то вже кумася похвалиться, як отримає.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Ну і красотіще :khomyak:, якраз вчора вночі рилася по нетрях інтернету і бачила такі кругові і думаю прикупити Лілю я як в підписці бачу тему вихвалялки і в ній ваш допис з нетерпінням відкриваю темку бо знаю зараз щось буде бомбезне:khomyak::khomyak:
Відповідь: Рукодільні вихвалялки В мене ось такий (не знаю чи добре піде посилання, бо я з телефону) Тут І ще з попередньої закупки магнітний Тут Правда взір інакший А ще дуже хочу метелика від марти стюарт - великого махаона