Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

Ой, і в мене мега вихвалялки!!!!:girl_dance:
    Перша
    Я сьогодні відірвала по повній. Накупила паперу, ниток і купу всіляких дрібничок. Оббігала всі можливі рукодільні магазини. Як наслідок- настрій супер!)
    А ще, ще.....замовила собі заготовку до вишитої сорочки свого розміру. Буду вишивати:dance2::dance2: Треба ще підібрати взір і все:yahoo:))

2. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Маю супер вихвалялку :girl_dance::girl_tender:
    Дівчата маю нове захоплення,але зараз не можу вам сказати яке:ninja:,бо готую подарунок на ДН рукодільниці,скоро буде ....... Тішусь як мале дитя :radist:

3. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

В мене така вихвалялка :girl_curtsey:!!! Сьогодні забрала свого метелика оформленого, коли вибирала, як оформити, то не думала, що буду настільки задоволена результатом....І ще сьогодні купила трохи ниточок, поповнила свій запас. І самий головний: закінчила таємний процес,результатом таки задоволена і пишаюся собою, що змогла таке зробити))))) Надіюсь що власниці сподобається)))))

4. Ума

Ума Super Moderator

а ти думаєш я кому то залишила? про каву і канапки пам"ятаю :girl_crazy:

з рукодільного: прибрала трохи в норах свого хом"яка :girl_curtsey:

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я почала вишивати...не скажу шо, хоч одна форумляночка знає)):girl_curtsey: От. Не можу натішитись))
    ТАК класно!

а ще я зробила вчора декупажну великодню пляшку)):girl_dance:

Останнє редагування модератором: 4 Квітень 2011
  6. octavia

octavia Well-Known Member

Ось таку купу ниточок і корбку купила в магазині в Нефертіті.
    [​IMG].До речі хочу подякувати співласниці магазину "Мережка" Олі за обсуговування.

Останнє редагування модератором: 5 Квітень 2011
  7. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

А я сьогодні купила клейовий пістолет всього за 19 грн! Хоча вже була готова купити десь за 80 в інеті. А, і ще гарні наліпочки менш як за 3 грн :)

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Люди, я вчора пішла в магазин для рукоділля а там все було на знижку - 40%. Набрала, як бідний в торбу. Там аркуші паперу були по одному центу. Я припухла як побачила ціну. :khomyak::khomyak::khomyak: Може нині знову піти. :girl_crazy:

9. hrystusja

Зробила вперше в житті рукодільну відкритку:yahoo::yahoo::yahoo:.
    А ще повернулась до свого ростоміра і вже вила порося:girl_crazy:.

10. Аделя

Аделя Active Member

А я трохи поповнила свої запаси тканин і стрічок (вже помаленьку готуюсь до тільд :girl_smile:), той льон в горошок такий рівненький, що на ньому навіть можна вишивати :girl_dance:.

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Оуууууу! В мене теж вихвалялка! Сьогодні забираю Квіти Парижа з багеееееееееткииии! :girl_dance:

12. JuniorSkeptic

У мене просто вихвалялище - я нарешті зважилася і придбала коробку для рукодільних штучок, ось таку:

Вона досить велика (30 х 30 см) і глибока, тож туди багато поміститься, але я все-таки подумую над придбанням ще однієї :girl_smile:

13. JuniorSkeptic

сказано - зроблено :) Я сьогодні наповнила коробку всякими рукодільними штуками і побачила, що добре воно :) Але, по-перше, не все вмістилося, а по-друге, одна коробка на полиці виглядала якось сумно, і коли це підтвердили і чоловік, і мама, яка зайшла в гості, то я знову швиденько з'їздила в магазин. Удвох ці коробки виглядають набагато веселіше :)

14. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Зайшла сьогодні в "Арткрамничку" всього за одним листочком паперу, котрого мені бракувало. Вийшла з купкою ще різного-всякого паперу, наліпочками і дироколом:girl_crazy::connie_pull-pigtail. А потім ще заглянула в "Мережку" і окрім запланованих ниточок, придбала ще кілька моточків незапланованих, бо колір мені сподобався:girl_crazy:. Ой, не можна мене в рукодільні магазини саму пускати, не вмію я вчасно себе зупинити...

15. likeangel

likeangel Member

маю таку вихвалялку. вперше в житті приймала участь в обмінному процесі з нагоди пасхи і мій сюрприз отримувачка вже отримала :girl_claping:і дуже задоволена, хоча він вийшов скромненький бо не знала що і скільки туди класти:girl_blush2:
    ось її звіт

16. hrystusja

В мене вихваляка!!! Я сьогодні наводила порядки зі своїми нитками, адже після того як до них добралося моє чудо там кінці з кінцями годі було звести. Правда довелось чоловіка долучити, бо мені терпіння бракувало, але зараз мило глянути) Все по кольорах розкладено, гарно, акуратно. І висновок-я таки багата на нитки)) А то раніше один великий кольоровий клубок був:girl_crazy:)

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я нині суттєво поповнила рукодільні запаси, маю тканинки цілу купу (муж в шоці), папером затарилась. Вишивати не хочу,а от хом"якозу загострення (то я так від авітамінозу весняного рятуюсь, хто вітамінки, а я прибамбасики)

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Учора перший раз вийшла з хати.
    Очевидно, що найкраще місце на вилазку - рукодільний магазин. :girl_blush2: Маю такі поповнення. :girl_curtsey::girl_dance:
    Трохи ближче. Новий дірокол, штампики, стрічки, папір і купила фломастери для скрапу. Давно хотіла, але тепер тільки були на знижці.

19. Анута

Анута Well-Known Member

Але ж класні ті квіточки!
    Мушу собі якийсь такий дірокол захомячити :)

20. likeangel

likeangel Member

в мене така вихвалялка: була сьогодні в опера декор і бачила Аделині сердечки з пташками!:girl_dance: в реалі вони ще миліші:girl_in_love: