Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

От за що нелюблю той магазин, не як з Гамерики за 2 тижны усьо приходить
    ..
    п.с. втілюйте мрії на канві тепер швидше

2. окса

окса Member

А я стала власнецею ку-снапів:girl_claping: Велике спасибі Умі:girl_in_love:
    Але не маю часу випробувати-купа роботи :ed4d70def841dc74b57А так хочеться:girl_cray:

3. Kofein

Kofein New Member

Купила золоту ниточку нарешті:connie_pull-pigtail
    І ще 4 пакетика бісеру, буду плести об*ємні сердечка:girl_dance:

4. Ariel

Ariel Well-Known Member

Зробила нове замовлення,казали,що буде у вівторок або середу,а ще не позакінчувала розпочаті проекти. Але так бачу,що така хвороба є майже у всіх рукодільниць:d7:

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я закінчила вишивати свій рушничок:yahoo::yahoo::dance2::dance2:. Такий бомбезний вийшов:girl_dance: Поперу, попрасую і покажу:girl_yes2:

6. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а я сюди аж з подвійними вихвалялками -

Віднесла в багетку свою першу вишиту завдяки нашому Вернісажу роботу :girl_claping:
    (ви ще пам'ятаєте мої "слоїки" з польовими квітами? :girl_wink:)
    Тіііііііішусь :girl_dance:

і ще вчора завершила аж два таємних процеси-подарунки для двох чарівних вернісажниць :girl_in_love:
    - ви їх побачите вже незабаром, у квітні :girl_wink:
    Подвійно тіііішусь :girl_dance:

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а я за участі Орман, придбала беж аїду 14 і кусочок білої аїди 14, видрукувала вже схемки робіт іі... буде теж перша робота)
    завтра йду по нитки:)
    Аж радісно від того стало, не вишивала вже огого - років 12, чи більше, ще як у школі :)

8. irinkakosiv

irinkakosiv Member

І я у сюди відвезла в багетку свою панянку з конем від Л*е*н*а*р*т*е , бо вона бідна пролежала в шухляді півроку. І з того ще більше тішуся. На наступному тижні похвалюся.

9. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Тепер і я в цю гілку:)
    Я докилимкувала всі кольори ниток і частково фон, нитки для зашивання фону вже у Львові:connie_pull-pigtail на днях буду їх забирати і закінчувати робити килимок.
    А тепер поки нитки ще не в мене маю час трошки повишивати ростомір для донечки:girl_dance:

10. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Підтримаю цю гілочку. Сьогодні нарешті зробила замовлення на дизайн, який планую вишити на конкурс...ух, ще би вчасно прислали, надіюсь за місяць прийде...
    Друга моя мега вихвалялка: я закінчила таємний процес, і дуже довольна собою, що змогла таке витворити....ще залишилося всього-лиш навсього 3 таємних процеси :girl_haha:, але шо то є, головне їх зробити, а тоді можна приступати до вишиття.
    І третя така малюсінька....маю ось таку красу тепер:
    тепер буду мати одну в дорогу, її можна буде запхати навіть в маленьку торбу, а в іншій тепер всі мої рукодільні прибамбаси, які не поміщалися в ті всі коробочки, що мала, а лежали в пакетах.

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я вчора закінчила тривалий ТП :girl_dance: Плюс є ідейки для нового ТП.
    А ще трошки взялась за Таємну вечерю.
    І ще купила собі глітер-клей (чого я його раніше не купила :) ?)

12. Smokky

Smokky New Member

А я сьогодні вишивала! Перший раз з того часу як синочок народився, а до того був ремонт і все в пилюці, і вишивання мое прийшлося заховати. Вісім місяців пройшло і я витягнула свій станочок. Тепер буду вишивати вишивати вишивати :girl_dance:

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я зробила френзлі на рушнику:girl_dance::girl_dance: Для мене то досягнення:girl_blush2:

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Надибала випадково на розпродаж. Потратила на себе аж $3. :xaxa: Прогрес! :girl_haha:

15. Ума

Ума Super Moderator

А я на вихідних, взяла силу волі в кулак і дошила обкладинку племінничці!!!! мало того, я ще й САМА поремонтувала свою швейну машинку Подоляночку, яку вже з 10ть разів хтіла викинути чи комусь віддати. А вона ще виявилась так нічо!!! :girl_claping:

16. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А я завершила НАРЕШТІ один таємний процес, зробила ще одну таємну красу, яку вже і віддавати не хочеться :girl_haha:, сьогодні подолаю швейну машинку і завершу ще дещо :) І це мене дуже тішить, бо хвости ой як не люблю.

17. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

А я відколи купила швейну машинку, то зачастила в магазин тканин неподалік. Там у них є кошики із залишками, то минулого тижня купила три шматки симпатичних тканинок у бузковій гамі менш як за півціни :girl_dance:

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я сьогодні, дякуючи Ірці-Шкірці (за доставку матеріалів;)) і Esmi (за ідейку), почала новий процесик і вже 4-ту частину вишила:girl_dance:

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а я вчора була в арт-крамничці - уяви!!!!!!!!!!!!! - такі штампи коштували 176 грн - то майже 20 амер у.о.((( І будь не дурний.

ЗАТООООООООООООООООООООООООО - Одувашка в першій вже мені привезе все замовлення з 123 в Марк. ААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХ як я того чекаююЮ!;)

20. Insolence

Insolence Living The Dream