Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Kalina

Kalina Active Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

А я сьогодні познайомилася з гарною рукодільницею La esposa.
    А ще купила подаруночків на Миколая і нарешті забрала оформлену роботу з багетки, а то ніяк до 6 год не встигала.
    О, забула найголовніше...Поки я роздягалая і роздивлялася покупки, чоловік повісив її на стіну. Вражена його швидкістю:girl_claping:

2. Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Вихваляюсь!!! Я ,вчора випадково потрапила на Привокзальній в новий магазин для рукодільниць.Там є багато моделей для вишиванок.Ну я не втрималась і купила одну з мережкою. Вибачайте за фото , бо з телефона

3. Kalina

Kalina Active Member

Рукодільна частина мого Миколайка:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

4. Zhaba

Zhaba Member

Навіть незнаю в яку тему бігти хвалитися, бо подарунок такий універсально-широкої дії :girl_yes2:
    Приніс мені Миколай "зірку на чоло" - ліхтарик!!! Отакий то: [​IMG]
    Тепер не буду носитись з настільною лампою, коли вишиваю чи в"яжу. Навіть можу ходити по вулицях ввечері з ним. Тепер я матьора дівка!

5. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Маю аж дві вихвалялки :girl_claping: Кілька днів тому дошила свого кошика :girl_claping:
    І вчора мені моя кума передала від Миколайка набір для вишивання годинника з соняхами і хатинкою :girl_claping: такий,як La esposa вишивала. Ото буду мати вже процесик!!!!:girl_claping:Така довольна була як слоник:girl_yes2:

6. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Ще забула похвалитись найголовнішим!!!! Мій синуля сам намалював схемку ялинки, сам вишив,щоб зробити листівку бабусі!!! Ось вона.
    Я лише допомогла попороти інколи і оформити як листівку.:girl_curtsey:

7. Zhaba

Zhaba Member

Мене знову вразив цьогорічний Миколай. Який він цього року молодець! Певно я була ну дуже вже чемна :girl_claping:. Маю знову оранжевий подарунок - п"яльця!

8. Esma

Esma Member

А я вчора вперше крутила французи...правою рукою (я лівша,а інструкції всі на праву, і так як не змогла зрозуміти як крутити їх в інший бік ..тому навчилась тримати голку в правій:connie_pull-pigtail) і вийшло! Натішитись не можу...похваліть мене :girl_blush2:

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Хвалимо-хвалимо:girl_claping::girl_claping::girl_claping:
    А ще більше похвалимо, як їх побачимо:girl_wink: То вони на цьоці накручені?:)

10. Esma

Esma Member

угу :) сьогодні у мене операція "стрічки", вчора користувалась Вашою інструкцією - дякую, дуже допомагає!

Сьогодні сфотографую і покажу.

11. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Хочу показати вам ще одне сердечко від Аделі, яке я отримала з нагоди народження доці! :girl_in_love:

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А в мене тільки що була міні-форумівка з Іркою-Шкіркою :girl_dance:
    І я бачила її Яринку, яка то файна дитина :girl_in_love: :d25:

от так файно проходять робочі суботи

13. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Мені міні-форумівка дуже сподобалась, але було якось... одним словом "малувато" мені :) про вишивку так і не встигли поговорити :)

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

о, то нині певно день для міні-форумівок сприятливий був - ми з Касею також спонтанно трішки пофорумились :connie_pull-pigtail

і ше маю ось таку вихвалялку :girl_dance:

нині вже спробувала термопістолетом клеїти панч-нідлову іграшку на ялинку - сподобалось :girl_claping:

15. Velana

Velana Member

в мене свято продовжується :girl_in_love: Миколай ще доніс органайзер для моїх скромних запасів. Тепер все гарненько поскладано :)

16. Oddly

Oddly Well-Known Member

а що то за такі палички-трубочки?

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

то патрони :girl_cool: - запаски силіконового клею для розплавлення-склеювання термопістолетом...

18. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

А я сьогодні їздила до ц. Андрія і там в скверику купида сорочку з домотканого полотна:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Там такі дрібненькі хрестики, то просто капут - ще дрібніші за 18 Аїду

19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

страшна жінка :girl_blum:

я маю маленьку вихвалялочку, яка скоро перетвориться в не мою вихвалялку
    до мене вже їде така краса :girl_tender:

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я сьогодні аж 2:radist: :radist::radist:години вишивала. Маю надію до Різдва завершити синочкову метрику!!!!! Так приємно повернутись до вишивання)))):girl_tender::d64: