Відповідь: Вишивальні вихвалялки І підтверджую ще раз, бо буде натхнення, але вже до інших торб) Оксанка, сподіваюся, що "запчасті" скоро будуть використані
Відповідь: Вишивальні вихвалялки треба казав чоловік, шо всі жінки шмоточниці, а ми будемо тряпочниці
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Україською вийшло би пришпильніше: одну лиш букву змінити. Але все одно творення слова якесь кострубате виходить...
Відповідь: Вишивальні вихвалялки І я також . Дуже дякую всім вишивальницям, що прийняли мене до свого гурту
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Фсьо! Приймайте і мене в гурт! Вийшов мій альбом вишивок. фотографував вишивки Уривок презентації: http://www.youtube.com/watch?v=hfIzbmWF94I Вся презентація.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки а я відправила листа на конкурс так тішуся, на місці всидіти не можу якась така загальна радість — і сніг випав після дощу, і орхідеї порозцвітали, і загалом така атмосфера передсвяткова
Відповідь: Вишивальні вихвалялки І в мене нова вихвалялка - закінчила вишивати каву із СП "Чай, кава" і микоайчика залишилось чуть-чуть - сама складна і громіздка частина закінчена
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Ось і я маю вихвалялку.Прийшов льон з магазину "Мир рукоделия" без проблем, що дууууже дивно.І вчора купила купу ниток в магазинчику Наталі ( ще такаж купка є в запасах).Готуюсь до нового процесу
Відповідь: Вишивальні вихвалялки хвалюся - мені прийшла чудова рукодільна листівка (через місяць після дня народження ))) Дякую авторці (детальніше похвалюся у відповідній гілці) і окреме дякую нашій рідній пошті, що так гарно вміє продовжити свято )))))))))))))
Відповідь: Вишивальні вихвалялки мій миколаївський подаруночок прийшов нині, я вже так тих котів хтіла,:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: так про них мріяла, тепер шалено тішусь вже дуже ми з коханим на тих котів схожі, тепер матиму весільну метрику і, на перспективу, - портрет родини
Відповідь: Вишивальні вихвалялки І в мене вихвалялка. Була сьогодні в магазині в Наталі (дуже дякую, що відклала мені ножички). Купила собі пластикову канву, нитку яку бракнуло до процесу і ножички, і докупила, ще дещо для миколайчиків і таємних процесів. І ще завтра їду собі за швейною машинкою, нарешті я зможу сама собі зшити те що мені потрібно.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Хвалюся, таки найшла і купила собі саме ту машинку яку хотіла, хоч і простенька але мені кращої не треба. Ось така
Відповідь: Вишивальні вихвалялки В мене тої ж марки,тільки модель інша користуюсь 3 роки-нарікань(як на таку швею як я:shyнемає.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки і в мене вихвалялочка, замовила ниточки і тканину на новий процесик, буду вишивати паралельно з метрикою, щоб веселіше було