Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Я від тих Сов теж балдю, маю в запасах... колись певно вишию :girl_tender:

2. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Не зовсім вишивальна, але все ж таки вихвалялка: купила собі ось таку швейну машинку
    Задоволена дуже!!!!!!!!!!!!!!

3. terezka

terezka котяка-вишивака

надбала за останніх кілька днів
    тепер маю чим тішитись і будувати вишивальні плани
    ножниці вже оцінила, просто супер придбання!

4. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Спочатку похвалюся:girl_blush2:, а потім виставлю фотки вже у завершених роботах! Так от, минулого тижня нарешті занесла в багетку своїх коней!!!! ДОоооовго я їх вишивала, а ще доооооовше збиралась оформити. Зізнаюсь, мала їх подарувати....але не змогла я з ними розлучитись...:girl_blush2: Тому замість коней, вишила за один вечір і один ранок грошове дерево. Всі фото докази прасю - в завершених роботах.

5. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

А я закінчила вишивати хлопчика на чорній канві. :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

6. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Дістала ось таку листівку від Фіяни:
    не можу натішитись... дуже вже люблю листівочки, а ще коли з душею зроблена! :) а ще коли мені їх дарують!... тооо взагалі :)

7. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

І в мене вихвалялище:girl_dance: Завдяки Людмилці, я картину буду вишивати не шерстяними нитками а Гамма:girl_in_love:
    а ось що з того має бути звиняйте за фото сьогодні фотоапарат зі мною не дружить:girl_cray:

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Нарешті розібралась, як з моєю а/с реєструватись на Крестомании:connie_pull-pigtail
    І отримала від них перше замовлення - купу тоненького кольорового фетру:dance2::dance2::dance2: Щасливаааа:yahoo:

9. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Я сьогодні віддала на оформлення своі орхідейки, заберу через тиждень:girl_claping:

10. Coshitce

Coshitce Member

11. simona

simona Well-Known Member

:girl_dance::girl_dance::girl_dance: Нарешті я думала цей день не настане, але .............. Я ЗАВЕРШЕЛА ВИШИВАТИ СВОЮ СОРОЧКУ. Радості немає меж. Як би не моя "Віктуся"її б не було в житті і знайомства з вами рукодільниці. Завтра біжу в тему завершені... і буду показувати фото.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Казали йти у вихвалялки, а як сюди йти без фото. :xaxa:
    Не хотіла хвалитися всім, що дістала, бо то мій Миколай (він у нас 6 грудня), але оскільки дівчата написали, що мені у вихвалялки, то вже покажу все.
    Отакий мій Миколай цьогорічний файний.

13. Анута

Анута Well-Known Member

Лілю, опишеш свої враження від користування, а то я щось око на таке поклала, але не знаю чи воно мені дійсно треба :girl_in_dreams:

14. Orman

Orman Модератор-бомба

ого, ясно чого Миколай до тебе вже наперед почав приходити ,за один раз всі подарунки довезти - санчата зламаються :)

15. La esposa

La esposa Moderator

Лілю, файний в тебе Миколай :girl_in_love:

і в мене вихвалялочка - мама мені отаку красу пошила :girl_in_love: (я вже всякої всячини понапихала, для знимки) — планую повісити на цвяшок до стінки компутерного столу (оскільки на тій хаті. де ми живемо, стіни дзюравити не можна):

[​IMG] [​IMG]

А про таку річ згадала, що маю в хаті. Нині собі привезла, випрала, перероблю під рукоділля теж :)

16. La esposa

La esposa Moderator

На питання в кармі про ту штуку, що мама пошила: то в них на роботі шили зразок на стенд, типу відтінки тканин, які вони пропонують. Той кавальчик врізали і мали викинути, а мама підняла, перешила в кількох місцях, і вийшла така штукенція :) ще тільки мушу якусь паличку згори причепити, щоб не перегиналось.

Шкода тільки, що в мами зараз сезон, роботи повно, бо я вже такі плани маю на мамину машинку :girl_impossible: колись по святах як прийду до них, ото вже відірвуся :girl_crazy:

17. Orman

Orman Модератор-бомба

і часто в них таке трапляється? Мені треба всі кавальчики :lol:

18. La esposa

La esposa Moderator

принесу на форумівку :girl_crazy:

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Так, спрезентувала мені НікаЛавлі все, що вона мала для торбинок на білизну,
    каже, що в неї вже не буде натхнення до тих торб. .ДЯКУЮ величезне.
    і ще заодно зайшла в магазин рукодільний, то й що інтерсіті на Сихові, і купила собі тканини зеленої, червоної і світлобежевої, а заодно нитки для вязання меланжові (навіщо - не знаю, просто колір сподобався)

20. Orman

Orman Модератор-бомба