Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

нарешті хвалюсь:yahoo: (якби не побачила щойно копняка від Фіяни, то ще б халявила,дякі:yes:)
    ось моє заморське добро (шкода погода не сонячна,фоті не дуже, тай так поспіхом, Ромік не любить, коли мама свою увагу на щось інше переключає)
    почну з потрібних дрібничок, таких як маркер-зникаючий,(признаюсь-лоханулась:girl_haha:)і дуже тепер мені потрібної штуки-голки для панч-нідлу:girl_crazy:
    ця краса для новорічної ялинки, матимемо з Фіяною спільний процес,пра?;)
    такі милі позитивні картинки (ото пробило "панчнідлитись" і все через Iskru і її запевняння, що то дуже легко, тепер мус мастер-клас влаштувати:girl_claping:)
    і осьо, моя друга любов після Бістро-Паризький ринок:girl_tender:
    і то ще не все:girl_blush2:, але більш не покажу:blum1:
    і не питайте , коли я то буду вишивати, як казала Анута-на пенсії:girl_haha:

2. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Дівчатка, маю таку вихвалялку-підсадила я свою сестричку на вишивку:girl_curtsey: вона вишила маленьку картинку і вже взялась навіть за образ бісером вишивати...а колись мені казала в житті не буду вишивати))) (вона є зареєстрована на форумі, але встидається до нас йти)

3. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

4. Orman

Orman Модератор-бомба

та ми ж хороші! Сестричку в студію :)!

5. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

В повній готовності до орхідей.

6. silvia

silvia Well-Known Member

а мені учора коханий подарунок зробив. Набір-новинка від РТО "Місто на воді" [​IMG]була рада як слон.

7. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

:girl_dance: а до мене приїхала тканинка Цвайгарт кольору беж для майбутніх процесів (Квіти Парижу та Табуретка) та фетр -

То вже моя друга, більш вдала, спроба купити фетр он-лайн, - цього разу він дуже щільний/густий та якраз такий "товстий", як мені треба :)
    Також надзвичайно сподобалась оперативність - замовлення зробила у середу ввечері, і приїхало воно до Львова вже через 3 дні у суботу :girl_claping:(Умо, дуже дякую за лінк магазину :))

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені мама сьогодні принесла таку коробочку,зі словами "склади туди свої нитки, щоб по хаті не валялись:)" я ржала.[​IMG]
    файна правда?

9. Katrine

Katrine Member

повернулась до мене вишивальна муза;)!!!! хвалюся: сьогодні почала свій мегашвидкісний процесик вишиваної листівки на д/н сестри, бо часу залишилось мало (і до д/н, і по моїй лінієчці:xaxa:), вперше собі розграфила тканину купленим маркером, і трохи поштопала рушничка). завтра все зазнимкую і появлюсь в відповідних гілочках:girl_yes:

10. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Закончила свой "отдыхалочный" домик. :girl_dance: Завтра отглажу и сфотографирую.

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, ви мене знаєте. :girl_blush2:

Печатка та два види чорнила (бронза і чорне) для неї. То на різдвяні листівки.
    Ниточки kreinik та dmc на один грудневий проєкт для дууже доброго друга сім'ї.
    Голочки 28 - dmc та петіти. Людоньки, як Анутка тим вишиває!!!??? :girl_impossible:

Останнє редагування: 18 Листопад 2010
  12. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Я тоже в этом месяце порадовала своего хомяка :girl_curtsey:
    Вчера пришли снапы с 123-stitch
    И пару наборов на e-bay выгодно приобрела
    [​IMG][​IMG]

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Минулого тижня я собі прикупила ниток на міні-проєкти. Шовкові для вишивання та кручені бавовняні на китиці. Ну, і ще раз додала тут крейнік на фото, аби ви побачили, як гарно виблискують. ТАК мені подобаються!! Вже кілька разів у руках крутила. Сорока. :xaxa:

[​IMG] [​IMG]

А ще купила ось такі тканинки різні. Ніяк не могла знайти, де в Оттаві таке купити, то минулого тижня себе потішила нарешті. Спробую зробити як тильну сторону до незавершених закладок, і може, ще з чимось поекспериментую.

І до речі, вчора ще одне замовлення зробила. Скоро буду хвалитися. :girl_blush2:

Останнє редагування: 18 Листопад 2010
  14. Orman

Orman Модератор-бомба

де? Вони в Україну доставляють? Мені срочно треба на Тільдиків.

15. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Маріє, "Тільдотканини" можна також тут замовити (100% бавовна, непоганий вибір малюнків та кольорів).

і я похвалюсь трішки - я завершила таємний міні-процесик :girl_dance:

16. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

тут гарний вибір, але я ще не замовляла. Доставка Tilda Charm Pack виходить 8 фунтів... http://www.cottonpatch.co.uk/acatalog/Tilda.html

17. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

:girl_dance::radist::dance2::dance2::dance2:Ура!!!!!!!!! Закінчила вчора вишивати "Дочку" від ЗР.

18. Holly

Holly Moderator

А у мене супер-пупер вихвалялка - мені ЗНЯЛИ ГІПС.
    Тепер рука страшенно болить, пальці не згинаються. Але за 4-5 днів рука розробиться. Ох і навишиваютьсь:d64:

19. Orman

Orman Модератор-бомба

Звітую :)
    сходили до Левиці (я, Люда і Ума).
    Як на їхній стан, то Левиця з чоловіком виглядають дуже добре, і перебувають в бадьорому стані духу. Дуже Левиця здивувалася нашому приходу, і, сподіваюсь втішилась. Передачки передали.

З ким не встигла сконтактуватись, вибачайте :sad: Як буду йти ще раз - дам знати.

major oops! я мала це в офтопі написати. Модератори, не бийте.

20. Iskra

Iskra Well-Known Member

якось переписувалась з Вікою-Квіткою, і написала їй, що просто балдзю від однієї картинки. і ото Віка вирішила мені її спрезентувати. мені було надзвичайно приємно, бо дізналась про це в той момент, коли було дуже сумно і важко, і розуміння того, що доля могла мене не звести з тією чудною людинкою, а таки звела ну просто дуже мене втішило. нині отримала мега-суперський подаруночок:girl_blush2:
    тільки фотографуватись ані сови, ані чоколядка мені ніде не хотіли, прийшлось нести у ванну:girl_haha: Вікусь, дуже тобі дякую, ти - надзвичайна!:girl_in_love: