Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

А мені вже клематиси прийшли нині!!! Крутила в руках довго. Треба буде на станок натягнути й поволеньки вишивати, аби встигнути на час.

2. Iskra

Iskra Well-Known Member

нині спеціяльно пішла на проспект Свободи, аби побачитись з Ніфертіті, але не застала Наталі, на жаль. були якісь 2 інші дівчинки. словом, буду хвалитись:girl_curtsey: купила там собі 2 журнали і ось такий бісерний набір:
    давно вже приглядалась до бісерних ікон, але нині таки рука піднялась його купити. пороздивлялась я вже ті пакетики з бісером - краса!:girl_tender: тільки там ниточки нема...я то думала, що вона буде в наборі. буду просити Наталю, щоб мені на форумівку принесла. Наталька, чуєш?

3. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Вже чую-ю-ю-ю-ю. А то я наскоками на Посиденьках, не все читаю.
    Принесу, Наталька, тобі ниточку.
    Бездоганний вибір. :girl_claping:

4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А я закінчила вишивати свою дівчинку біля моря:girl_smile:. Несу сьогодні оформляти, і буду думати, чим далі зайнятися :girl_in_dreams:

5. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я почала вишивати весільний рушник:d64:

6. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Вчора закінчила вишивати таємний процес,:radist::radist::dance2::dance2:. тепер би все довершити і можна передавати новому власнику:girl_in_love::girl_in_love::dance::dance:

7. TesTanya

TesTanya New Member

Хочу похвалитись роботою моєї 10-ти річної доці (ще думає як використати вишивку чи на відкритку, чи як міні картинку)

8. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Вчора мені мої пласмасові пяльця трісли-розстроїлась:girl_impossible::girl_sad: так привикла вже на них вишивати.І сьогодні перед роботою поїхала до Наталі в магазин і купила собі деревянні пяльця і маркер,буду пробувати розкреслювати.

9. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я сьогодні закінчила таємний процесик,одній форумчанці на ДН,така рада що встигну її привітати:girl_in_love::girl_blush2: Тепер вертаюсь до своїх тюльпанів:girl_bye:

10. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

нарешті я забрала з пошти свій абсолютно спонтанно замовлений пакуночок -
    ото надивилась я на Хомчині і Іскрині нещодавні процеси і вже завершені красОти, і собі захотіла голкою навчитись проколювати :), якщо навчусь, то буду мати ось такі файні новорічні іграшки -

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

відповідаю на питання в карму -

а як ти здогадалась? :) таки ще щось заникала, але, сподіваюсь, розпакую і займусь тим ще до приходу пенсії :)

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

13. Ума

Ума Super Moderator

я тутка не зізнаюся, що маю загострення хронічного хом"якозу і потихенько щомісяця щось замовляю, замовляю, замовляю... то всьо теж на пенсію, так би мовити... аж страшно зізнатися скільки я вже наникала!!!!!!! (лише ДІМ 17шт,)
    а як то все в свою лінієчку-планів поскладати, то не поміститься в один ряд, тому то точно до пенсії!!!! Люди, зробіть щось!!!! я не можу стриматись!!! мо, мені пороблено?:girl_haha:

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Звичайно, поробили :girl_haha: Виробники того добра так сиділи ввечері тихенько і робили, робили, робили...

15. Orman

Orman Модератор-бомба

мамадарагая! Як твоє прізвище - Плюшкіна?

16. Ума

Ума Super Moderator

ой, падумаєш :girl_mad:

зате як серце зігріває, коли то все ДОБРО переглядаєш....

п.с. навіть як не вишию сама, то комусь спрезентую, а від того тішитимусь не менше :girl_in_dreams:

17. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

деколи навіть більше, ніж коли вишиваєш :girl_in_dreams:

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

я під столом:khomyak:

19. Orman

Orman Модератор-бомба

та це я заздрю :)