Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Прийшла до мене передача зі Львова! :radist: :girl_dance: :girl_dance:

Мої два набори для вишивання з бісером :d64: і прикраси від Абрайри :girl_tender::girl_tender::girl_spruce_up:: гербера (хоч Віці дуже не подобається, що гербера на окмамитовій стрічці, я від неї в захопленні, саме такого вигляду й хотіла!), шоколадне намисто, цукерочок (уже на телефоні, тому на знимці нема) і ведмедик з ромашкою.

А ще одна вихвалялка нерукодільна. :girl_phone1: :girl_cool:

Останнє редагування: 5 Вересень 2010
  2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я вишила татову сорочку!!!!!!!!!!!!!!!! :d64::d64::connie_pull-pigtail:girl_dance::yahoo::yahoo:
    В понеділок здам щоб підшили і накінець подарую!!!!

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В мене також вихвалялочка: купила ниточки і тканину, буду вишивати подушечку (зранку встрелило мені в голову вишити подушечку в вітальню, а я такі імпульсивні рішення люблю, бо з того завжди щось файне виходить і шиється тоді легко).. Вже от ходжу і кручуся навколо того всього, перемотала гиточки на бобінки, але починати ще не хочу, чи почати?

І теж маю вихвалялочку не рукодільну (чи то рукодільну, але не мою) - маю бірюзові сережки від Абрайри, ходжу вже цілий день в них по хаті - дуже пасують під бірюзовий халат :girl_crazy: Залишилось під них ще хустиночку на шию і мій осінній образ буде завершений (головне щоб малий тепер вуха мені не повідривав, бо щось він до тих сережок нерівно дихає :girl_nea:)

4. Orman

Orman Модератор-бомба

заразилась? :girl_wink:

5. Мар'яся

Ага! Сподобалось!

6. Naturals

Naturals Well-Known Member

І в мене вихвалялка: купила нитки і тканину на подушку до машини:girl_dance:(спочатку планувала одну, але чоловікові не сподобалась:girl_nea:, то тепер буду вишивати інакшу) міні органайзери для бісеру, металізовану нитку, меланжеву нитку.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

тенденція однако :girl_wink:

8. Мар'яся

не те слово :)Ще трошки і всі дружно почнуть подушки шити :)

9. Naturals

Naturals Well-Known Member

:girl_yes::girl_smile:
    відповідь на запитання з карми
    ось така

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

як то не смішно, але я теж про подушку вже думали,якщо не нову то хоч закінчити ту,яку вишивала,коли мала років 10 (як виявилось я колись вишивала подушку-дракончика базарними нитками на тканині типу мішковини, коли була на селі, всі матеріали були надані моєю сільською подругою.во)

11. algo

12. Ассоль

Ассоль Dreams come true

13. Нифка

Нифка Well-Known Member

:girl_tender: Наталочка, та що Ніфертітті, мені сюрприз привезла, який я так хотіла

тепер я сама щаслива, закінчила половину хвостів, получила подарок, ух, вечером починаю вишивати

14. simona

simona Well-Known Member

моя вихвалянка, поміж розстройство - вперше закінчила вишивальну роботу, навчилась вишивати 1/4 хрестики завдяки Наталі - Ніфертіті:girl_claping:

15. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Закончила вышивать лошадь :girl_dance: Завтра постараюсь фото сделать

16. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Ой дівчата нас побільшало, дивіться на мою Станіславу і процес вишивки. Сподіваюсь це туди. Вишиває кицю.
    [​IMG] [​IMG]

17. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

О, то точно! зазу видно, майстриня буде хоч куди! :)

18. algo

Всьо, останні хвилини роботи, їду додому, печу піцу і накінець сідаю за вишивку бісером!!!

19. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

А я тойво, така хворенька, з носа тече, ледве говорю, але маю вишивальну вихвалялку. :girl_impossible:
    Почала новий процесик, але таки не громіздкий, часткова вишивка там тільки. Ось ще покладу пару хрестиків і буду вам хвалитися. :d64:
    І бабине літо напевно вже почалося. Файно-о-о-о.
    Ще маю ось такі вихвалялки. То на іменини мене потішили.
    [​IMG] [​IMG]
    Закидав мене мій Ігор вже тими Тедіками. :)

Останнє редагування: 12 Вересень 2010
  20. Kiara

Kiara Member

А я вчора потішила свого хом"ячка. Купила собі органайзер для зберігання ниточок (ДМС), шпулі і кільце для них (для поточної роботи). Ще також у галантереї купила собі кусачки, які показували дівчата на перших сторінках теми всього за 4 грн. Задоволена така, вчора цілий вечір перемотувала свої ниточки і накінець то в мене все в ідеальному порядку!