Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

а в мене мега-вихвалялочка: Касюня бере наді мною шефство по роботам згідно в моїй лінієчці у підписі :girl_blum: я тепер і не сумніваюся, що закінчу їх :girl_bye:

і ще просто вихвалялочка... отоді коли я півдня провела в інтернет-магазинах, то таки не втрималась і назамовила купку наборчиків. Усі від Діми :girl_flirt: Більшість з них, то мої наступні майбутні плани :girl_blum: але я ще не скажу які, бо не знаю чи всі будуть на складі і чи всі чоловік привезе. осьо :connie_pull-pigtail

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

так так. я така.
    маю тепер двох файнющих рукодільниць курувати:girl_flag_of_truce:
    але вони в мене не тільки файнющі, а й чемнющі. правда??:girl_devil::girl_wink:

Умця, обіцяю підтримувати твій вишивальний дух, відганяти ПМС і комарів, заміняти в разі катастрофічної потреби на роботі, мити вікно на даху, і поливати мульйон твоїх квіток.:girl_haha::girl_haha:

3. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

все, я закінчила вишивати перід своєї сорочки :dance2::dance2::dance2:

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

І в мене вихвалялище: моя бісерна сорочка втратила статус "ТЕРМІНОВО" :girl_yes:
    як гора з плеч
    вона мені вже ночами снилася
    а сьогодні дзвонила бабця, що в чоловіка цьоці помінялися плани і вони були змушені відмовитися від поїздки в Німеччину

я вже давно так не раділа, бо вже стояла а роздоріжжі "вчасно" (менше вишивки, менше оздоблення типу мережки, зубцювання) чи "так, як хотілося б"

тепер з спокійною совістю беруся за закінчення конкурсної :connie_pull-pigtail
    ююююхххуууу
    трохи перепочину і на одному подиху завершу бісерку :girl_tender:

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я вчора навчилась робити мережку зубчиками! ура!!!!! буде татова сорочка в мережці чуть.

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:)
    прутиками? :)
    чи ти про зубцювання?

7. Нифка

Нифка Well-Known Member

а я, а я дала сьогодні розкроїти сорочечку, тепер швиденько ниточки і егегей дороботи)

8. kitka

kitka Well-Known Member

А я вчора нарешті пришила балеринці пачку:girl_tender: і, не гаючи часу, розпочала свої "Свіжі трави":yes:.

9. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

До мене вчора знову навідалася муза:connie_pull-pigtail. Я закінчила вишивати "Старе місто" :yahoo:і почала новий таємний процес:girl_dance::yahoo:

10. Ума

Ума Super Moderator

треба лінієчку міняти ;)

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

навіть не знаю, чим вихвалятися - чи ось такою симпатичною рукодільною скринькою,

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

чи тим, що її несподівано приніс мені чоловік, який серйозно ніколи не сприймав моє вишивання (ось такі моменти напевно і записують в книгу подружнього життя)

12. Gorodocka

Gorodocka New Member

У мене теж маленька вихвалялочка. :d64:Нарешті і я собі вишила біскорнюшечку. :radist:

13. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

15. Holly

Holly Moderator

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

:khomyak::khomyak::khomyak:
    Мені Вишиванка тааааааааакий сюрприз зробила
    картинка

16. Аделя

Аделя Active Member

В мене така собі міні-вихвалялочка - я опанувала нову техніку :d64:, незнаю як правильно називається (думала Lazy Daisy Stitch, але при пошуку в гуглі видавало мк на "петлю вприкріп", я ж знайшла те що треба під назвою "розочка-павутинка"). Дуже мені сподобалось такі квіточки вишивати, вже маю вишиту ними гольничку і сердечко :girl_tender:!!!

17. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

[​IMG] [​IMG]
    Таке мені чоловік прикупив до роботи, аби видно було добре і сиділось зручно.

18. Holly

Holly Moderator

А у мене нині ВИХВАЛЯЛИЩЕ. Тепепер я щаслива власниця станка. Вже натягнула на нього коня, так що чекайте в завершених процесах.

19. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

А я собі вже прикупила нову роботу(правда поки не закінчу вишивати коня з дівчиною,то до цієї не приступаю,бо я себе знаю-потім не завершу:girl_blush2:,хоч там вже зовсім трошки).То ж чекайте нового процесу(а ручки то сверблять,вже навіть розграфила тканину в неділю

20. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

і в мене вихвалялка - нарешті зробила узор на рукави сорочки, так що продовження слідує......