Відповідь: Вишивальні вихвалялки сьогодні отримала бісерний набір (замовляла у дівчинки приватно- вийшло дешевше ніж у магазині) такий але це вперше спробую бісер, тому у відповідній темі буду питати майстринь як правильно себе поводити з таким набором....трохи страшнувато.......
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Ой, співає - то не те слово. Мені ті всі речі так подобаються!!! Ще тепер тільки дочекатися доставки шкатулки й шафки, то взагалі танцювати почне.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Чекаю на 3 іконки для бісеру, поки немає. Замовила вперше на сайті наборчик.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Просили дівчатка показати вміст скрапбукової пачки. Хоч там ніц особливого, але показую. Я пошкодувала грошей на більшу, взяла меншу, тому вихвалялка скромна. Тут різні рамки, наліпки, кутики для знимок. Щось я не подумала, що то в них уже геловін на носі комерції, от і прислали мені таких страховиськ цілу плахту. А то солодкі дрібнички.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Я такими дрібничками переважно найбільше тішуся:. Як маленька дитина: не важливо що дрібнички, головне, що БАГАТО дуже креативні скелетики
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Завдячуючи Лілі та її батькам, маю таку вихвалялку: ковдрочка для синочка а це блоки з нанесеним малюнком для вишивки покривала ще раз вееееееееееееелике дякуууууууууууууууую!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Ті скриньки, то такі шкатулки в мене. У зеленій коробці - дерев*яні коралі різні. А в жовтій у троянди - прикраси від Абрайри та бісерні, що ще моя мама колись робила, а ще там подаруночки-прикраси від Цокотушки.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки :dance2: :dance2: :dance2: Ohh Yes sir I can boogie But I need a certain song I can boogie, boogie boogie All night long всьо! заздріть мені я добила свою конкурсну!!!! вона теперка лежить і не дише завтра буду прати і натягувати, щоб рівно висохла і з понеділка в багетку!!!!
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Ума, вітаю! Молодчина!!! В мене сьогодні мега-вихвалялка! Сестра не витримала і зробила мені подарунок на ДН завчасно! І я тепер щаслива власниця двох шкатулок для рукоділля! (пісенька десь така як в Уми) :dance2::dance2::dance2: виправляюсь
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Маю одну знимку, якою хочу похвалитися. Так нам подушечки пасують до тону ліжечка!!! Ми його складали раз, аби прицілитися, чи досить буде місця, чи треба ще меблі сувати. Ввечері то було, тому трошки кольори тьмяні, але подушечки вписалися надзвичайно гармонійно! Щиро вам, мої безцінні рукодільниці, дякую!!
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Я ЦЕ ЗРОБИЛА!!! Я закінчила чоловікову сорочку! ВСТИГЛА!!! :dance2::dance2::dance2:
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Вчора знову була в Наталі в магазинчику - певно її вже замучила, вибирала той бокс для ниточок годину, не знала який взяти:8: Зате тепер маю класний органайзер і снапи. Мотала пів вечора ниточки - не хватило бобінок...Тре буде сьогодні докупити. Так гарно, як воно все акуратненько намотано і поскладене, а то в мене по цілій хаті в різних кульочках все добро лежало.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки я також взялася за свій органайзер - два дні мотала на бобінки ниточки :8:, змотала 100 шпульок, а кінця краю не видно, зате чоловік обіцяв докупити мені ще один органайзер і дві пачки бобінок:radist:. отакий я хом"як, поки не почала все складати навіть не знала скільки в мене тих ниток є
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Обіцяні фото подарунку від Касі: диск зі схемками, голочки (нарешті ДМС), ножички (то теж мрія), ну і найголовніше - то гольничка! Кася перевершила себе, бо колись вона мені казала, що така вишивальна дрібнота - то не для неї. За що я їй дуже вдячна, бо я би таке не "вродила":D. Ромчик найбільше зацінив китичку зелену: "То вона сама зробила??? Круто!":xaxa: А французів там! Десь напевно 59. Ще там були презентики для моїх діток. Данусі щось стрелило, і вона вирішила, що фіолетовий фломастер буде непогано дивитися на її губах. То треба було бачити:khomyak:. Фломастери дуже якісні, бо губи відмилися тільки наполовину. Все інше вже облизалося нарешті. Касюнік, величезне дякую!
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Кіточко, які ж ті подарунки файнезні! Дійсно, в Касі останнім часом багато натхнення, любові та терпіння до "дуже делікатного вишиття" А фотозвіт мукачівської форумівки буде? а ось і мої вчорашні вихвалялки (готую своїм доням "придане" :rolleyes - заготовка дитячої сорочки з мереживом дитячі стародавні буковинська довга сорочка і плахта дякую! довга, близько 1.10 м, низ видно з-під плахти...
Відповідь: Всілякі вишивальні цікавинки Була вчора в Призмі - купила собі ще один органайзер, шпульки, журнали по бісеру, канву і саме головне - тканину і декілька ниточок, яких бракувало, на "каву-чай-шоколад". Так що я укомплектована повністю - можна починати нові процеси