Рукодільні вихвалялки

Discussion in 'Теревені' started by Liliyah Romanova, May 26, 2009.

1. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Фото просимо, бо цікавість розпирає. сама потрохи вишиваю ним, то все цікаво.

2. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Сьогодні муж прийшов з роботи, як Миколай - приніс все, що я просила: тканину для вишивки сердечок "inspired by Аделя" :) :) :) та клеєвий пістолет!!!! УРА! Я вже купу всього склеїла-поклеїла! :ed4d70def841dc74b57
    (погнала далі клеїти...)

3. Orman

Orman Модератор-бомба

а я за одни день була аж у двох вишивальниць :girl_dance:

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

таак, фотозвіт вишивальних скарбів з перших відвідин ми побачили (Ірця-Імель виставила фотки:good:), а ДЕ фотки з другого візиту?

5. Orman

Orman Модератор-бомба

у власниці - прийде, покаже (я так собі думаю :))

6. Zhaba

Zhaba Member

"Дозріла" я морально до вишитої сорочки власноручно. Узор вибраний, нитки давно куплені, і нарешті маю пошиту заготовку. Незнаю що з того вийде, бо то перша сорочка і до того ж на канві зразу по тканині. Але дуже тим тішусь :girl_crazy: і маю надію, що закінчу почате.

7. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Забрала сьогодні у Марічки-Бурульки (і мала дуже приємне знайомство) станочок для вишивання. Вже натягнула картинку, що зараз вишиваю. Завтра буду пробувати вишивати на ньому:d64::girl_claping:

8. fanet

fanet New Member

а де шили?

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

В мене сьогодні вихвалялочка: маю стосик ниточок на новий процесик, зараз гарненько їх перемотаю і сховаю далеко, щоб мої очі їх не бачили, бо мушу дошити сорочку!!! :girl_crazy:

10. Holly

Holly Moderator

А я вирішила прийняти участь в конкурсі закладок. Сьогодні почала і майже закінчила, так що завтра чекайте фоток :)

11. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

І в мене нова вихлялалка - занесла вчора тканину до кравчині - буде сорочка, навіть дві, але другу буду сама кроїти. І узор на першу майже готовий - залишилось лише рукави зробити (компоную узор сама з різних, бо знайшла в неті фото сорочки, яку хочу, то тепер роблю подібний узор):girl_curtsey:

12. Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Була в сина на випускному і потайки сфотографувала одну маму в вишитому костюмі

13. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Моя знайома має аналогічний, тільки білого кольору. Це все машинна вишивка. Але виглядає суперово.

14. Oddly

Oddly Well-Known Member

дійшла нарешті і я до снапів!
    тепер випробовую і думаю - після того, як на станку у дві руки швидко вишивається - чим то їх тримати.
    але в дорогу - то буде найкраще, однозначно.

а ще - стільки планів накльовується на нові процеси після відвідин рукодільного магазину!

15. Мар'яся

Мар'яся Moderator Staff Member

В мене міні-вихвалялочка (мега буде за пару днів) - відправили мої ножички із Крестоманії :girl_dance:

16. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

В мене теж невелика вихвалялочка, чоловік купив мені бісерну для вишивання ікону Св. Миколая.

17. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

У нас з Христинкою три вихвалялки на двох:
    1. Ми були на здибанці і гарно провели час
    2. Христинка нажила купу ниток для своїх потреб :d64:(дякую Orman), а я накупляла купу ниток на майбутній процес
    3. у мене є маркет для графлення тканини. Ну а тут Марію треба розцілувати :dance2: :girl_tender::girl_dance:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

ну то треба було цілувати :)

19. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

І в мене є вихвалялка. Маю ще подарунки на ДН
    від Імел: гачок для килимкування, ножиці (чи кусачки), чи як вони там називаються для швидкого відрізання ниток, два моточки білих шовкових ниток (якраз сьогодні менший питав, чому це в Назара буде дві вишитих сорочки, а в нього одна, то ж я мушу ще одну сорочку вишивати, нитки якраз). Дякую!
    від Мар"ясі: вишита відкритка з гарними побажаннями (особливо про "фіолетово" не вистачає мені цього., ножиці для фігурного вирізання з біскорнюшкою (з буквою "О" - тільки в дома замітила) і супер-ювелірна робота - вишита бобінка з меланжевими нитками. І ще шоколадка. Теж дякую.
    Фото завтра у відповідній темі
    А ще була в Призмі, прикупила ниток трохи, а потім зайшла в "Центр паперу", накупила кольорового паперу для квілінгу і ще іншого - для душі, в хаті згодиться:girl_yes:

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member