Відповідь: Вишивальні вихвалялки Фото просимо, бо цікавість розпирає. сама потрохи вишиваю ним, то все цікаво.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Сьогодні муж прийшов з роботи, як Миколай - приніс все, що я просила: тканину для вишивки сердечок "inspired by Аделя" та клеєвий пістолет!!!! УРА! Я вже купу всього склеїла-поклеїла! (погнала далі клеїти...)
Відповідь: Вишивальні вихвалялки таак, фотозвіт вишивальних скарбів з перших відвідин ми побачили (Ірця-Імель виставила фотки), а ДЕ фотки з другого візиту?
Відповідь: Вишивальні вихвалялки "Дозріла" я морально до вишитої сорочки власноручно. Узор вибраний, нитки давно куплені, і нарешті маю пошиту заготовку. Незнаю що з того вийде, бо то перша сорочка і до того ж на канві зразу по тканині. Але дуже тим тішусь і маю надію, що закінчу почате.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Забрала сьогодні у Марічки-Бурульки (і мала дуже приємне знайомство) станочок для вишивання. Вже натягнула картинку, що зараз вишиваю. Завтра буду пробувати вишивати на ньому
Відповідь: Вишивальні вихвалялки В мене сьогодні вихвалялочка: маю стосик ниточок на новий процесик, зараз гарненько їх перемотаю і сховаю далеко, щоб мої очі їх не бачили, бо мушу дошити сорочку!!!
Відповідь: Вишивальні вихвалялки А я вирішила прийняти участь в конкурсі закладок. Сьогодні почала і майже закінчила, так що завтра чекайте фоток
Відповідь: Вишивальні вихвалялки І в мене нова вихлялалка - занесла вчора тканину до кравчині - буде сорочка, навіть дві, але другу буду сама кроїти. І узор на першу майже готовий - залишилось лише рукави зробити (компоную узор сама з різних, бо знайшла в неті фото сорочки, яку хочу, то тепер роблю подібний узор)
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Була в сина на випускному і потайки сфотографувала одну маму в вишитому костюмі
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Моя знайома має аналогічний, тільки білого кольору. Це все машинна вишивка. Але виглядає суперово.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки дійшла нарешті і я до снапів! тепер випробовую і думаю - після того, як на станку у дві руки швидко вишивається - чим то їх тримати. але в дорогу - то буде найкраще, однозначно. їду у відрядження, сподіваюся, у поїзду не дуже буде трясти а ще - стільки планів накльовується на нові процеси після відвідин рукодільного магазину!
Відповідь: Вишивальні вихвалялки В мене міні-вихвалялочка (мега буде за пару днів) - відправили мої ножички із Крестоманії
Відповідь: Вишивальні вихвалялки В мене теж невелика вихвалялочка, чоловік купив мені бісерну для вишивання ікону Св. Миколая.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки У нас з Христинкою три вихвалялки на двох: 1. Ми були на здибанці і гарно провели час 2. Христинка нажила купу ниток для своїх потреб (дякую Orman), а я накупляла купу ниток на майбутній процес 3. у мене є маркет для графлення тканини. Ну а тут Марію треба розцілувати :dance2:
Відповідь: Вишивальні вихвалялки І в мене є вихвалялка. Маю ще подарунки на ДН від Імел: гачок для килимкування, ножиці (чи кусачки), чи як вони там називаються для швидкого відрізання ниток, два моточки білих шовкових ниток (якраз сьогодні менший питав, чому це в Назара буде дві вишитих сорочки, а в нього одна, то ж я мушу ще одну сорочку вишивати, нитки якраз). Дякую! від Мар"ясі: вишита відкритка з гарними побажаннями (особливо про "фіолетово" не вистачає мені цього., ножиці для фігурного вирізання з біскорнюшкою (з буквою "О" - тільки в дома замітила) і супер-ювелірна робота - вишита бобінка з меланжевими нитками. І ще шоколадка. Теж дякую. Фото завтра у відповідній темі А ще була в Призмі, прикупила ниток трохи, а потім зайшла в "Центр паперу", накупила кольорового паперу для квілінгу і ще іншого - для душі, в хаті згодиться