Відповідь: Вишивальні вихвалялки Такі класнючі подушечки! Хомочка просто МОЛОДЕЦЬ, що організувала такий подарунок. І дівчата, що його вишивали. (вже маю новий хотюнчик )
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Була сьогодні в Наталі в магазинчику...Мммм...мЄчта...Скільки там усього файного Купила канву, трошки ниточок + отримала презент, за що велике дякі Пішла
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Ось моя вишивальна вихвалялка Замовляла з сайту "Овечка рукоділля", за чотири дні замовлення було вже в мене Ще на днях має прийти тераса(але чоловік про це ще нічого не знає) Тепер б побільше часу і буду
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Я закінчила вишивати свою конкурсну роботу:dance2::dance2: Мала таку страшну історію з неєя тонувала тканину, потім розграфила маркером, а коли все вишила, намагалася змити розмітку, але від неї залишилися сірі полоски, замочила в ваніші і все змилося разом з тонуванням прийдеться знову тонувати поверх ниток
Відповідь: Вишивальні вихвалялки і я завершила конкурсну! але з"явилися нові ідеї, то ще вона потребує трохи часу. до речі, вона для конкурсу вже оформлена має бути, яи як?
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Людмила, а чим ти тонувала? чаєм? поверх мабуть не варто тонувати, то ж і нитки затонуються... Також переживаю за маркер на тонованій тканині, настрашили ви мене! Десь і Кася писала, що мала проблему з тонованою тканиною.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки я мала на канві тонованій чаєм. все як в Люди. думаю, це тільки на натуральних барвниках -така проблема.
Відповідь: Вишивальні вихвалялки так і запишемо: тонована КР - Люди а якщо серйозно: вітаю дівчат з завершенням КР! молодці!
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Я тонувала кавою, але мала такі ж самі проблеми як і дівчата мали з чаєм. Я перед тим як розграфлювала на тканині, затонувала шматочок такої ж тканини, розграфила маркером, і коли висохло спробувала змити і від маркеру не залишилося і сліду. Тому і не переживала через маркер на КР. А тут через декілька місяців мала сюрприз. Ха-ха, але зараз вона зовсім не тонована. І не обіцяю чи затоную її знову
Відповідь: Вишивальні вихвалялки :D Я з самого початку усіх запутала, я взагалі на конкурс не подавала заявку :xaxa: :xaxa:
Відповідь: Вишивальні вихвалялки В мене мега-вихвалялка: прийшла моя посилка з Крестоманії, тепер я власниця органайзера для ниточок і ще стосика дрібничок Ну і мега-мега вихвалялка: моя мама вирішила зробити нам з с6естрою "невеличкий" подарунок просто так, і тепер я скоро стану щасливою власницею "павлінчиків" (цілий день ходжу і думаю як же ж ця птиця називається українською мовою??? Здається фазан, але не впевнена) від ДМЦ, а моя сестра "чапельок". Вже зробила замовлення, тепер чекаю, УРАААА!!! (я про них тільки мріяла...)
Відповідь: Вишивальні вихвалялки А я нарешті собі купила розрекламовану голочку DMC №28! Дуже нею задоволена, таке враження, що з нею швидше вишиваю, вона якась ні не гостра, ні не тупа, якраз те, що шукала!
я собі теж таку купила недавно, коли свою стару зламала. Краса!!!!!!!! Дійсно настільки легше і простіше стало вишивати. І чого я досі так мучилася?????? Отримала нарешті посилку з Крестоманії ось таку: А саме головне, що прийшов гачок для килимкування Ще б дочекатися страмін з Алісени і буду
Відповідь: Вишивальні вихвалялки Мушу похвалитися почала вишивати БІСЕРОМ :dance2::dance2::dance2: то ТАААААК класно і швидко показати не просіть, бо ще немає шо показувати