Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Дівчатка така торбинка шиється дуже посто: потрібо взяти два прямокутники і зшити з трьох сторін, верх підігнути і пришити ручки, або взяти один великий прямокутник скласти вдвоє і зшити дві паралельні сторони і пришити ручки

2. Orman

Orman Модератор-бомба

ггггг, дівчатка ліниві, однако - це про себе :)

3. Iskra

Iskra Well-Known Member

слухайте, я прокукала народження Фіяниної донечки...
    Фіяночко, ВІТАЮ!!! хай росте здорова і щаслива мацьопа:girl_smile:

4. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Сумку шити справді дуже просто, та так розлінилась я що страшне:girl_cray:. А так купив заготовку і вишиваєш собі, бо шити так не люблю страх.

5. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Ура :) Прийшла сьогодні моя бандоролька:girl_claping: А в ній мій перший вишивальний набір від Наталі Млодецької та голочки для вишивання нові :girl_in_love: Тішуся неймовірно:girl_in_love:

6. Нифка

Нифка Well-Known Member

В мене сьогодні тьма вихвалянок: поперше отримала море задоволення від ВАШИХ РОБІТ, бо давно неполучалося зайти на посиденьки. дуже дякую Вам, дуже дуже.
    А ще купила собі органайзер маленький для бобінок пластикових на 7 секцій, для мене хватить напочаток, бо все своє зараз тримаю в файлах на косточках. А ще ниточку ту що рекламувала імел, думаю може зиму, як дівчата вишивали, і сніжинки світитися будуть, може гарно буде. Наталя дякую, зробила мене щасливою

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

то котру?
    я шклєрозна

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Казали сюди, то я ще сюди напишу. :girl_flirt:
    Ото з Романом вибирали щойно метрику для малятка: :girl_in_love:

Тільки тепер мушу десь знайти нитки анкорівські до неї.
    Сказав Дарчик на узд: "бачиш, мамо, якщо хтось ДУУУУЖЕ хоче братика, то Бог дає йому братика". :xaxa:

10. Naturals

Naturals Well-Known Member

Ну нарешті я додзвонилася на Крестоманію, обіцяли в четвер вислати моє замовлення:radist:, бо в них там якась затримка з тканиною була яку я замовляла. Фух а ж легше стало, а то переживала.:girl_smile:

11. Orman

Orman Модератор-бомба

а я сьогодні була в Бурульки :)

від безлімітного нету я трохи розгубилася і мало нахомячила ... але це поправимо :)

12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А в мене сьогодні Orman була :) Нахом"ячила мало, але головне почати, а потім швидкість хом"ячення сама собою розвиватися буде ;) Зате полялякали класно, але мало. Треба повторити.

13. Holly

Holly Moderator

А мій коник майже готовий:girl_claping::girl_claping::girl_claping: Залишилось в одному місці трішки зелені, але закінчились нитка. Тепер сиджу перевіряю кожну клітинку. ТО ДУЖЕ НУДНО і очі швидко втомлюються. Фото не показую, бо і так важко буде побачити зміни. Покажу вже в готових роботах:girl_in_dreams:

14. Liliyah Romanova

А я нині знову беруся до вишивання!!! Щаслива! :radist:

15. Naturals

Naturals Well-Known Member

А в мене мега вихвалялка, відправили сьогодні мої замовлення, тішуся [​IMG] [​IMG] [​IMG]

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я прийшла вам похвалитись своїм подарунком, який я нині отримала. Він вишитий, тому прийшла до вас. Наталю, дуже тобі дякую. Тепер буду думати як його краще оформити.

17. Xomka

Xomka Well-Known Member

Краса яка!!! Дуже симпатичні гусики:girl_in_love: Марусю-мамо, а хто це у нас чарівниця-Наталя?:shy:

18. Liliyah Romanova

То наша Tutuka. :girl_in_love:

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Уряяяя!!! Завершила свій останній офіційний етапчик Робіну:girl_claping: Як я люблю, коли зроблені всі "обов'язаловки":) Тепер з чистою совістю можна йти в підпілля:girl_haha:

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я, а я, а я.... визначилась з взором на свою сорочку, купила вчора трохи ниток і буду починати!!!! вдома з мого взору було "аж" 3 кольори))))