Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Суперовий Миколай весняний!
    А зі схем сорочки мені більше друга подобається.

2. Xomka

Xomka Well-Known Member

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

і мені перша - вільніша, не забита така

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

і мені перша :)

5. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Каліно, який хороший Миколай, а головне, що несподівно.
    Мені теж перша схемка більше до душі припала :)

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Перша схема - красота, мені теж дуже сподобалась. Друга - теж гарна, але, як на мене, то вона для старшого мужчини.

7. Мар'яся

Купила сьогодні тканину і ниточки на майбутній процес. Як же ж я то люблю - вибирати, принести додому і тішитися тим добром :)

8. Naturals

Naturals Well-Known Member

А я сьогодні купила ниточки, тканину і ще всякі дрібнички на торбинку, тішуся:girl_in_love:

9. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Оце гарні подарунки Миколай приніс, супер!!!!!!! Як на мене перша схема краща для молодого чоловіка, друга як на мене для більш старшого. В мене теж поповнення в хом"яка, купила коробку-органайзер на бісер на базарі і пару пачечок бісеру:girl_claping:

10. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Купила собі маркера. Буду вчитись графити тканину ;). Ще набір голочок для вишивання з тупими кінчиками. Визначилась зі схемою для чоловікової сорочки і вже маю на неї тканину. В понеділок куплю ниточки і вперед!
    А ще мені подарували набір (молюнок вже на канві намальований), а ще маю процесик - песя! Во такі вихвалялки :girl_curtsey:

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Невишивальна вихвалялка.
    Провела урок із 3/4 класом (там діти різного віку разом). Вони мене не з'їли, я їх не забила... :girl_crazy: А якщо серйозно, сама собі дивуюся, як мені вдалося їх розрухати й майже все заплановане встигнути. Сказав Роман: "ніде не втечеш від того, що ти таки вроджена вчителька". :xaxa: І мушу сказати, що дійсно це бачу, але все одно то не моє. ))) Тому "УРА!! ВДАЛОСЯ!!!"

А тепер вихвалялки рукодільні.
    Учора купила рамочки на дві картинки, що на подарунки заплановані й серветки для декупажу. Маю нині велике натхнення повишивати! Дуже сподіваюся, що ще й час та внутрішній сонько не підведуть. :girl_in_dreams:

12. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

І в мене є вишивальна вихвалялка. Сьогодні здала свою пані в капелюсі на оформлення.
    А далі мені дорога в жилетку, моя донечка на вишивку поставила плями, а я так старалася їх відчистити, що зробила ще більші плями, і тепер моя пані тепер на вінтажній тканині

13. Мар'яся

найголовніше нікому того не казати! Хай всі думають що то так має бути. І хай хтось доведе що не так!

14. Stanislava

[​IMG] [​IMG]
    Ось моя коробка для бісеру. Лілю це гарно коли робота подобається. А працювати з дітками цікаво, розумію Вас як ніхто, бо теж працюю з дітьми, але великими, викладаю в інституті.(зараз в декреті, вже трохи заскучила за студентами) Удачі Вам в роботі.

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а я була цілий день на дачі і пів дня ВИШИВАЛА!(на свіжому повітрі то таки класно) ура, нарешті моя конукурсна просувається:girl_claping:

16. Stanislava

Такі журнали по бісероплетінню собі прикупила, бо тому хом"яку все мало:girl_tender:

17. Мар'яся

Сьогодні йду забирати заготовку на чоловікову сорочку. А мала бути лише через тиждень. Тепер буду думати як сумістити завершення своїх горняток, заплановані маки і сорочку.

18. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А сьогодні призма працює? теж планувала туди йти.
    І вмене вихвалялка. Купила собі таку тканину, як Ума свій коврик вишивала.
    [​IMG] Тільки що на ній буду робити, ще не придумала. І треба ще той гачок спеціальний купити.
    І 2-га вихвалялка, купила торбу готову для вишивки, тепер переглядаю, що на ній пасувало б вишити.

19. Orman

Orman Модератор-бомба

а де такі торби беруться :)?

20. Stanislava

а де такі торби беруться ?
    Де беруться і скільки коштують? Бо в нас таке не купиш, хіба тканину і зшивати самому.