Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Ура!!! моя сорочечка вже в мене!!!!!!як тільки закінчу чоловікову приступаю до неї коханої!!

2. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільний!

Я теж трохи поофтоплю :) Хочу похвалитися, яку листівку мені вчора Аделя-Наталя подарувала!!! :girl_in_love:
    Це вперше мені хтось листівку вишив! ТАК приємно!

3. kitka

kitka Well-Known Member

А в мене вихвалялище:radist:: від учора маю тканину і нитки на "квіткомп". Вже навіть ввечері не витримала і заклала десь 50 цеглин. Страшенно мені подобається те, як виходить:girl_tender:.

4. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

З такою красою у Вихвалялки треба йти;) Молодчинка, Аделя:girl_claping: А нам би схемку:girl_in_dreams:

Думаю, якийсь комп'ютер квітковий:eek: Шото та Кіточка задумала:8: Ото вже тормоз зранку:xaxa:

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ура! Мої набори вже в мене!!! :radist:
    Я вже все розпакувала, роздивилася з усіх боків, обмацала. Розумію Уму, коли писала, що в хом*яка зараз приступ буде, в мого те саме в цю мить.
    Це такий клас! Я щораз більше захоплююся наборами діма. Ниточки вже посортовані та в орґанайзері, чітка інструкція, м*яка тканинка... :girl_tender: Буду мати суперові відпочивалочки!

7. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Отаке мені сьогодні прийшло, хомячок наситився трішки:girl_tender:

8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

як то мало тому хом'яку треба для щастя...
    всьо....я тепер маю снапи:shy:
    і таку коробочку для ниточок...
    короче, сіла вишивати і не уявляю собі як я без того добра раніше жила :girl_haha:

дякую Катрусі за допомогу:girl_in_love:

9. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Снапи то классно, я маю дві рами для вишивання велику і меншу, та щось не пішло з ними, тому вагаюсь про снапи:girl_cray:

10. octavia

octavia Well-Known Member

Всесильний Китай вже до Канади дійшов раз ниточки посортовані.Та на китайські набори від ДІМа не дуже нарікають проблеми бувають лише з якістю канви зате ниточки хорошої якості і посортовані.Так що вишивайте з задоволенням (бо мене сортовка ниток в ДІМі денервувала).

11. Liliyah Romanova

Я зі Штатів замовляла. :xaxa: На сайті не кажуть, що де вироблене, на жаль. Але ціна наполовину нижча...
    Нитки посортовані на совість, якість така ж як у купленого в Канаді набору. Правда, не дивилася, де він зроблений, гляну нині.
    То міні-набори, і на них наліпка є, на якій пише, що "pre-sorted". І мені то сподобалося, бо до великого набору були вкладені два хвости ниток та орґанайзер без дірок, що мені завдало трохи мороки.
    А тканина мені виглядає якісною.

12. irinkakosiv

irinkakosiv Member

я , напевне, якась не правильна, бо так люблю розсортувувати ті "кінські хвости":girl_in_love:. Коли отримую набір , лишаю все і сідаю сортувати.Отака я трохи "збоченка":girl_haha::girl_haha:

13. Liliyah Romanova

Ой, у мене стільки відтінків було схожих... Я то тільки в парку сортувала при сонечку. Але найбільше дратувала відсутність дірочок. Дірокола я поблизу не мала, доводилося ножичками проколювати й прокручувати дірочки. :8: Найцікавішою була реакція мамусь із дітками. :xaxa:

14. Iskra

Iskra Well-Known Member

маю гарну новину.:girl_flirt:
    можем йти на каву:crazy::crazy::crazy:
    значить так. ввечері повертаюсь домів, дивлюсь в поштову скриньку - а там такий гарний маленький папірчик з печаткою. уявляєте??? моїй радості не було меж! я ж уже налаштувалась на 2 тижні, а тут... ледве встигла до закриття пошти. добре, що не було тої неадекватної тітки, а то я би їй сказала 2 тижні:girl_emo:
    про снапи. вони просто супер!!! так гарно натягують тканину:girl_claping: єдине, що хочеться трішки більших, аби їх комбінувати з тими, що є.

15. Liliyah Romanova

Я собі купила не більші снапи, а два патики довші, які й можна комбінувати із меншими. Таким чином у мене є можливість і на квадратній рамці вишивати й на подовгастій прямокутній. Пошукайте такі.

16. Ума

Ума Super Moderator

а я сьогодні була в салоні на педикюрі і як ви думаєте, що я робила??? вишивала :girl_blum: а знаєте що??? ПОЛЕ!!!!:girl_in_love:

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ого, то ти зі станком брала? :eek:

18. Ума

Ума Super Moderator

довелося розстанкувати тимчасово, бо вже давно не вишивала і страшенно вітшилась. що матиму час вишивати, а ніц готового - отак, щоб взяти і вишивати не було... взяла поле :) і снапи мені більше наразі підходять,до станка ще не звикла

19. Oddly

Oddly Well-Known Member

о, я би хотіла це побачити!

а то так шкода того часу

20. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

супер! :)
    чесно, я вже кілька разів думала який саме процес пакувати в торбу до пологового...
    намагаюсь "мріяти правильно" - дитинка задоволено спить, а я в прекрасному самопочутті збоку вишиваю-вишиваю, очікуючи виписки :girl_in_dreams:
    от тільки медперсонал повторно діагноз поставить - ненормальна мамочка з палати Х :)