Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Потіштесь зі мною :) - я нині познайомилась з красунею Ніфертіті! :girl_in_love:
    Нахом'ячила цілу гору ниточок, органайзер для них і ще й отримала гарні вишивальні подаруночки (дякую дуже!). Наталочка авторитетно зробила висновок що мені тих ниток на рік вперед вистарчить, я ж поки надто впевнена у своїх вишивальних силах, таки думаю повернутись поповнювати запаси раніше :)

2. Naturals

Naturals Well-Known Member

І в мене вихвалялка. Купила собі сьогодні голочки, купку ниточок і замовила через інтернет органайзер, тканину і ще пару ниточок:girl_tender:. Все таки вмовила чоловіка, розщедрився.:girl_claping:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а мені одна дуже файна форумчанка-вишивальниця позичила свої пяльця і маркер, то я зараз розграфлю тканину і є шанс, що знов не поротиму, те, що вишиваю:) Iskra, величезне дякую:)

4. Ума

Ума Super Moderator

маю мега вихвалялку :crazy::crazy::crazy:

Я добекала свою Панусю з вовкодавчиками :clapping::clapping::clapping:
    фото не показую, бо немаю чим сфоткати, але за тиждень покажу обов"язково, що я там на колупала!!!!

Нині вирішила приборкати ту Панусю і навіть не пішла на роботу, малого відправила гуляти з нянею і таки домучила то все!! Тепер моя приборкана цьоця сохне :radist::radist::radist:

фухх, аж легше дихати стало!!! сонечко так гарно яскраво світить, муза вернулась!!! ой, що то? ааааа! вікна!!! :eek::eek:

:girl_blum:

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну козулька!! та хоть з мобільного постав фотку!

6. Ума

Ума Super Moderator

не повірите, в мене десь з тиждень тому чи то вже навіть два тижні, як тріснув екран в телефоні і я но вчора заїхала в майстерню поміняла екран. Тепер виджу хто дзвонить :) Але ті майстри чи вкрали камеру чи забули її під"єднати, то нині ще хочу втрафити до тої майстерні, щоб вияснити в чому справа. Якщо все буде добре, то ще нині вечір виставлю фото

7. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Умцю, не інтригуйте довго, а то не витримаєм чекати)

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

І я потішусь! Дохрестикала я нарешті своїх котів!!! Залишились беки, але то вже завтра! Ураааа! Вже руки чешуться до чогось нововго:girl_claping:

9. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

А я сьогодні нарешті випробувала ку-снапи. :girl_claping: Взагалі принцип дії як у п'ялець, але якось на них так файно вишивається. М--м-м-м!!! :girl_haha: Ще тіко станочка для вишивання не пробувала. Все муляє мені він очі, треба буде обвишити (ото словечко придумала) і його. :girl_blum:

10. Макарена

Макарена Well-Known Member

І в мене вихвалялка є. Сьогодні бачила чарівну Niferttiti. Отримала подаруночок (це для тих, хто признається, що вони з ДП:girl_bye:), за який велике дякую. Все пороздивлялася і навіть порухала, а то сиджу тут з бабусиною панамою і думаю, що я страшна вишивальниця:girl_haha: Прикупила ниточок до конкурсної роботи і думаю, що, певно, треба ще щось починати, а то до кінця місяця вже не буду мати що робити і показувати ще не можна:girl_cool:
    Такс, емоції зашкалюють... Ну, що вам скажу, ото я попала на те вишивання, заразні ви наші, і тішуся з того!:girl_in_love:

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ги, а я розкопала в своїх вишивальних запасах добрих 5 метрів білої 16ої аїди. :girl_cool:Відрізала метр для своєї учениці солодкої, а решту ще маю. Ото я хом*ячище. :girl_haha:

12. Анута

Анута Well-Known Member

ОГО! Хомячище з великої букви ;)

13. Ann

Ann New Member

Я теж вчора познайомилася з Наталею Ніфертіті. Отримали подарункочки)))) Придбала ку-снапи. Супер! Нерозумію....Принцип в пялець і снапів однаковий, натягувати полотно, але вишивати на пялцях (мені) незручно, а на снапах вау !просто.
    ДЯКУЮ НАТАЛЮ!!!
    Дівчата, в нас поповнення в рядах. Моя 7 річна доця, вчора в Наталі вибрала собі наборчик дитячий, вчора вже пробувала свої перші хрестики вишивати. Щаслива як слон)))) Ми тепер будем на пару сидіти і колупатися)))) Хі хі хі.....

14. Ann

Ann New Member

Дівчата! Маю супер пупер мега максі вихвалялку!!!!!!!!!!!!!!
    Ніколи б неподумала, що моя дитина може і хоче, і вміє так вишивати. Завтра викладу фото. Я один раз показала, показую переходи, як рахувати, як робити стовпчики......Завтра виставлю фото.
    В нас новенький дитинчонок хомячка)))))

15. kitka

kitka Well-Known Member

О, давайте-давайте! Покажу Ромчикові, яку має напарницю:girl_claping:. А він почав вишивати прапорець для гри якоїсь і заглох на півдорозі. Напевно криза в нього:girl_haha:.

16. Ann

Ann New Member

А ми почали з крутої схемки. Картинка 10х10. Бегемотик. Прибдали у Ніфертіті))))
    Казала їй вчися, з малого. А вона, нє. Хоче картинку, як мама.

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Мій Назар теж надивився на мене і почав вишивати літачка. Підростаюче покоління вишивальників?

18. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Як файно, що дітки нас наслідують:) наша доця теж береться вишивати, правда до картинок та картин нам ще трошки час є, але з великим задоволенням вишиває) вишила таку листівочку бабусі, вислали;)

а це так з п"яльцями вишиває з журналу))

[​IMG]листівочка куплена, картинка намальована і на ній дирочки були, як раз від 3-х років ;) таке можна і самому зробити, в кого дітки теж проявляють в ранньому віці цікавість до вишивки.

19. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А мій любить голку витягати як я вколюю в канву :)

20. Анута

Анута Well-Known Member

в нас так само. Хотів би більшого, але мамця жадна, не дозволяє шпортати свої вишивки ))))))))