Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

А яка у Лілі зворотня сторона:girl_claping:! То вона напевно хотіла ще й зворотом похвалитися:rolleyes:.

2. Kalina

Kalina Active Member

дуже акуратна:girl_tender:

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дякую! Стараюся. :girl_flirt:

4. Iskra

Iskra Well-Known Member

ото в мене таке саме - так нервує ота тканина, що звисає ПОКИ ЩО з п'ялець:girl_wink: (з нетерпінням чекаєм на снапи:girl_in_dreams:) хоч і мию руки завжди перед тим, як братись до вишивки, але все одно тканина вимазується...ов, мрію тепер про чохол...:girl_in_dreams:
    згадала, як десь писали про манікюр Касі: "Який манікюр!", а вона відповіла: "Який, який - ідеальний!":girl_claping: ото я закохалась у ту її фразу:girl_in_love: і так само тут:"А яка у Лілі зворотня сторона!" "Яка, яка - ідеальна":girl_smile:

5. Liliyah Romanova

Так мене тут похвалили, що мені аж вишивати захотілося. :girl_flirt: Дуже-дуже дякую! Ваші слова й компліменти так настрій підносять і вишивальний дух бідбадьорюють, як ніщо інше! :girl_in_love:

6. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

І мені нині снапи прийшли, теж буду випробовувати :) і ниточки для роботи на конкурс :)

7. Liliyah Romanova

А я вчора перебирала ниточки, то на конкурсну треба лише 12 моточків докупити. Решта 21 маю! Таки добре мати великі запаси. :girl_haha:

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я сьогодні була в новому рукодільному магазині біля нового цуму Niferttiti :girl_cool: Дуже милий магазинчик. Дівчата обіцяли по можливості розширювати асортимент товарів. Вперше роздивилася схему для вишивання бісером і загорілася вже щось таке вишити. Але мій хом"як має трохи стримуватися, бо планів має багато.

Будемо знати чия то буде робота, де 33 кольори задіяно ;)

9. Liliyah Romanova

Тільки не забувайте, що я філолог, вічно чогось не дорахуюся. Я все думала, що там 38, потому, що 31, а то ніби вже 33. Треба буде ще раз рахувати. :girl_crazy:

10. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Ура, я опанувала пяльця. :radist: ак класно на них вишивати, навіть не могла подумати. Поставила собі завдання навчитися і навчилася, хоча трішки довше, зате набагато акуратніше. Відчуваю тепер себе справжньою вишивальницею. :xaxa:
    А ще не стрималася і почала вишивати такого файнюнього песика. М-м-м-м. :girl_in_love: І коли то я попередні роботи тепер маю вишивати? :girl_in_dreams:
    Та й конкурсну планувала. То напевно в вишивальні плани.

Останнє редагування: 20 Березень 2010
  11. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

12. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Вітаю! :girl_claping:
    Мені спочатку здавалось, що швидкість вишивання зі снапами повільніша ніж без, але зі снапами навчилась вишивати одразу 2 руками – одна над лицем вишивки, друга з боку звороту „зустрічає” голку з ниткою – власне тоді моя швидкість вишивання не відрізняється від звичайної (коли однією рукою тримаю тканину, а іншою вишиваю).

А в мене також вихвалялка :)
    сьогодні до мене нарешті після кількох днів відсутності прийшла вишивальна муза :girl_in_love: і я завершила вишивання великоднього рушничка! Тепер шукатиму натхнення щоб зробити „торочки” (не дуже люблю той процес і не маю великого досвіду).

13. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

я також над цим задумалась, спадати не повино, бо буде резиночкою стянене з лицьової і виворотньої сторони.

а хто тримає снапи?:girl_crazy:

14. Viktorina

Viktorina New Member

Хотіла показати свій Пасхальний рушничок і чомусь не вдалося його загрузити,:girl_cray: а він мені дуже подобається в синьо-жовтих тонах "Спаситель і по чотирьох сторонах Ангелики у лозі з гронами винограду.:girl_claping:

Останнє редагування: 21 Березень 2010
  15. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

16. Макарена

Макарена Well-Known Member

А я вже почала конкурсну роботу:girl_in_love: Класно, хочеться, щоб ніхто не рухав і цілий день вишивати!:girl_in_dreams:

17. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Мене аж підкидає від того гарного настрою, що я здобула за допомогою красунечки Niferttiti, з якою дуже рада була познайомитись)
    В мене нарешті є органайзер, купа ниточок і решти прибамбасів для поточних робіт та хвостів. І тепер, як недавно писала Кася в своєму МК, нехай весь світ зачекає, поки я це все буду впорядковувати і робити перші хрестики...

Останнє редагування: 21 Березень 2010
  18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я вчора в своїй рідній хаті вишивала,вишивала, вишивала!!! ніхто мене не рухав!!! красота!!

19. Пуся

Пуся Well-Known Member

А я закінчила орхідейку і сьогодні здала на оформлення :girl_in_love:
    Надіюсь, що буде файно :girl_in_dreams:

+ купила тканину на новий процес, залишилось докупити ниточки !!

20. Олюнчик

Олюнчик New Member

А я дрвишивала пасхальний рушничок!!!!!!" УРА!!!!"