Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Ні, ота саме цвайгарт.
    І ще ДМЦ бачила, ті всі решта.

2. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Сьогодні вперше потрапила в "Галерею льону", скільки там всього гарнюнього!!! Хоч раніше не вишивала на льоні, але хочу спробувати, тому дещо собі захом'ячила :) .
    А ще в "Центрі паперу" купила гарні аркуші на листівочки. Теж хочу навчитись їх робити.

3. Glori

Glori New Member

Вітаю невтомних вишивальниць. Можна Вам поділитись моєю першою великою, після весільного рушника, і останньою наразі роботою. Вибачте за неякісне фото телефоном. Найближчим часом постараюсь оформити.

4. Ума

Ума Super Moderator

Глорі, робота гарна! я колись хотіла замовититакий набір. А ви по набору вишивали? і чи не дуже перекосило роботу, бо на фото виглядає, що не дуже? і який шов ви використали - півхрестик, чи гобеленний?

5. Glori

Glori New Member

Дякую, Ума, за гарний відгук. Вишивала хрестом з кольорової схеми шерстяними нитками , які підбирала довго:girl_cray: на око, бо нитки шерстяні переважно дуже яскравих, не природніх кольорів , мені принаймні попадались, тому їх не рекомендую. А в схемі більш благородніші, "пастельніші" кольори. Вишивку зовсім не перекосило, просто фото невдале.

6. Ума

Ума Super Moderator

Я думала, що це набір від Гобленсет :)

7. Ума

Ума Super Moderator

:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    вишила!!!
    попрала!!!
    завтра фото покажу

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

маю мега вихвалялку ! мій новий маркер навіть малює:girl_claping: і я вчора вперше нанесла сітку на канву. !!!!
    отже, я тепер модний хомяк.

п.с. але на разі, ще толку від маркера не побачила:girl_haha: бо за звичкою зашиваю поступово і рахую далі:girl_crazy:

9. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

я ТАК приємно вражена від оперативності пошти - зробила замовлення з Британії минулого понеділка, і ось вже сьогодні ввечері воно вдома :girl_claping::girl_claping::girl_claping: (навіть не очікувала доставки за неповний тиждень!)-

так вже руки сверблять розпочати нову роботу :), правда спершу треба довишивати стару і визначитись котру з нових розпочинати :)

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

І мені моє замовлення прийшло! :radist:

Луґана за якістю не дуже, а Джобелан - супер!!

11. Ума

Ума Super Moderator

моє з халявною канвою теж вже прийшло :)

Фіяно, а снапи пробували? покажіть нам їх зблизька, щоб знати чим вони інші від наших

12. Анута

Анута Well-Known Member

Лілю, а що тканина вже прийшла обметаною?? :eek: чи то мені зір та уява зраджує??

Мар"янко, мої вітання!!! Вишивай у задоволення!!!

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

ні, не ще пробувала...якщо натягну канву з нового набору, боюсь втратити контроль :) і закинути вишивання старої роботи, а там ще десь тиждень вишивати...

ввечері пофоткаю зблизька і викладу, а ще краще - можна я прийду на чергову передачу робінів :o - так хочу також помацати ваші снапи 20х20см (подивимось різницю) і відчути ще раз атмосферу вишивального свята :girl_in_love:...

14. Ума

Ума Super Moderator

супер!!!!!! :girl_in_love:

15. Liliyah Romanova

Ага, вже обметана. :confused:

А я вже свої снапи випробувала. Таки маленькі мені. Треба буде купити ще 11х11 і складати 8х11, то буде ідеально. Роман теж оцінив натяжку тканини.
    А от на чому випробувала - не скажу. :girl_blum:

16. Анута

Анута Well-Known Member

ото сервіс. я теж так хочу!!!

17. kitka

kitka Well-Known Member

Моя найбільша вихвалялка:girl_in_love:! Щойно сфоткала. Рюкзак ще не складений на завтра, але вже собі схему прапорця сам намалював на листочку в клітинку. Графить канву олівцем з краю:girl_curtsey:.
    Касюню, він від твоєї червоної канви мліє:girl_in_love:!

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

В мене сьогодні такий день гарний:girl_curtsey: Одну важливу вишивку завершила:girl_tender: Розпочала берлінго, на новій тканині, новими ниточками (завтра-післязавтра все покажу;)) і нарешті визначилась з сюрпризом:girl_tender: Задоволена, як стадо хом'яків:girl_blum:

19. Liliyah Romanova

А мені помилилися із першим замовленням на 123stitch, то тепер вислали ще раз. Що цікаво, помилилися щодо розміру чохла, а вислали і чохол, і снапи. Якщо я все правильно із їхнього мейлу зрозуміла, то будемо мати приз на наступний вишивальний конкурс: куснапи 8х8. :girl_wink:

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:girl_crazy:
    коли? коли?
    хочуууууууууууу :girl_cray:

я вже й дизайн підібрала :xaxa: