Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

дуже гарно.
    це з фото перенабір?

2. мамочка

мамочка Well-Known Member

яких розмірів буде картина?

3. La esposa

La esposa Moderator

А вчора була в Призмі, накупила кусочки кольорової канви, бобінки з колечком, ниточки, а ще подругу підсадила на вишивання - в неї сестра менша (12 р) в школі вчиться вишивати, то вона попри неї теж почала щось колупати :)

4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

160х200 хрестиків

так. Давніше стягнула в свої запаси. А вишиваю на замовлення чоловіка

5. Kalina

Kalina Active Member

кіко такі коштують? може то й мені мамі таке вишити:shy:

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

30грн, але там вже більше таких не було((

7. La esposa

La esposa Moderator

І в мене є вихвалялка: Сьогодні здала третій екзамен, і сідаю вишивати Умціних котиків :) там лишився тільки бек одним кольором :)

8. La esposa

La esposa Moderator

Ох, той бек... У нас із ним нерозділена любов - я його люблю, а він мене ні... Зараз їду в Оперний дивитися виступ "Україна має таланти", а потім знову візьмуся мучити свого коханого :)

9. Kalina

Kalina Active Member

А я тоже маю такий комплект, але в мене замість прихватки ще одна рукавичка:girl_curtsey:

10. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Дівчатка, в мене сьогодні така вихвалялка.... Дивіться самі

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

клас! ви з АНглії замовляли?

12. LudmilaP

Ні, замовляла, тут на Україні на одному форумі

13. Ума

Ума Super Moderator

Людо, вітаю з таким гарним наборчиком!!! А скільки він вам обійшовся, якщо не секрет. хочу порівняти англійську закупку, бо двоє дівчат замовляли там.

нас на ту цьоцю вже так назбиралося багато... ото цікаво буде

14. LudmilaP

Трохи ризикувала з тим набором, тому що замовляла йог на форумі в людини, в якої там ніхто ще не купував. Страшенно переживала, коли він поштою йшов до мене, ще 22 січня лист був зареєстрований у Львові, а отримала його лише сьогодні після другого дзвінка на пошту. А обійшовся він мені в 330 грн. Якщо ще в когось будуть бажання ризикнути і купити набір Dimensions скину контакти в ПП

Скоро розпочинаємо спільний процес

15. Ума

Ума Super Moderator

Людо, дуже файна ціна. дівчатам вийшло значно дорожче :sad:

16. LudmilaP

Коли отримають набір на руки будуть такі щасливі, що тоді буде всерівно за якою ціною його купували

17. octavia

octavia Well-Known Member

LudmilaP Прекрасний набір від ДІМа за хорошою ціною. Я правда недуже в сильному захваті від цієї фірми та матеріали в тих наборах високої якості дизайни пророблені .Та мене дивує одне чому сама популярна вишивальна фірма закрилась і перенеслась в Китай .Тепер деякі набори вже зроблені в Китаї (єдине добре що нитки тепер на органайзерах) ціна трішечки дешевше про якість незнаю.Але я терпіти неможу китайські речі тому зразу налаштована негативно.Деякі Дімовські набори мені подобаються тому думаю замовити поки ще є оригінальні.
    На рахунок нашої винниківської пошти як знаєте що приблизно повинна прийти посилка то йдіть і просіть нехай вони дивляться чи є (бо лист прийде тиждень лежить сама заберу і аж через5 днів отримаю повідомлення що треба забрати лист) такий сервіс.

18. Galysik

Galysik Well-Known Member

це не тільки ДІМ, це світова тенденція здешевлення виробничих процесів. Так є в багатьох галузях промисловості. Адідас, Найк та інші відомі бренди давно перекинули виробництво туди, де роб. сила дешевша, та й немає здирницьких для фірми європейських зборів за шкоду екології і т.д. А технологічні процеси ДІМ буде серйозно контролювати, тому впевнена що якість не постраждає.

19. LudmilaP

Мій набір ще напевно з старих запасів, і нитки я розбирала самостійно. Хоча вже попереджають що деякі набори китайського виробництва

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Бо зараз люди хочуть надприбутків, а не прибутків. То ся називає "ожиріння".

Якість і справді не повинна постраждати. Я завжди мамі своїй кажу, що тутешній "китай" із українським не порівняти.
    Зрештою, навіть на продукції Apple теж стоїть слово China. Тут багато можна говорити, але то треба тему про глобалізацію створювати.

Останнє редагування: 30 Січень 2010