Рукодільні вихвалялки

Discussion in 'Теревені' started by Liliyah Romanova, May 26, 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Я вам тут похвалюся, бо в мене Миколай дуже вишивальний.

Приніс мені ось таку скриньку, про яку я давно мріяла. У ній хочу тримати процеси, над якими працюю в даний момент.

Отак вона виглядає всередині:
    Зверху можна тримати ножички, нитки, голочки... А під верхом багато місця на процесик.

А ще Миколай знав, як ми любимо подорожувати й подарував мені таку торбу-орґанайзер для подорожей.

Вона має різні кишеньки навколо, ззаду також.

А отак вона виглядає, коли відкрита.

Там влазить аж 5 пластикових коробок. Ці вже були всередині. Так що я тепер маю 8 таких. :girl_crazy:

А про решту Миколая розповіла у відповідній темі. :)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Користуйтеся на здоров'я!!! :girl_claping: Дуже рада, що приз вам сподобався!!! :girl_in_love: Такі торбинки для мандрів дуже зручні!!

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

вже ся нервую... де Кітка з фото звітом???
    п.с. не знаю чи їй Миколай догодив???

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я нахомячила купу схемок, тепер теж матиму чим з вами ділитись:girl_wink: Одну вже виставила:shy:
    А ще сьогодні постараюсь закінчити свій довгобуд, трошки вже його помучила (виявляється там роботи всього - тьфу і готово:xaxa:), завтра надіюсь потрапити в "Завершені роботи":girl_in_love:
    ------------------------------------------------
    Касю, Кіточка десь писала, що з понеділка зможе Миколайчик забрати.

5. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

І я похвалюся. Мені Миколайко приніс обрус, на якому є місця де можна і треба вишивати. Дуже такого хотіла... Вже рік всіх забембала тим обрусом
    От вишию серію котиків на ялинку і прийду радитися щодо схеми на обрус

6. kitka

kitka Well-Known Member

Ось воно:radist::radist::radist:!!! Напевно я в цьому році була дуже чемна, раз Миколайко мені таку красу приніс:girl_tender:[​IMG]
    Я прийшла додому з морозу, ще вдягнута розпакувала і аж мені потепліло, ну не сподівалася, чесно:girl_in_love:. В мене нема слів, одні емоції:girl_in_love:.
    Дякуююююю!

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

УРА!!!!!!!![​IMG]

8. La esposa

La esposa Moderator

І я хвалитися прийшла :) Вчора були в мами, і нарешті пфісля ремонту змогли долізти до шафи, і я забрала тканинку, яка лишилася з рушника, і ще багато шматок, ще бабиних, на яких можна вишивати :) Щойно замочила - виперу, буду мати рівномірку :)

а ще мене Крестоманія потішила :)

то вже йде до мене моє бістро :girl_curtsey: :girl_curtsey::girl_curtsey: :girl_curtsey: :girl_curtsey: :girl_curtsey: :girl_curtsey: :girl_curtsey:

Last edited by a moderator: Dec 21, 2009
  9. Ума

Ума Super Moderator

А я вже оформила своїх рибок :girl_in_love: фото завтра покажу, бо я й при нормальному світлі не вмію фоткати, а зараз то тим більше!

і ще докупила собі меланж (дуже дешево) і маю надію закінчити свій останній хвіст ще до НР!!! :girl_curtsey:

10. La esposa

La esposa Moderator

Прийшла і моя черга хвалитися :) щойно прийшла з пошти, забрала Бістро!!!!!! :girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

Тепер сідаю розбирати кінські хвости, і буду братися до діла :) :girl_cool:

11. Ума

Ума Super Moderator

Ірусю, а там що стрічка теж у вишивці йде? І стільки бобіночок дали в наборчик! Я тебе вітаю і з нетерпінням чекаю на твій процесик

12. La esposa

La esposa Moderator

Ні, бобінки я окремо замовляла, і з тим же замовленням білу аїду :) а стрічкою воно перев"язане, той жмут, і ще серед ниток бачу якісь шнурки, ще не знаю, куди вони :) зараз чоловік мені робить дірки в органайзері, а я сортую ті жмутки :) прямо як у Франка - перший жмуток, другий, третій... а їх чотири :) І ще там голки йдуть в наборі, але такі короткі... я до таких не звикла(((

а зараз лізу в темку про набори ДІМ - якраз колись для когось інструкцію викладала, а тепер і мені згодилась :)

13. Ума

Ума Super Moderator

Ірусю, а що то за папірець з кольоровими полосочками?

а що там тканина не йшла?

14. La esposa

La esposa Moderator

органайзер :)

оте сіре збоку, воно виглядає як картон - то тканина :girl_haha: а ті шнурки, про які я казала - то для того, щоб зрозуміти, який моток під яким номером :)

15. La esposa

La esposa Moderator

Все, пографила тканину, зараз почну іишивати :)

16. Ума

Ума Super Moderator

Ірусю, давай вже процесик!!! (але ти моторчик!!))

17. La esposa

La esposa Moderator

хіба поки можу дати процесик тої роботи, яку роблю вже другий тиждень :sad: інших процесів в мене нема :) он зараз заставила себе зробити ще 60 календарів і віньєтки на 4 групи, аж тоді візьмуся вишивати :girl_cray:

18. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Як там можна розібратися, де який колір?

19. La esposa

La esposa Moderator

А там кожен хвіст має троха грубший шнурок певного кольору. По тих шнурках я присвоюю жмутку номер - 1, 2, 3, 4. І для кожного номера свій органайзер. Туди входять скількись-там несхожих кольорів, які вже легко розібрати :)

20. Анута

Анута Well-Known Member

Ірцю, вітаю з гарним початком!!! Успіхів!!!