Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

ну готуйтеся, бо я всі решта теж вишиватиму. все вже маю. чекаю натхнення.

2. Ума

Ума Super Moderator

вони мені колись не дуже подобались, точніше я не бачила себе в тому вишиванні, але після ваших фото, я задумалась і то серйозно. Якщо ваше натхнення співпаде із моїм, то будем мати спільний процесик :)

3. Анута

Анута Well-Known Member

Станіславо, у вас дуже гарні роботи!!
    Єдине проханняко до вас, викладайте світлини як просять у цій темі. Так зручніше дивитись ;) Дякую!!!

4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А я сьогодні закінчила свою картину "Осінь-зима". Зараз випрана сохне. Завтра виставлю фото.
    Тепер беруся за ялинкові прикраси :)

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А мені вчора ось таке подарували.
    [​IMG] [​IMG]

6. simona

simona Well-Known Member

яке воно гарненьке, цікаво як це покривало зробити і що там в наборі?

7. Liliyah Romanova

У наборі є покривало, нитки, голки, орґанайзер до ниточок, інструкція та схема. На покривалі взір уже надрукований маркером, що змивається. При нагоді зазнимкую ще й то. Як буде готове, можна тільки щось підшити із виворітної сторони та й уже.

8. simona

simona Well-Known Member

ого класний подарунок з таким "наченням" любо працювати

9. La esposa

La esposa Moderator

Тя, гарне покривалко... я б сама ще під таким люляла... :girl_claping:

10. Ума

Ума Super Moderator

А я дошила Птасіну авантюрку :radist:. От оформлю (вже бісер купила) і викладу у відповідній гілочці. а потім ще один свій хвіст буду підтягувати - серце меланжеве, ще десь 30% недошито

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я маю станочок:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey: Тра-ля-ля, ля-ля:girl_curtsey: Від Марічки:girl_in_love: (хто в темі, то зрозуміє, не сприймайте за рекламу)
    А то пяльця, пяльця - може зі станком здружусь краще:girl_in_dreams: От на Робіні і випробую)))

12. Liliyah Romanova

Хомко, вітаю!! Станок - це сила! :girl_claping:

Буду і я хвалитися. Вчора напало на мене бажання впорядкувати свій вишивальний куток. Попередню поличку віддала Даркові в кімнату, а собі взяла свою стареньку зі спальні. От, що в мене вийшло.
    Тепер відкриваю дверцята й розказую, що де:
    За дверцятами в мене процеси (знизу) і тканини в рулоні (зверху). Правда, під процесами ще є шмат аїди, метри котрої мені купили кілька років тому в штатах одні добрі люди. На поличці над дверцятами коробки-орґанайзери з нитками та меланжеві нитки від ДМЦ.
    Далі. На полицях є зелені кошики. У найвищому ниточки металеві, блискучі та ниточки до актуального процесу. У нижньому зеленому кошику теж тканини, але вже такі, що складені, не рулоном. Повний кошик. (я страшний хом*як, і тканини в мене на кілька років наперед:girl_crazy:) Коло кошиків є ще фіолетова коробочка зі стрічками, двостороннім скотчем та наліпками для листівок (якщо зберуся їх робити). А ще широкі стрічки, теж для декорування листівок купувала.

Надолині, під кошиками видруковані схеми найближчих планів та найдальших (вар*ятка я, стіко всього до кінця життя не вишию:girl_crazy:). Правда, там ще є папетерія для листів і листівок, але вона мала місця займає.
    Ну, а на самій шафці - моя улюблена зелена коробочка, яка ледве зачиняється, бо в ній купа ниток усіляких. І ще моя лямпа, при якій вишиваю.
    Коло шафки є торбинка, то в ній моє вікно, чекає, коли завершу. І ще лівіше - станок. Його в кадр вже не захоплювала.

Отакий я чемний хом*ячок. :shy:

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мого хомяка інфаркт. 3 органайзери ниток:girl_cray: в мене в одному все і то купа місця:girl_crazy:

14. Liliyah Romanova

Касю, там лише два заповнені. От планую ті нитки, що в зеленій коробці (добре, що я її відчиненою не знимкувала:girl_crazy:) впорядкувати й порозкладати в орґанайзери.
    Наразі, один із орґанайзерів має виключно нитки до поля, бо мені ліниво їх на бобінки крутити.

А як вам 12 рулонів аїди? :girl_crazy: Сама в шоці була, як порозкладала все вчора, але купувала за півціни, тому не шкодую.

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

та Лілю, я купую манюсімі відрізами тільки до певної картинки... мені таке навіть не світить - 12 рулонів.[​IMG]

16. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Лілю, гарно все впорядкували, краса :girl_claping:
    Хомко, вітаю з станочком, супер!!:girl_spruce_up:

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дуже гарно все!! мені таке поки не світить, хіба десь на новій квартирі. поки маю виділену лише поличку!

18. Ума

Ума Super Moderator

А в мене легка рука :) на форумі, в когось шось куплю... то потім потік йде :) чесно-чесно!!

я сама від Ліліного куточка (до речі можна створити гілку - Мій рукодільний куточок) щелепу шукаю в ногах!!! Так все гарно поскладано! і такий асортимент!!! йду негайно пару хрестиків зроблю, щоб хому мого попустило :)

п.с. я на флікері люблю чужі крафтруми розглядами, давайте і свої зробимо? я правда ще не маю куточка, але то буде стимул!!!

19. Liliyah Romanova

Та можна, але чи багато дівчат мають такий? Не хочу персональної гілки. :girl_crazy:

20. Ума

Ума Super Moderator

ну, то не маєм, а поробимо :) може хто покаже як в одній коробочці всі ниточки гарно зберігає? то можна не тільки куточками хвалитися, а й скриньками, поличками :)