Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

для мене теж була. Особливо останнім часом з фінансовим напрягом. Але я взлилась і вирішила собі на ДН зробити презент нікого не питаючи! :girl_blum:можу ж і я собі дозволити краплину радості? ;)

2. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ну все, Ануто. Тепер на вишивальну кризу немає часу, треба вишивати :) Чекаємо процесів :)

3. Анута

Анута Well-Known Member

хі, якби то так просто. Правда тепер мене будуть станком поганяти як не буду вишивати

4. Orman

Orman Модератор-бомба

:D уявила картину

5. Oddly

Oddly Well-Known Member

у мене нарешті вийшли французькі вузли!!!! дивилася дово і нудно інструкції по ютубі. все виглядало просто і зрозуміло, але на практиці - дурдом.
    але вже навіть вишила серединки маків!!!!
    скільки людині треба до щастя!

Останнє редагування: 12 Листопад 2009
  6. Kasia

Kasia Well-Known Member

і я маю вихвалялку - моя конкурсна вже випрана ! збираю гроші на оформлення!

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

так ХВАЛЮСЯ, конкурсна оформлена. буду шукати фотоапарат, і надсилати.

маю певні сумніви, щодо оформлення, АЛЕ - я горджуся собою ! ОСЬ!:girl_curtsey:

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Вчора отаке собі купила-квадратні пялечка, вже давно придивлялася
    Розмір 26*18, пластмасові, кріплення металеве, внутрішня різьба-теж

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я знайшла в нас 32count білий льон!
    А от зі стрічками до вишивання маю проблему. Ніде нема. Навіть не знаю, що робити... :sad::sad::sad:

10. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Обидно, что нет ленточек. :girl_sad: Может не в рукодельных отделах, а просто в обычных швейных? В крайнем случае стоит посмотреть вязальную пряжу ленточную, "на безрыбье и рак - рыба".

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Проблема в тому, що лишилися в Оттаві лише монополісти, а менші магазини збанкрутували. Поїду ще раз до швейного магазину попитаю. Але там радше вибір тканин великий, а стрічок та решти - бідненько...
    А докладніше розкажіть будь ласка.

12. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Ленточная пряжа - обычно вискозная, выглядит как ленточка до 0,5-0,7 см шириной, бывает и хлопчатобумажная, и полиэстровая. Есть со всякими эффектами, люрексом, фантазийная, в виде "лесенки", часто сильно тянущаяся.
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 16 Листопад 2009
  13. Aster

Aster Well-Known Member

А я вишиваю на ку-снапках! Ось! :) Класно так, хоча спершу не дуже звично. Я раніше вишивала на звичайних пяльцях, потім просто на руках (маленьку картинку). А тепер маю ку-снапки 20 на 20 см. Звикаю, і мені все більше подобається!

14. Анута

Анута Well-Known Member

мої вітання! спочатку незвично, але звикається. Та і результат відрізняється візуально ;)

15. Olenka

Olenka Well-Known Member

Не знаю, чи в цю тему.
    Сьогодні моя мама знайшла мій лист до Миколая, який я писала у 3 класі. І серед всього переліку того, що я хочу є таке: багато-багато кольорових ниток для вишивання...
    Я вже того не памятала. І виявляється мій потяг до вишивання он звідки тягнеться :)

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Все, конкурсна робота готова, оформлена і чекає дня, щоб стати до знимки!!!:girl_crazy:
    Почала вишивати сакуру в спальню:girl_claping:

17. Ума

Ума Super Moderator

нету худа без добра!

мене нині ремонтники доріг заперли в хаті і я ніде не виїхала, чим підвела купу зустрічей (і з форумлянками в тому числі), то вирішила хоч щось корисне зробити і вишивала КР! Ото хвалюся, мені залишилося на 1-1,5год. роботи :) чекаю чоловіка з роботи і сподіваюся ще сьогодні викроїти ту годинку :):):)
    тішуся, що встигаю :)

18. Анута

Анута Well-Known Member

хоч якісь хороші новини сьогодні ;)
    а то день у мене... знала б теж закрилась в кімнаті і не виходила навіть :sad:

19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А я від середи знову вишиваю свій рушничок, і таааак мені робота йдееее, а задоволення скільки, думаю завтра вам покажу процесик :girl_tender:

20. Orman

Orman Модератор-бомба

нарешті забрала лупу, яку мені Ліля передала. Сьогодні ввечері буду випробовувати :girl_smile:

Дякую Лілі!