Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

Купила собі таку подружку-Помічницю :dance2:

2. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Я сьогодні завітала в Аграфку, мене звідти потрібно відтягати за вуха :)
    Я ж не могла піти з пустими руками
    Фото вечірнє тому покажу вам оригінал:girl_smile:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Мереживо від Окси
    За закупи з СП

3. Holly

Holly Moderator

Я це зробила :girl_dance:
    Встигла до Великодня вишити сорочку чоловікові. Ще й сама підшила комір і манжети на машинці. Для мене то ювелірна робота. Горджуся собою!

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Казала Оленка вихвалятись тим, у кого недільний маршрут пролягав через крамничку Окси та Аґрафку;) Поки дівчата були в крамничці, ми з Олексійком катались на пожежній машині, тож потрапили лише в другий пункт маршруту)))

Багато красивого паперу:girl_tender:

[​IMG] + пшикалка від Тіма [​IMG]

Дякую Люді і Мар'ясі, що поділились/помінялись:girl_tender: А ще ми з Людою мали мега-приємну зустріч з Фіянкою:girl_in_love: і з Умцею, звичайно:girl_tender:

І з СП купка

Останнє редагування: 11 Квітень 2012
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене маленька вихвалялка. :blush:

6. Alexx

Alexx New Member

І я з вихвалялкою.... правда трохи спецефічною, але з рукодільною ))). Вчора в арт- студіїї "Мамату" знімали сюжетик про підготовку до Великодніх свят і запросили мене показати, як я роблю декори до Пасхи. Вони хотіли чогось оригінального не класичне писанкарство. Дивіться сюжет в суботу в 22.30 на каналі "ЗІК". Це хто не встиг підготуватись то має нічку на подвиги :girl_wink:. Не знаю на скільки детально вони будуть показувати МК, але думаю, що ідею можна буде вловити. Я показувала, як зробити декор на стіл (гніздечко з крашаночками) і декоративну підвіску (в формі яєчка) все в "еко стилі" з мішковинки з натуральними патичкаим і фетровими квіточками. Шкода, що так пізно будуть показувати... може б комусь ідейка пригодилась.

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А це моя вихвалялка - основи для мила - біла, прозора і органічна, натуральні олійки і запашки і пару нових формочок. Я стільки ідей вже маю, не дочекаюсь як притягну додому то все добро!!!!

8. Liliyah Romanova

Моя довгостраждала пачка зі стрічками.
    Була з нею ціла епопея. Я була запрошеним дизайнером на одному блозі, то мені дали дуже гарну знижку на їхні стрічки й до всього ще й подарунків трохи. Однак перший конверт до мене прийшов порожнім. :girl_impossible: Я такого ще не мала. Другий попросила вислати мені на роботу, а мене скоротили. :girl_crazy: Секретарки тиждень не було на роботі, то в результаті пачка вернулася назад до власниці магазину. :wacko1: І от нині нарешті (після майже 2ох місяців) вона потрапила таки до мене... :girl_dance: Ну, а папірчик - за компанію зі стрічками. :blush:

Останнє редагування: 14 Квітень 2012
  9. Holly

Holly Moderator

А я пошила собі крайку до вишиванки, але перед тим такі пригоди мала :)

10. aknelitta

aknelitta New Member

І я маю вихвалялку - ще перед святами купила, а не було часу це все добро сфотографувати..... 2 "походи" в Аграфку (ну і не тільки)

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я так не дуже показую свої закупи, але так вже і бути показю. Купила собі ще ножі. Онтой маленький овальний, що робить рамочки просто чудовий. Хочу ще таких різнокаліберних але вони зараз зникли з продажу. А також дістала довгоочікувані маркери від Тима Гольца, і штампики від Хомочки (замовлення) і штампики - приз. Вони такі файні. тепер треба шукати ту спец губку аби їй на неї приклеїти. Ото вже буду мати забаву. Доречі фомастери пробувала для штампування, і вони таки досить класно штампують. Треба ще мені тільки навчитись як кольори підбирати.

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Зразу покажу результат з штампування маркерами Тима. Мені трошки розмазались квітки, бо я штампувала на такому слизькому папері, проте на звичайному друкарському воно дуже чітко і просто СУПЕРОВО!!!

[​IMG] [​IMG]

12. cydulkina

cydulkina Member

аааааааааааааааааа:khomyak::khomyak::khomyak: що мені подарували :khomyak::khomyak::khomyak: мій перший в житті тільдо-набір :girl_in_love:

13. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я вже маю снапи! Ура! Фото не буду виставляти, бо упаковку подерла ще в машині по дорозі додому:girl_crazy:
    Зараз сідаю за вишивання:d64:
    Але вони важкезні порівняно з пластиковими п'яльцями...Надіюсь, що звикну:)

14. Liliyah Romanova

Приїхали мої красені!!
    А ще ось такий папір.
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

15. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Покупки зі стенду Аграфки в Палаці мистецтв
    Ось такий папір
    І нарешті маю заокруглювач кутів двох розмірів. Тепер мені не прийдеться відміряти лінійкою і малювати півкруг:connie_pull-pigtail

16. koroljok

koroljok Well-Known Member

Відповідь: Шукаю схемку

УРА! Стільки часу шукала цю схему і сьогодні випадково знайшла! :girl_dance: :d64::d64:

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Хоч то і не дуже рукодільне, але куплено для рукоділля:)
    Маю отакі коробочки. Дуже великі, місткі і за халявною ціною:connie_pull-pigtail

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Завершила сьогодні один давній невеличкий проектик - юхууу:girl_curtsey:
    Незабаром потішу вас фото;)

19. Holly

Holly Moderator

Ураааааааа, я нарешті маю всі ниточки для поля. Швиденько закінчую хатинку і берусь за поле

20. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Маю трішки вихвалялок:
    від Оксанки-Велани з сп

і ще така малесенька вихвалялка: