Рукодільні вихвалялки

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 Травень 2009.

1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

я щойно з магазину на Гавришкевича. купила трішки паперу на листівки, квіточки та колорбокс веселковий. а ще стрічок купила трішки)))
    таки закупи покращують настрій)

2. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

До мене сьогодні завітала скрапова муза:girl_tender: і я зробила першу скрапову листівку

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Краса з СП:girl_dance:
    Особлива радість від пудри, чипбордів, шпильок, стрічок, паперу - від усього:girl_haha:

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Знову я?:girl_haha: Нарешті маю тільдо-папірчик:girl_curtsey: Наважилась повитворяти з цією красою:girl_blush2:

5. Holly

Holly Moderator

А я нині купила кравецькі ножиці. Тепер мрію про ножички із зубчиками:girl_in_dreams:

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

7. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Я також такого маю, він такий сонячний, весняний:girl_in_love:

8. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ось, підгодувала хом’яка - забрала своє зі скрап.юей: хольцеве чорнило, чіпбордові фігурки, серветки ажурні і папір( замовила 30х30, потім розрізала і маю по 2 класних дизайни з листа)

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Приз з Аґрафки і шнурочки з СП (Ірусь, дякую;)).
    Ще раз дякую спонсорам за чудовий приз:girl_in_love:

10. Alexx

Alexx New Member

А я сьогодні забрала свої стрічечки, намистинки, ягідки.... і ще в Хомочки розжилася купкою гарнезних квіточок :girl_in_love: . Дякую, Іра, що поділилась!!! Я вже частинку застосувала :d7: потім покажу в готових варіантах (бо зараз щось так фоткати лінь....) не хочу переривати процес )))) застосовування решти :d7:.

11. taniarz

taniarz Active Member

Була на мастер класі по декупажу, я в захваті:girl_in_love: мені так сподобалось. Декупажила вазу скляяну, похвалюсь фото на днях.

12. vasno

vasno New Member

я маю поповнення до своєї колекції пуди

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я прикупила органічної основи для мила і харчові барвники - вже опробувала, набагато кращі за гелеві, а цікаво які менш шкідливі.

14. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

харчові взагалі не шкідливі, але коли дати їх забагато, то мильце може пінитись кольорово.

15. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ось вона...моя красуня...

16. Valkiriya

Valkiriya senior member

А я купила собі ось такий органайзер в Епіцентрі. Використовую для шерстяних ниток.

Останнє редагування модератором: 5 Квітень 2012
  17. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Поповнення моєї колекції тільдотканин. До речі, моя перша купівля в "Аґрафці" - супермагазин! Хороші ціни, великий вибір, оперативні відповіді на запитання електронкою, приємне спілкування і швидке виконання замовлення... що ще треба тільдоманіячці? :) А головне - віддали мені останній шматочок такої потрібної мені тканинки для тіла, хоча попередньо відклали її для майстер-класу. Я вперше шила тільце з тільдотканини і переконалася, що вона набагато приємніша в роботі, та й іграшка з неї виходить симпатичніша. Дякую, "Аґрафко" :)

А ще в замовленні було світле волоссячко для тільди (забула сфоткати)

Останнє редагування модератором: 7 Квітень 2012
  18. Vika

Vika Well-Known Member

купила сьогодні килимок. пошкодувала 76 грн на А3. купила А4, тепер жалію. але що зробиш. ще маю новий бордюрний дірокол, фарбу. кілька листків паперу і кальку. ще в супермаркеті знайшла якесь "волосячко" щоб кошик великодній прикрашати, взяла для листівок.

Останнє редагування модератором: 8 Квітень 2012
  19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Бачили, що я тепер маю?
    [​IMG] !!!
    Вже навіть пробувала на них вишивати!

20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Так нескромно похвалюсь, що цього року я супер-молодець! Вишила дітям великодні серветки на кошички:girl_curtsey: Сьогодні постараюсь сфотографувати і викласти у відповідній темці. Єдиний мінус - собі, як завжди, не встигла.