Відповідь: Рукодільні вихвалялки З приходом весни захотілося вишити щось зелененьке і сонячне Забрала сьогодні свої наборчики і канву з ниточками для метрики похресниці Спати сьогодні напевно не буду
Відповідь: Рукодільні вихвалялки І в мене є маленька вихвалялочка. Штампики. Папір. І давно хотіла дірокол, але завжди собі жаліла.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки а в мене мегарукодільна вихвалялка..отримала своє з орхідеї та забрала сьогодні в братової, через яку замовляла, штампи з китаю(а насправді корейські) на пробу..
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Повихваляюся і я. Вчора була близько біля Аграфки, і не могла стриматися, щоб не завітати туди
Відповідь: Рукодільні вихвалялки За останній тиждень назбиралося багато вихвалялок(прийшли всі замовлення в один тиждень) Сама основна вихвалялка мій перший дирокол:dance: (спочатку хотіла мереживний але після Ліліного допису зрозуміла, що не настільки мені подобається мереживний як цей).
Відповідь: Рукодільні вихвалялки і я маю трохи вихвалялок.це моє замовлення з "Зроби сама": це з "скрап-хом"яка": а за це дуже дякую Альбіні:
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Ой давно я тут не писала. Зате, нарешті, відвела душу... в мене тепер вихвалялище: П.С. Ну і давноомріяні кравецькі ножиці, щоб краї тканини не обсипались.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Поки хворію, приходять мої замовлення поволеньки. Типові вихвалялки. ))) Поповнюю колекцію дістресів. І нарешті маю Тімового штампика, на який дуже давно облизувалася. Дам ще й лінк, бо на фото не дуже добре видно. Прилетіли й мої австралійські красоти. Розглядаю котрий день із превеликим задоволенням. І ось така нетипова для мене )))) вихвалялка. Що буде, не скажу, а то в мене вічно хвости ростуть.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки маленька рукодільна вихвалялочка. кілька листів 30х30(планую їх розрізати на 15х15) і штампи від 7gypsies(досить файні) 2й та 5й лист - то від 7gypsies, якістю мені сподобалися. не такі грубі в порівнянні з рештою, але й не "газета" 1й та 4й - від Melissa Frances вони та яблучка мені по якості дуже сподобалися. яблучка від Studio Calico теж гарні по якості. набір від Studio Grey теж файний, односторонній цупкий. загалом з всього опробуваного дотепер найменше мені сподобався папір від Wild Rose Studio - тонкуватий як на мене.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки головне, щоб то не був ще один хвіст. Дічата, я закінчую рушник на паску і дозріла до підтягування хвостів. Тільки не знаю, з чого починати
Відповідь: Рукодільні вихвалялки дуже подобаються ці набори цього купила половину ще в на минулому тижні в Аграфці купила цей набір,але трохи якісь паперу розчарувала
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Результат моїх паперових мінялок з Лірою та Мейд ін СРСР. Марічка ще й один комплект паперу подарувала. Дякую! На фото ще є замовлення з Орхідеї та кілька листків паперу, куплених в Артдеко.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Я сьогодні поки малий спав зайшла в канцтовари і прикупила набір ножниць Будемо з малою творити впевнена що забере собі, бо вже давніше приглядалася в магазині та знайшла недорогий клей Акцент чесно кажучи ціна мене зивувала 3грн з копійками і паско універсал приїхав по 5,9грн і стрічку Та результати спільної закупівлі з Рудою Лисицею та Хробачком
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А в мене "саморобна" вихвалялка. Поки дитятко спало....мама творила.... Якраз буду мати ніжні квіточки до Пасхальних листівок Вибачайте за якість фото, бо не при денному світлі зроблена - трохи засвічено...
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Я знову тут. Забрала сьогодні цвяшки і папір із СП, папір на обмін, і ще дорогоэ назад прикупила трошки перлів
Відповідь: Рукодільні вихвалялки а в мене знов вихвалялка))) маю сьогодні папір з обміну, прийшли останні штампи з китаю, і нарешті прийшли штампи з ібею. Супер ними задоволена. зараз буду кроїти))) до речі, разом з штампами прийшов купон з кодом на -20% з сайту виробника (victorine original). Ніхто не хоче?
Відповідь: Рукодільні вихвалялки Я щойно закінчила вишивати свою сорочку. Ніколи не думала, що мені сподобається вишивати бісером, а тут... купа позитиву від процесу.
Відповідь: Рукодільні вихвалялки А я вчора зробила трошки закупів. Квіточки для екібан і прикраси помешкання. Яйка пластикові для обробки.