Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Птасю, робота просто супер! А яке кінцеве оформлення буде? в рамочці? Касю, ніжки файно і на білій канві виглядають! А коти просто шикарно оформлені. Розумію, що то дорого, але воно того вартувало! дуже гарні роботи!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Дівчатка, які ж ви всі молодці, таку красу навишивали поки мене не було. Я просто в захваті від усіх робіт, молодці,так тримати.
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Coffe13 просто фантастична робота, ваша мама велика майстриня. Я вже давно заглядаю на витвори Стоянки Іванової і ваш пост ще більше підбиває до роботи
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню гарно було ю оформити в рамочку з паспарту, але цим вже не я буду займатись я вже подарувала роботу, сподіваюсь все ж таки вийде виставити вже оформлену роботу Coffe твоя мама просто молодчинка, це такий титанічний труд, таке вишити, я давно теж думала вишити, але мені поки духу не вистачає, БРАВО!!!!!!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Irynka, ну і метеор, тільки ж недавно в процесах була!!! Дуже-дуже гарно і ніжно! А як має бути в кінцевому - в рамочці? ( на знимку ж фотошопка?)
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Буде якась рамочка, ще не знаю, яка. Обов"язково
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Катю, дуже гарні сердечка!!! А вишивальниця - Роздивлялася ваші хрестики на останній картині... краса...
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню які ж ви всі молодчинки! Катя, а то друге-третє сердечка чиї дизайни? бачила в Млодецької щось подібне. Сподобалось. але там і гладь, і хрестик. Наразі не ризикнула
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Який клас! Мрію колись такі штучки навчитися робити, але поки ручки кривенькі - не беруся... Вишиваночко, супер!!!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Анута, а второе и третье сердца - это один и тот же дизайн НМ "В сердце - семья", просто меланж разный. Оба на подарки вышивала.
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню наразі поклала на нього око дякую за відповідь!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню :eek: :eek: :eek: Шукаю щелепу під столом... Нічого собі!!! Скільки ж там кольорів пішло?? Ото мама щаслива!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Ну це у Вас і робота. Ще й хрестик такий дрібненький. Ви вже мабуть профі, коли беретесь за такі витвори. Вдалого завершення.
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Лиля, там 112 цветов , у Теи всегда их очень много. А ма конечно рада, она и выбрала себе подарок сама А я теперь хочу остальные города. Амстердам-то точно вышью, а там как пойдет, столько стен нет, куда эти громадины девать
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Катю, я ото від ранку сиділа любувалася Вашим Пітєром, під столом шукала не тільки щелепу, а й все інше. То ТАКА краса, мені аж не віриться, що то рукотворне. Я перед Вами знімаю шапку і схиляю голву, бо для мене-то подвиг, а Ви-Героїня!!!!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню ДУЖЕ ГАРНО!!!!! п.с. де є та багетка?яка ціна? з чого роблять таке подвійне паспарту?
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Катю,дуже красива робота Пітера, КРАСА!!!! Рибко, красиві такі речі, і так гарно на моделі Умо, красота вийшла!! мені дуже подобається!!! молодець!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Умця, дуже гарно! І вже на стіні.... От лиш я з тобою таки згідна, що паспарту й багет трохи картинку в собі гублять...
мені до такого рости, а рости!!! Дуже предуже гарно! я собі збільшену фотку зберегла... ще розглядатиму! ех, і коли то я таке зумію робити?? та я бачу, що тре переробити, але то часу немала, то та картина така велика вийшла, що лінь її тягнути. Але напевно таки поїду і перероблю, бо трохи дратує