Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню За оформлення все разом 90 грн, в Епіцентрі. там дівчинка сама вишиває, і вона гарно підбирає паспарту і рамочку. А розмір самої картинки десь 25*30 см.
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню ой дякую. нарешті хоть ціну знаю приблизно.
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Ура!!! А я вже вчора думала писати, що ви нам з порадами допомагаєте, а процесами не ділитеся. Чудові роботи!!! Перші квіти - супер! А таку, як ваша друга, хочу собі до ванни вишити... тільки коли. А скільки приблизно часу на такий дворик іде? А остання вишивка - слів нема!!!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Спасибо, застесняли совсем :o Ракушки очень быстро шьются, около недели вроде, да и дворик тоже меньше двух недель вышивала, у этой серии очень схемы легкие
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню остання робота грандіона тим, що там різні види хрестиків! всі роботи дуже гарні молодець!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Там ще й бісер, здається! Я просто в захопленні! Справді грандіозно!!!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Ті перші квіти, то часом не з набору"Краса і творчість?"
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню В последней там спецстежки всякие, немного крестиков и бисер. А первая это "Трио тюльпанов" от ДИМ, у Красы вроде только Ирисы похожие
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Птасю, оберіг просто безподобний! дуже гарно меланж на темній канві виглядає! і оформлення дуже вдале!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню дякую, шкода на фото не видно всієї краси рамочки, фона фактурна а не просто однорідно золота
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Птасю, а як ви хрестики меланжеві вишивали? одразу хрестик, чи стовпчиками/рядочками в одну сторону, а потім зворотньо поверталися і накривали їх? бо дуже гарний плавний перехід
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню тільки повний хрестик, ніяких довгих протяжок, тут ідеальної ізнанки не зробиш, зато ідеально сама робоиа вийде
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Ледве пишу... жаба задавила... ТАКА ШВИДКІСТЬ!!!!!! і я так хочу!!!!!!! Марійцю, така краса!!!! А давай ще щось починай! Бо он я на радощах і від захоплення вже до тебе буду "тикати" нарешті. :xaxa::shy:
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Дякую :shy: До кінця тижня ніц не буду починати, очам треба відпочити. А от з понеділка....
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню ой яка робота гарна, ти просто молодець!!!! залишилось тепер її гарно оформити і знов сюди хвастатись
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Маріє, але краса!!!!! Бравоооооооо!!! Суперррррр!!!! І всі інші компліменти!!!!! І яким би мені той бек не був нудним-він того вартий-додає такої довершеності!!!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Бабця молодець! Дарчик теж десь має подушечку-котика від моєї бабці. Треба буде пошукати, де я її сховала й зробити знимку також... А я от сподіваюся нині дошити патики на вікні, найдовший вертикальний уже є, ще горизонтальні лишилися...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі Ого, ото швидкість. Вже навіть рамочка є. А я бісер тобі знайшла
Відповідь: Вишивані роботи в процесі Дякую! Ага, Фотошоп - велика сила Велике дякую! Але ти не переймайся, я ж збісеру багато плету, то розшию ще чимось