Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчатка, дуже дякую за ваші коментарі на мої листівки, а особливо останню! Ви такі золоті!! Я тут сиджу й червонію, так мені приємно!! Я вас усіх дуже люблю!!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти За мою довгу відсутність стільки всього гарного наробили,що я в захопленні від усіх вишитих робіт а листівочки-просто бомбезні!Чарівні,витончені і художньо привабливі роботи. Дівчатка,Ви всі молодці!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дуже дякую всім за відгуки, компліменти щодо мого зимового процесу Впродовж 6 місяців відчувала вашу підтримку, копняки від зальотних муз Якби не ви, то процес був би дуже тривалим. Правда, трохи червоніла перед монітором , але підвищили ви серйозно мою хом"ячу самооцінку Дякую
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) скромна ти наша дуже навіть ніц не простюшки:p:p:p
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Нинішнє читання форуму почалось в мене з теми "Рукодільні вихвалялки" встидно навіть і казати, що "чогось" ніколи сюди не заходила- я собі навіть і уявити не могла, що бувають такі гарнюні мережки-стрічки-гудзички-тканинки-різнокольоровоструктурові папери-квіточки-прибамбасики різні (і ще купа всього, чим ви, дівчата, "вихвалялись"). І я так собі подумала - що ж з тої краси виробляють - і пішла "шукати" по темках. Дівчата, ваші відкриточки - ну просто "щось не реальне" - дякую дуже вам, що такУ красу творите дуже люблю дивитись на щось красиве - переглядання відкриток ваших зробило нинішній мій ранок дуже "теплокрасивофайним". Натхнення ВАМ, неймовірних фантазій і легких втілень тої краси в життя. Дякую!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Прийшла подякувати вам рукодільницям за надзвичайно теплі та приємні коментарі в карму щодо моєї сорочки. Велике вам дякую, я навіть не очікували що відгуків буде так багато і що вони будуть такими схвальними. Якби не ви, не ваша підтримка та ваші підганялки, то не знаю якою та сорочка би була і скільки би тривав той процес. Тому велике спасибі вам за те, що спільно зі мною творили мою сорочку!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Хочу похвалити LudmilaP за її бомбезні мега хардангерські серветки !!! Ти МОЛОДЕЦЬ що таку красу твориш і дариш її людям!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Теж хочу похвалити Людмилу, ну то просто серветка-бомба. А ще одякувати за гарні та теплі слова мені в карму. Одна гарненька форумчанка написала що треба моім роботам на виставки за кордон, я про таке і не думаю. В нашому селі-місті таке нереальненьке трохи, хіба б ще мішочок зелених десь нарвати на деревіВелике всім дякую!!!!!!! А рукодільні вихвалялки від наших закордонних дівчат то просто неймовірна краса, яку я теж не бачила. А ще воно так гарно запаковане, таке все цікавеньке, що хомяки наші вмирають, видно що не украінського виробника.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчаточка! Щиро дякую вам за такі гарні коментарі про мою тільдочку і останню листівку. Надзвичайно приємно то читати)))) Дуже всіх люблю і ще раз дякуююююю!!!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Хочу дуже похвалити Олю-Холлі. Вона крім того що чудова рукодільниця, ще й молодчинка щодо виставлення фото! Завжди дивлюсь на її дописи, і хочеться йти своє пофотографувати, а лінь! Оля молодець!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчата, всім дуже дякую за коментарі та компліменти в карму до моїх ялинкових іграшок з фетру. То так надихає до роботи. Буде більше часу, можливо і своє щось придумаю, щоб ідеї з інету не тягти. Ще раз всім дякую, і бажаю, щоб наші ялиночки були найгарнішими.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти ну і я сюди трішки роздати компліменти Отримала я від Мар"ясі її фірмового равлика, дівчатка то настільки шикарна робота - все рівнюсіньке, ідеальний підбір кольорів, бездоганне виконання!:khomyak: кумася, ти така молодчинка! твої равлики це шедеври! ну і хочу похвалити усіх дівчаток, бачу Вернісаж "ожив" - кожна робота надзвичайна! так тримати!
Відповідь: Скриньки, коробки і всякі пуделка своїми руками всім дякую за такі хороші і теплі слова в карму..вже хочеться ще одну коробочку робити))
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) дякую дівчатка за коментарі в карму, мені дуже приємно, що вам сподобалось
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Веланочко, то просто бомба! Вищий пілотаж мені аж на роботі запахло тою корицею
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти і я приєднуюся! я всі-всі фото передивилася, я просто не знаю, як це можна зробити..в моїй голові не вкладається! це ж скільки терпіння праці, ідей, сил той записничок вимагав! а як він зроблений! напевно шліфувалася задумка не один день)))
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Velana, мені Ваша творчість взагалі дуже імпонує. А записник і правда "Бомба"
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Я думала першою буду, ггг Веланко, дівчата вже все сказали дуже-предуже гарний записник
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Приєднуюсь до компліментів! Мені пощастило побачити записничок "вживу", помацати, понюхати, роздивитись все детально. То направду шедевральна робота!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Хочу зробити комплімент форумляночці Velana за надзвичайні роботи: листівки, коробочки, альбомчики... Дякую за Вашу фантазію, красу, акуратність та вишуканість у Ваших роботах. Не пропускаю жодних новинок Вашої сторіночки.