Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Кожного разу як заходжу у завершені роботи милуюсь парочками likeangel. Вони такі класні! А скільки беку! :khomyak: А ще респект Корданні за завершених панянок (натхнення вам ще на синю). А сумочка з метеликами - гарна ідея. Хто б ще мені доброго копняка дав завершити хоча б щось.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти я також передивилась тему "завершені вишивки" я в захваті, сиджу і говорю сама до себе, яка краса, супер, дівчатка ви молодці, золоті руки та терпіння!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дякую усім за такі приємні коменти в карму! Читаю і червонію. Але то так приємно, аж крила виростають . І проганяють хмари хандри (c). Всім цьомки
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Любі форумлянки, дякую вам за схвальні відгуки в карму і ПП щодо моєї (тобто вже не моєї ) тільдокосметички - надзвичайно приємно їх читати
Відповідь: Рукодільні вихвалялки ДУЖЕ дякую всім за карму і дописи. Критика дуже гарна штука. Особисто я така: мені дуже корисно почути думку зі сторони, бо самому часто не видно, шо не так. Тішусь, що вагітні листівочки до душі багатьом, а там де трохи не так, то з Софією "так", не все вийде. Он Маріяся мені сказала, що з малим вишиває - я би вишивала роками 20 х 20 см. Софія всьо хоче сама. А той папір і мамині цяцьки - то саме воно - вона ж мусить приклеїти, потягнути і так далі. Тому замовні, або ... подарункові (ну ті шо акуратні) то роблю сама, а решта з Со на пару, то вже як виходить))) Ну і хвалюсь!!!!!!!!!! - приїхала мені подушечка для штампу - але той штамп файний, ввечері похвалюсь на відкриточці)
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Велике спасибі всім за коментарі в карму - мені дуууууже приємно читати такі файні відгуки, одразу з'являється ще більше бажання робити щось, нові ідеї, і навіть моя трохи вредна і лінькувата Муза починає активніше творити і штурхати мене до роботи. Дуже-дуже дякую! п.с. І до мене можна звертатися (навіть треба) на "ти".
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчата! Мені так приємно читати ваші добрі відгуки в карму. Дуже вам за те дякую, як писали вище дівчата, аж з'являється натхнення далі щось робити....Ви мене чесне слово, аж завстидали Бо якраз мені одній не дуже сподобалося, як оформили моїх теддіків... Я очікувала трішки іншої рамочки і думала паспарту буде виглядати по іншому. А до горнята таки мушу тепер вишити пару, до мене муза прийшла після ваших коментарів. Ще раз вам величезне ДЯКУЮ)))))
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти А я захоплююся сердечками Аделі. Ну такі вони вже гарнюні, а акуратні які. Кожне нове сердечко просто шедевр. А особливі останні Великодні. Ну надзвичайно красиво!!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Хочу похвалити листівки Велани, якій же то талант ховався Дуже гарні і вишукані, з таким смаком зроблені, я захожу в галерею і просто милуюся ними
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти та де ж ховався, показуюсь дякую! мені дуже приємно ще й хочу подякувати за позитивні відгуки в карму з того всього позитиву ше одну листівочку сьогодні зробила
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Хочу теж розсипати компліменти всім творчим форумлянкам. У всіх своя, як то кажуть "фішка" : Velana супермайстриння , особливо по листівочкам, Аделіни сердечка - то щось, а якіж рівненьки та ювелірні, у Олі-(Холі) хрестики на картинках заворожуючі, Ліля - листівки , як фабричні, наче все життя їх робила, Фіяна - генератор файнючих ідей ї ще кращих дописів і рукотворінь . Вибачте, якщо не назвала всіх (нас багато), але молодці всі!!!! І ще - такого класного форуму немає ніде по всій Україні ( перевірено) Йой забула про Станіславу - вишиванки гарнючі, а швидкість з якою вона вишиває - вражає1
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчатка, дуже дякую всім за теплі відгуки в карму, вони надають крила
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Показую вчора Романові свою останню листівку, а він не повірив, що то я зробила, думав, що то мені прислала рукодільниця, від котрої я отримала круту великодню листівку. Отакий Оксані комплімент!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти О, я буду перша з компліментом Касі за мушлі для Фіяни. Не бачила цієї схеми раніше, ну дууже гарна, і виконання бездоганне!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти і таке бездоганне виконання на 18-тій дрібонькій канві :khomyak::khomyak::khomyak: щоб так ідеально і взірцево "надріботіти" тра мати не тільки золоті руці, але й "золоті" очі Касю, знімаю капелюха
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти А в шоці від Ліліного тріо, ніби не хрестиком вишите, а намальоване. Настільки акуратне. А Кася, то взагалі. Я б після рожевих ведмедів певно дооооовго нічого рожевого і всіх подібних кольорів не вишивала.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Я я я я дуже всім дякую за компліменти в карму Дуже всім велике дякую, що ви мене так підтримуєте! Класно, що є стільки рукодільниць на таких вже направду рідних посиденьках)
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Оксанка Ф.....в мене просто нема слів, як кажуть одні емоції. Та сорочка - то просто чудо. Вона настільки досконала....Одним словом надзвичайно!!!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти та сорочка мені подобається найбільше зі всього, що я колись робила. Дуже сподобався і сам процес і результат. MILITARIYA, і всім дівчатам, що в кармі мені розписали-написали. Всім ДУЖЕ ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ. Насправді. Так приємно читати коментарі. Я думаю, ви мене розумієте. Взагалі дякую усім вернісажниць, якби не ви, то я, мабуть, давно б уже закинула те рукоділля. Ви для мене є дуже великою підтримкою. І хто ще так у цій справі зрозуміє, як не ви! Всіх люблю і цьомаю.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти хочу подякувати Сихівчанці за домашній міні-МК по цукеркових туліпанах. Большоє гранд мерсі