Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню супер Умо!! а яка вартість такого оформлення?
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню вийшло 170грн, а якщо взяти дешевше паспарту такого ж кольору, то 130грн. я забула сказати, що брала антиблікове скло, воно теж дорожче.
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Умо, дуже красиво вийшло Супер !!! А на стыны ще гарныше буде виглядати ! А де плануєте її розмістити?
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню дякую Планувала на сходах почепити усі ці поля, бо хочу всі вишити. На разі там в мене ремонт йде, тому поки повісила в кімнаті, зняла якесь фото 42х29 см вишита робота, з рамкою більша. Криза мине, як літо закінчиться Закладка з карапузами файна!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню ой, щось глянула вчора, а відписатись - в думках Умочко, красиво Молодець! наснаги до наступних полів
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню А мене жаба з*їла... слова видушити не можу... тільки вишиваю вечорами... То такий напівжарт, звісно. Умо, вишивай наступне поле. Ми з Романом чекаємо!!! Ми стали шанувальниками твоїх робіт!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Ануточко, дуже дякую! я аж відійшла від тих нервів Дякую за такі приємні і вчасні слова. Роман справжній поціновувач мистецтва, що нє? ну все шукаю напарника на поле. Хто зі мною за ромашкове чи макове поле береться???
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Україночка, дуже гарні закладки особливо зебра сподобалась Умо, ви молодчинка! Завдяки вам і мені захотілось вишити щось складніше ніж просто хрестик От закінчу тюльпани і щось ТАКЕ вишию
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Класно! Я малому також хочу ці машинки вишити і ростомір до них. Але поки підбираю нитки Можете дати свій ключ до цих машинок?
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню зараз виставлю в темі "схемки" ці 2 схемки, там є номера ниток Аnchor.
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Оленко, зворотня сторона і справді супер ідеально виглядає... мені до такого далеко... та я й навіть не знаю як то правильно робити, щоб зворотня сторона була така як лице!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Оленко, я в захваті від виворіту Чекаємо майстер-класів
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Виклала майстер клас (з журналу) тут. Може комусь пригодиться.
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Дівчата! Ура! Вчора забрала картини з багетки - одна моя. Тільки Тимофійчик заховав від мене флешку з фотіка - поки ми з ним не домовимося - фоток не зроблю. А я вже так хочу її кудись повісити....
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Оленко, не просто гарно, а дуже гарно! А якого розміру вишивка? я щось собі пошукую на кухню, може б мені така підійшла
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Умо, гляньне ще тут http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=405479&postcount=46- то теж запаси Оленки і тут http://www.fanstitch.ru/schemas/26
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Оленко, вінок просто суперовий, дуже красиво!
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Цей віночок за мною "ходить" так давно.Це "Золота колекція" від DIMENSIONS.
Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню Оленко, я таки теж додамся до всіх і скажу, що робота НЕЙМОВІРНА!!!