Рукодільні реверанси та компліменти

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти

Як не бачила? а ти де була? вони ж весь час на столі були!

2. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Та це був експеримент, моя перша спроба в цій техніці і не все так як мало б бути :o
    Це вишивка Рококо

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Значить я шліпондра :) . Здавалось, що все переглянула.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Завершені вишиті роботи

Мар"яся, метрику супер класно офорили! І лілії до каміну :)

і модель і біскорню класнючі! Сподобалась ідея з пазлом.

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Оленко-М, листівочка стрічками бомбезна:khomyak::khomyak::khomyak:
    Таке все гарненьке, акуратне, продумане!!! Прошу багато фото у відповідну гілочку:girl_wink: Хочеться роздивитись максимум деталей: і метелика, і знизу якісь хвилько-травинки?, і маку серединку - все-все!!! А які французи! На волошці ще й з бісером? Ти сама придумувала композицію? Дуже -дуже гарно:girl_tender::girl_in_love::girl_tender:

6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Дякую, Хомочко! Дуже приємно, що моя перша спроба у вишивці стрічками має такі відгуки :) . На волошці - то не бісер, а французики чорним, темно-синім і світло-голубим кольорами.
    Фоток насправді маю мало, і ті ше треба закачати, а фотік на селі.

7. manka

manka Member

це -красота

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Нарешті дійшли мої руці сюди закомпліментити Кіточку:girl_in_love:
    Такі чудові подаруночки для Касі, видно що кожна деталька продумана і виконана ідеально:khomyak::khomyak::khomyak: Хто би в цьому сумнівався, але всеодно фантастично:girl_claping::girl_in_love:

Сихівчаночко, ідея з браслетиком - бомба:girl_claping: Вийшло дуже гарно:khomyak::khomyak::khomyak:

9. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

:khomyak:І я хочу висловити захоплення всіма... чесно кажучи, я в шокови.. дуже гарна сумочка для Касі, оригінально:) і листівочка та браслет-просто супер...
    уявляю, що буде далі коли почнеться виставлення подарунків до Миколая..:khomyak:

10. kitka

kitka Well-Known Member

Все хочу Мучачу похвалити, і вічно переб'ю собі думку чимось іншим. Отож: нічого комплексувати хом'якові, бо хоч він і дуже молодий, але надзвичайно вправний, з дуже акуратним, чітким вишивальним почерком:girl_yes2:. Я то помітила буквально з перших його кроків "коридорами Вернісажу":girl_claping:.

11. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

от і я вже два дні ходжу з тою думкою...треба Мучачу похвалити...

Оль, ти дуже вправна рукодільниця...в тебе надзвичайно акуратно все получається...і все дуже-дуже гарне...чесно-чесно!:girl_in_love:
    надіюсь і мені колись перепаде горнятко розписане :girl_blush2:

12. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

:khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:
    Я від них взахваті !!!
    Якщо чесно я як їх побачила,то самій захотілось такої краси:girl_in_love: Це буде стимулом для завершення моїх початих робіт,тільки щось закінчу і почну ті гарнющі мафіни,але то ще треба консультацію в Аделі:girl_blush2:

13. Fechka

Fechka Member

Чудове вишивка!Гадаю сюрприз вдався !І ім"я і дані про народження! дуже оригінальний дарунок!!!Ви МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

хочу трохи порозпливатись компліментами :connie_pull-pigtail

1. Перший для Хомочки і її гольнички в подарунок Кіточці – Ірусю, акуратність та „фірмовість” твоїх гольничок вже давно пора патентувати! :girl_wink:
    Розкажу вам по секрету – та фірмова котяча гольничка в мене вдома тиждень лежала, Хомка при передачі подарунку дозволила підглянути – помацати – порозглядати... :khomyak: то ж за тиждень я намацалась вдосталь, навіть потім питала Кітки чи на гольничці бува не залишилось слідів моєї слюни...:girl_haha:

2. Другий комплімент для Касі – її номіную на звання „творець вернісажної моди” - то за торбинки для білизни – після того як вона їх відшила, на вернісажі почалось буквально масове виробництво :girl_claping:

3. Третій комплімент для Уми за найбільш глямурний варіант вище згаданих торбинок, - з камінчиками Сваровскі – файна ідея і дуууже стильно! :girl_tender:

4. Ще один комплімент для Одлі – за високий старт і мегашвидкісний початок в процесі „Гортензії з мушлями”. Такого метеорито- чи комето- подібного прогресу я ще ніколи не спостерігала...
    Дякую Одлі, ви остаточно розвіяли мої страхи і додали мені впевненості - з повноцінним поверненням на роботу я таки зможу знаходити час і вишивати в своє задоволення. Буду брати з вас приклад! :)

5. І дуже свіжий комплімент для Лілі. Твої роботи, вишиті ізониткою, - просто ідеальні! :khomyak:– і виконання, і фото. Чудово продумані деталі, - суперовий результат! Щиро дякую за отриману насолоду від перегляду процесів та завершених робіт! Продовжуй нас тішити, будь ласка! :kiss:

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Моїм найдорожчим любим вернісажницям на підняття настрою! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

http://www.youtube.com/watch?v=ibCvDyUavHg

16. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Мої компліменти Ірці-Шкірці за ялинку для Аделі - надзвичайно мила і оригінальна робота :)

17. Ума

Ума Super Moderator

реверанс усім дівчаткам, що з такою легкістю взялися за спільний процес сердечок! заздрю по доброму! бо щось я останнім часом тяжка на підйом :) Сердечка всі гарні і кожне особливе :)

реверанс Нікалавлі за чудові ідеї подарунків!!! Свічечки і серветочки дуже гарні і як все акуратно виконані!!! Я вже вирішила коліжанкам (то тим, що торби вишивала :girl_blum:) подарувати такі свічечки :girl_tender: (правда, я не знаю як такі квіточки робити, киньте хтось лінком де в нас є інструкція, чи яквони хоч називаються? буду вчитися)

реверанс Касі і Фіяні за наполегливе і поступове виконання планів. Касю, як то можна отако один дизайн шити? і не мати купу паралельних? Фіянко, а тобі певно дві твої помічниці помагають! Або десь ти надибала розширювач доби :)

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

хіхі. я ще Росу паралельно вишила. вже в багетці.:girl_cool:

19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Уря, мене похвалили :girl_tender: приєєєємно :)

З тим в мене була проблема і не знала, в кого спитатися :girl_crazy: Потім знайшла:

Взяла звідси: http://olgamaxden.blogspot.com/search/label/heart mystery

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

приєднуюсь:) а ще мафіни для вишиванки такі солоденькі ( ой, то ж і є серветочки). Ніка,дуже гарні подарунки, настроєві:)