Відповідь: Гурт Вишивальниць. Умови вступу Наталочці треба певне гурт по вишивці стрічками, бо іі роботи супер. Це ми побачили на конкурсі квіточки. Іі сумка просто диво!!!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Я вже маю три ручної роботи: від Люди, вишиванки та Оленки. І вони в мене лежать так, що я можу часто переглядати. Маса задоволення!!! Оленка із останньою лавандовою так вгадала! Як і вишиванка з ромашками. Коли не подивлюся - посміхаюся. :shy:
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Лілю, ти ще здається від Цокотухи листівку отримувала - у першій грі Тішуся, що ти посміхаєшся . Це те, що тобі зараз необхідно .
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Ги, склеротик я. Згадувала, згадувала... Дякую, що нагадала. Дійсно, вже 4 маю.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти і я маю 4 від Вишиванки, Фіяни, Ірки-Шкірки та Оксанки справжній хомяк повинен мати усього багато
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Алго, весільна метрика просто шикарна вийшла! Знаєш, така і тепла, і елегантна водночас. І батьки, і гості будуть охати-ахати:xaxa:. Я найбільше боялася, що ти обереш щось занадто зелене .
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дякую всім за гарні слова!!Я так скучила за ними на ЛФ Я дивилась на ті зелені, дивилась, ну ніяк вони не пасували ))
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти приєднуюся. оформлено гарно, картинка " заграла" світлом. браво! п.с. а то ти сама той штапік придумала ? чи там нарадили? ніколи не можу зрозуміти коли його використовувати.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Порадили, дуже файний хлопчина попався, тільки глянув на картину і зразу все виклав на стіл. я пробувала потім інші кольори,але то все не то!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Ру й ви, дівчата, молодці. Таку красу понавишивали. Я теж свою скінчила. Тепер маю дуууууууууууже великий вибір (звичайно серед ваших робіт), що обрати наступним.
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчаточка мої найдорожчі!!! Безмежно дякую за купу позитиву, яку отримую від ваших коментарів у карму. То таке задоволення їх читати!!!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчата, ми домовлялись коментувати в карму, але не маю змоги Хвилька полазити Вернісажем випадає здебільшого вночі і з моб.тел. А з нього писати коменти в карму мені не виходить. Але це зовсім не значить (!) що я не бачила і не зацінила ваших гарних робіт, ваші старання та натхнення! Всім рівних хрестиків, французиків, беку! І щоб творча муза вас не полишала! Цей дуже вумний телефон ще мені слова змінює коли пишу: старання змінив на старіння (добре що побачила), а вумний - на сумний ))) маю сумний телефон, хі-хі
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти roksolanka - тортик такий апетитний NikaLovely - піони надзвичайно ніжні , а африканка просто бомбезна
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти РЕВЕРАНС для Леді Опіум - не чекала прихованих вишивальних талантів! молодчинка!
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти Дівчата, вже годину передивляюсь, що ви тут навишивали - просто фантастично!!! Які ж ви молодчинки!!! Які ручки у вас золотенькі Надзвичайно гарні роботи!!! Іду дивитись по третьому колу))) Певно пора строчити музі телеграму)))
Відповідь: Рукодільні реверанси та компліменти ой, африканка, африканка, моя слабість... NikaLovely, дуже-дуже гарно! (а не поділитеся схемкою африканки?)