Відповідь: Завершені вишиті роботи Дякую! Так приємно! :dance: Думаю, це мав бути передпасхальний бум, просто трохи спізнився :xaxa: :shy:
Відповідь: Завершені вишиті роботи Ага, воно так і планувалось, мене трохи форумівка підштовхнула: дівчата таку красу швиденько вишивають, а я сорочку вже пару місяців закінчити не можу!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Вампірка, Ваша картина чудова, така ніжна. люблю такі кольори і оформлена так незвично. Супер!!!!!!!. Lingerie Ваші маки справді не композиційно, я б перетягнула, бо знизу порожньо зовсім
Відповідь: Завершені вишиті роботи Людмила, картина просто бомба. Я вже други йдень заходжу полюбуватись. І оформлення дуже гарне
Відповідь: Завершені вишиті роботи Людо, Ви так не жартуйте. Бо тут можна годинами любуватись. Стійте і тримайтесь до останнього. Ви ж таку красу створили. І оформлення того варте.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Сьогодні прийшла з роботи пізніше, а моя картина вже висить в вітальні на видному місці
Відповідь: Завершені вишиті роботи Скажу, як оформите, то буде просто бомба. І зараз виглядає дуже природньо і класно. Я думаю, справжні кавомани нещзброєним оком бачать родзинку Вашого витвору.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Дуже рада, що в когось є такі свекрухи, яким хочеться подарувати таку красоту (я б своїй не віддала ). Дуже гарно!!!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Я б своій теж не віддала нічого, Вишиванко картинки чудові, такі яскраві і гарно оформлені. Молодець!!!!!!!!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Ну і красота...просто слів бракує, я наблюдала за процесом і не дуже уявляла що там мало вийти а тепер розумію що це просо неймовірно