Відповідь: Завершені вишиті роботи irinkakosiv, знаєте, як роблять малі діти, коли щось цікаве побачать, так: "аххххх", а потім щелепа падає і слів вже не має, отак і я - коли побачила вашого ангелика. Дуже -дуже гарно. Скажіть ще мені темній, те, що вангела над головою, як воно вишито? я щось не можу догати.
Відповідь: Завершені вишиті роботи дуже-дуже гарно я тільки нині її (листівку) побачила - така краса!!! це взаглі без коментарів - а закладки які!!! то просто... молодці, дівчата!!! стільки позитиву від перегляду нових робіт
Відповідь: Завершені вишиті роботи Зразу спала на думку шевченкові "садок вишневий коло хати"... гарно!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Станіслава, ваші роботи як завжди чудові Правда в оцьому підтримую вашого чоловіка (мені ця схемка теж не до душі:p)
Відповідь: Завершені вишиті роботи В кожного своя думка,кожному подобається різне,вона мені дуже смішна чомусь
Відповідь: Завершені вишиті роботи А мені дуже подобається!! давно на неї задивляюсь, може колись дойдуть руки до неї!!
Відповідь: Завершені вишиті роботи irinkakosiv У вас так багато красивих готових робіт що обовязково треба створити свою галерею.Щоб ми всі могли милуватися ними.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Дякую Всім за приємні відгуки і коментарі! Оформляла роботу я на Водогінній! І мабуть знайшля свою майстерню, бо страшенно задоволена!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Дівчатка,які славні рушнички,кошички будуть чудово одягненні,веселих свят та смачноі пасочки Вам.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Mariasia, той що під коровай мені дуже сподобався!! такий яскравий!!!!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Mariasia, і обов"язково виклади ті "рушнички", що мали старости на грудях . Я від них балдію, то така краса.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Сільвіє, дуже гарно!!! шкода, що ви процес не показували... цікаво було подивитися на вишивку до і в процесі