Відповідь: Завершені вишиті роботи Дуже гарні закладочки,цікаво з другоі сторони як,і як край ти підинаєш,чи то готова тканина.
Відповідь: Завершені вишиті роботи це напевно самий ідеальний рецепт на будь-яку роботу аби все встигнути треба інет відрізати і ще щоб компа теж не було )))))))))
Відповідь: Завершені вишиті роботи я під столом, так багато і все таке гарне щось мене теж вже потягнуло на закладочки...
Відповідь: Завершені вишиті роботи Дуже приємно, долучайтеся до нас цей процес дуже затягує, спробуєт вишити одну, як потім ще захочете
Відповідь: Завершені вишиті роботи Мамочко, дякую за чудовий настрій зранку Я хоч і не люблю собак, але такса просто суперова та ще й з самостійним підбором кольорів А те сердечко таке велике? Я чомусь думала що то малесенька вишивка... Здається ви перша, хто показав його оформленим Дівчата, решта оформлених сердець де? Знову лінь фотографувати?
Відповідь: Завершені вишиті роботи Дуже гарний рушничок,в мене теж такий вишитий,правда кружево інше.Треба викласти.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Левиця така гарна машинка,шкода хлопчика нам лелека ще не приніс,а то б вишила таке симпатичне.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Чудове перетворення подаруночка - з простих ниточок - надзвичайно гарні закладочки Людо, а ти в одну шила чи в дві? Бо я в дві так намучилась з тією віскозою Мені треба наганяя дати:ninja: - досі нічого гарненького не зробила з виграних штучок((, хіба ниточки на котушечки понамотувала:p
Відповідь: Завершені вишиті роботи Дуже гарні закладочки,успіхів та творчого натхнення.треба і собі спробувати виши іх.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Дуже гарно скомбіновано,особливо другий рушничок, такий симпатичненький.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Нооо, тепер вже зовсім інша справа! Більше простору і більше повітря з'явилося.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Окреме дякую Станіславі, Кітці та Октавії. Без вас я би ще довго ходила навколо і наважувалася переробити ( як то кажуть хочеться і колеться ) Дякууую
Відповідь: Завершені вишиті роботи дивлюся на такі роботи, і просто диву даюся: коли ви, дівки, встигаєте такі речі вишивати??? Іро, розкажіть, скільки часу вишивали цю картину?..
Відповідь: Завершені вишиті роботи це в мене окрема тема це в мене вже другий такий гобелен.Перший такий самий вишила десь за півроку, але так сталося , що мені довелося його подарувати. Я зразу купила такий самий набір, але на жаль за півроку не змогла його вишити, він у мене у довгобудах був дуже довго ( спочатку набором лежав десь рік , а потім почала вишивати, то шила десь 3 зими ( оскільки вишиваю тільки взимку) з невеликими перервами на щось менше.А взагалі, вишивати два рази одне й те ж, то не для мене ( просто дуже хотілося власне цього образу) Як важко він мені дався:8:
Відповідь: Завершені вишиті роботи той ангелик я від нього весь час млію, ну такий він файнюній, ну такий він в вас гарненькій, ух вже більше 5-ти хвилин його роздивляюся