Відповідь: Завершені вишиті роботи bioland7,яка краса! думаю для неї це залишиться пам"яттю на все життя))))))) (треба б і своїй таке зробити)
Відповідь: Завершені вишиті роботи Буду надіятись! До речі, моєму чоловікові сподобалось платтячко так, що не аж не хоче дарувати, хоча в нас дівчинки нема.)
Відповідь: Завершені вишиті роботи Аж тепер до мене дійшло, скільки там роботи Гарно, надивитись не можу! А які претензії до оформлення? Як на мене - ідеально
Відповідь: Завершені вишиті роботи дякую тепер знову вишивати хочеться а не подобається те що досить криво знизу натягнуто, і зверху забагато обрізали, та ще й під склом в куточку забули якесь маленьке смітячко:umbrage:
Відповідь: Завершені вишиті роботи Така краса!!!!! Просто неймовірно!!!! А це ви купували таку тканину і по ній вишивали? Якщо так, то скажіть де, я теж таку красу для своєї доці вишити хочу.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Пеппі дуже гарна робота! Мені здається що вишивати меланжевою ниткою досить складно! NikaLovely ваша картинка мені підняла настрій - дуже весела! І зразу кидається в очі те як акуратно виконана!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Надзвичайно. Дуже гарно, ніжно... Чудова ідея для подарунку Руки сверблять таку красу донечці вишити.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Людо, така краса!!! Я вже теж загорілася бажанням до таких, тільки хвости попідтягую. а поділіться схемками до третього і четвертого фото. :shy: і чи могли би ви провести майстер-клас пошиття самої закладки. як ви її робите, коли все відшите?
Відповідь: Завершені вишиті роботи на перших трьох фотографіях закладки вишиті за одним узором, вишивається легко і швидко, а з четвертого - узор придумувала "на ходу" в процесі вишивання. Схеми викладу у розділ схем Гараз, сфотографую проце і викладу у відповідній темі
Відповідь: Завершені вишиті роботи О! Птася не сиділа без діла Молодчинка! Ми за вами сумували не пропадайте більше!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Підписуюсь під кожним словом!!! сумували і неодноразово згадували!!! Птася молодчинка, потішила аж двома завершеними роботами!!! а в якій багетці оформляли??
Відповідь: Завершені вишиті роботи хай простять мене за оффтоп, але знаєте як я за вами скучила і ще додому дуже хочеться, але в мого брата мала весь час хворіє, і ми Даринку забрали і поки в батьків сидимо в мене ще є одна робота, для брата з дружиною оберіг вишила, але показати поки не можу а ці оформляла в Епіцентрі, кожна робота обійшлася по 150 грн. Подвійний багет, бронзовий і бежево-золотистими розводами. Рамка пластикова, імітую старе дерево. За натяжку заплатила 20 грн, але краще б сама натягувала. В загальному довольна
Відповідь: Завершені вишиті роботи Біскорню дуже симпатичне! А от ікона бісером , то для мене вищий пілотаж!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Людмила у нас іде на конкурс Найшвидша рукодільничка! всім би такої шустрості!!!