Рукодільні конкурси. Обговорення

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Xomka, 9 Жовтень 2009.

1. Margarin4ik

Margarin4ik Active Member

Відповідь: Рукодільні конкурси. Обговорення

Я хочу проголосувати за мамине "новорічне яблучко", бо воно справді мені дуже подобається. Наяву воно навіть краще, ніж на фотографіях.
    Але чомусь мені показуються одразу результати опитування... :sad:
    Я що, не зможу проголосувати, якщо мама вже голосувала з свого аккаунту?

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

То бабівщина трохи винувата!!!! треба 30 дописів мати!

3. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Але все одно такий спосіб не захистить від крадіжки ;)

В цьому плані водяні знаки краще ставити. Їх набагато важче видалити, якщо це знак чи букви і посередині фотки.

4. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Я ПРОТИ літер ДП! Лілю, у нас мережа ДЦ псує весь компот:girl_crazy: , та і люд не знає, що таке "ДП". А "дівочі посиденьки" у пошуку, одразу форум, першою стрічкою, видає :girl_smile:
    Доречі про роботи. Бачу, що замало старалася, маю дуже сильних конкурентів :girl_in_dreams: усім бажаю успіху. І пам"ятайте, то лише забава ;)

5. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Які наші дівчатка талановиті і креативні!!!
    Хочу зі свого боку відзначити роботи, які мені дуже сподобалися! Солом"яна зірка - дуже гарно і стильно! Макаронний ангелик - люблю нестандартне застосування здавалося б банальних речей!І смаколики з пластики - ТАКІ натуральні!!! І золотий дзвіночок - дуже ніжний і святковий!!!

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Спочатку подумала, що то мій допис, бо такі самі думки маю. Подивилася автора допису й зрозуміла причину. :shy: :xaxa:

7. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я проголосувала за "маленьку соню", але я в захваті також від:
    Арктичного пінгвіну,
    усіх торбинок Хельги,
    золотого дзвіночка Нірванки,
    усіх робіт на конкурсі (і не тільки) Абрайри,
    солом"яної зірочки.
    Решта просто дуже подобаються. :)

пе.се. Маргаринчик так хотіла проголосувати за моє яблучко, що заоффтопила пів форуму. :girl_haha: Від мене особисте вибачення. :shy:

8. Liliyah Romanova

Все гаразд. Я ж розумію, що дитина, що дуже маму любить, а від іграшки просто в захопленні.
    Дуже чемна, до речі. По-дорослому відреагувала на моє зауваження! :girl_tender:

9. Abraira

А я за ваше яблучко... доречі, "розмочила" голосування!:girl_in_love:

10. mamatu

mamatu Well-Known Member

Мені так ваші ялинкові іграшки сподобались. Мала б ща щастя мати такі на ялинці. Та я була переконана, що за вас і так багато хто голосуватиме. :girl_haha:

11. Abraira

А я не хочу, щоб "за мене", хочу, щоб за смаколики ;) Взагалі, анонімне голосування, як на мене, об"єктивніше, але я вже казала, що то лише забава :girl_claping:

12. Liliyah Romanova

Цокотухо, завтра завершується перший етап голосування "ялинкових прикрас". Дайте мені знати, скільки робіт перейде до наступного етапу.

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

класно. конкурс закінчився. але там цікаво місця як поділять..

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Думаю, буде другий тур:girl_in_dreams: Там, здається, якраз 5 претендентів))

15. Liliyah Romanova

Другий тур має бути. Кількість робіт зумовила таке рішення ще раніше. От лиш нема Цокотухи, аби сказати, скільки робіт брати на другий, а на себе брати відповідальність не хочу. ((((

Останнє редагування: 21 Грудень 2009
  16. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Дівчатка привіт!
    Вибачайте, що Вас затримала (щойно повернулись із Києва відпровадивши на літак маму).
    Вітаю усіх учасниць, які перебувають в надії на перемогу та дякую усім хто розуміючи, що це лише гарна забава узяв у ній участь!!!
    Перша думка глянувши на результати голосування була запропонувати до другого туру усіх хто отримав хоча б 1 голос. Але це нагадуватиме політичні вибори ;).
    З відповіддю не відтягуватиму, але проситиму терпіння та розуміння.

17. nirvanka

В мене з'явилась пропозиція наступного рукодільного конкурсу.. :o Різдвяний підсвічник.. Було б гарно :)

Останнє редагування модератором: 28 Грудень 2009
  18. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Nirvanko, це як?! Декорування підсвічника чи виготовлення??? Думаю, може краще "Різдвяна композиція", якщо на цю тему? ТОді ширше простір до діяльності: можна і шопку змайструвати, і віночок, і свічку, і підсвічник...

19. nirvanka

Уявляла тільки виготовлення за браком уяви, але то тільки стартова пропозиція, звісно, ширший простір було б цікавіше :girl_in_dreams:

20. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ось що я вичитала в номері "України молодої" за 29.12.2009р.:
    "Солодкий день, солодка ніч
    Шоколадне печиво саме по собі — ідеальний варіант для новорічної іграшки. Але щоб ялинка стояла упродовж всіх свят і на ній не засихали їстівні смакоти, у львівському гуртку «Дівочі посиденьки» радять змайструвати шоколадне печиво з полімерної пластмаси. Формочками для печива витискаємо дві квіточки, місяць, серце із пластику шоколадного кольору. Гарненько обшліфовуємо краї, щоб «коржі» виглядали неначе справжні. Тоді гроном чіпляємо на атласну стрічку з бантиком. Головне, коли іграшка буде на ялинці, не переплутати зі справжніми печеньками і не спробувати надкусити «натуральне» печиво «День і ніч»."
    Звідси: http://www.umoloda.kiev.ua/number/1565/378/55130/
    Це про ялинкове печенько від Абрайри:)
    Тільки жаль, що там нема малюнків, бо в самій газеті якраз той малюнок кинувся мені в око:)