Рукодільні конкурси. Обговорення

Тема у розділі 'Форумні конкурси', створена користувачем Xomka, 9 Жовтень 2009.

1. Velana

Velana Member

Відповідь: Рукодільні конкурси. Обговорення

і ми вже з чоловіком проголосували :) на наш вибір роботи вплинув напевно "настрій" - бо когось одного виділити не змогли :) хоча сподобалось декілька робіт;)

Останнє редагування: 2 Липень 2011
  2. Kecan

Kecan New Member

Дівчата ваші роботи просто :girl_tender::girl_tender::girl_tender::girl_tender::girl_tender:
    не можливо вибрати найкрасивішу. Ви просто всі молодці!!!

3. Orman

Orman Модератор-бомба

я теж вже проголосувала :)

мала двох фаворитів, але все ж визначилась

4. levandivka

levandivka З яйцями...

А я - 1. Не визначився. :xaxa:

ЗІ: пропоную номінацію "найкраще фото листівки" (зняте не в 3-й годині ночі під ковдрою мобільним)

5. Відповідь: Рукодільні конкурси. Обговорення

Роботи чудові! Це ж навіть не конкурс, а справжнісіньке натхнення, варто і собі спробувати. Така краса!..
    Ледве вибрала між двома :).

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

І я:) Так шкода, що не можна за обидві віддати голоси. Тепер бажаю своєму фавориту перемоги

7. Іриска

Іриска Well-Known Member

аааааааааа............. дівчата, ви всі мега молодці!!! прочитала запрошення на голосування, зайшла..... одна, друга, третя, шоста..... ойой, їх цілих 22!!! Молодчиночки, то ж треба, щоб така кількість рукодільниць посиденькових взяла участь :connie_pull-pigtail
    Я також мала двох фаворитів, як завжди обрала того, у кого менше голосів))))

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нарешті мала вільну хвильку, щоби переглянути роботи. Задоволення - море!!
    У мене так вийшло, що довелося займатися конкурсом у дуже напружені дні. Виставляла роботи пізно вночі й практично спала над темою конкурсу. Тому й робіт не роздивилися, як слід. Учора теж цілий день була поза мережею...
    А нині спокійний ранок дав можливість насолодитися красою повною мірою!
    Дуже дякую всім, хто доклався до конкурсу! Дякую, що виношували ідеї, творили й узяли участь! Дуже приємно, коли конкурс викликає стільки ідей та приємних емоцій!! :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: Вболіваю за всіх!!! :give_rose:

А я голосую, не дивлячись результатів.
    Проголосувала за листівку, яка своїм виглядом мені аж запахла... І хоч у неї мало голосів, щиро вболіваю за неї також!

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я проголосувала зранку теж не дивлячись результатів. За роботу, яка, на мою думку, є дуже ніжною і вишуканою. І Холмса теж відіслала. Тепер цікаво, кого я вгадала.
    П.С. А ще дуже шкода, що інші роботи, які мені також сподобались, мають поки що мало голосів. Але ще тиждень голосування попереду :)

10. Птася

Птася Well-Known Member

і я нарешті проголосувала, в мене є три вже улюблені відкритки, довго вагалася між ними і нарешті віддала свій голос. Ух, я була зранку, то ще небагато проголосувало, а тепер все іде дуже активно, рада що форумлянам сподобався такий класний конкурс, дякуємо вам кумасі за нього

11. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Я теж була дуже приємно здивована такою кількістю конкурсних листівок. Мені здається, що цей конкурс став рекордсменом за кількістю конкурсантів (?) :)
    Ще від учора розглядала всі листівки, ніяк не могла визначитися за котру ж проголосувати - всі дуже-дуже красиві. Ну, але вибір все одно прийшлося робити. На жаль, листівка за котру я голосувала не в числі лідерів..
    Велике дякую всім учасницям за їх роботи! Завдяки ним отримала море позитиву і заряд хорошого настрою :)

12. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ось і я ,спочатку із задоволенням переглянула усі листівочки ( і не один раз ,а двадцять один :connie_pull-pigtail), зробила свій вибір, а лише потім подивилася результати. Листівочка, яка мені сподобалась дуже відстає від лідерів, але буду за неї вболівати.
    Усі учасниці конкурсу справжні майстрині:kiss: !
    Пи.Си.А ще, для мене дуже важливим був опис листівки та виникнення ідеї. Це також вплинуло на мій вибір.

14. Птася

Птася Well-Known Member

з мене Холмс явно ніякий :girl_cool: як в вислові "смотрю в книгу, вижу фигу". ото і я, сижу роздивляюся, роботи просто суперові, вже до найменших деталей все передивилася, але жодної світлої думки де чия :girl_blush2:

15. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Я тільки на рахунок 2ох листівок практично 100-відсотково впевнена, хто є автором. А от хто робив решту, навіть припущень не беруся робити. Тому і участі у відгадуванні не беру, з мене також нікудишній Холмс:confused:.

16. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Птася, Ассоль, ну чому б не спробувати перевірити як не свою дедукцію, то просто інтуіцію? Будь ласка, гуртом цікавіше :)

я он склала список можливих учасниць-рукодільниць, робіт 21, а можливих учасниць - 26, тепер проводжу паралелі і складаю пазли))) цікаво чи хоча б когось відгадаю, бо якщо чесно в листівкових гілках я "не дуже в темі"...

а проголосувала я ще вранці за листівку, котра мене "підкупила" своєю простою оригінальністю, не "штучністю", мінімумом "купованих заготовок-деталей", душею :girl_in_love:

17. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

І я проголосувала ще вранці. Дуже тяжко мені було визначитися, бо таки за кожну хотілося віддати свій голос. Мені допоміг синулька. Я його посадила на коліна і він мені сказав, яка листівка найбільше йому сподобалася. Бо якби сама вибирала, то напевно таки б не визначилася. Тому ми тепер вболіваємо за ту листівку, за яку віддали свій голос.
    Результатів голосування також ніколи не дивлюсь наперед.
    А от холмс цікаво, чи хоть одного відгадаю. Сьогодні вночі напевно буду оприділятися, бо чомусь ніяк не маю часу за цілий день то всьо так детально переглянути.

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

відправила холмса. чекаю лист від модераторів.
    краще пп. :connie_pull-pigtail

19. La esposa

La esposa Moderator

А я вгадала аж трьох :) веселий конкурс, респект кумасям!

Але за день так багато людей переголосувало! класно!

показувала листівки чоловіку - зацінив. Я йому багато чого показую, каже - "Фігня". На свій страх і ризик показала конкурсну тему. З великими очима передивився до самого кінця, деякі роботи по два рази переглянув. Не сподівалась. Ну, муж, ну дає..!

20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Мій коханий вже теж привчений до прекрасного :) То хвилин 20 переглядав всі роботи, кожну прокоментував, і тепер ходить питає як там його робота-фаворит себе "почуває" :)